Ουκρανία αυτοί που πήραν την εξουσία δια της βίας: Οι Ρωσικές δυνάμεις μας επιτέθηκαν με όπλα λέιζερ!!
Ουκρανία: «Οι Ρωσικές δυνάμεις μας επιτέθηκαν με όπλα λέιζερ – Αναπτύσσουμε στρατιωτικές δυνάμεις

Κλιμακώνει η Ουκρανία η οποία επιβεβαίωσε την ανάπτυξη στρατιωτικών δυνάμεων στα σύνορα με την Κριμαία ενώ κατηγορεί την Ρωσία για χρήση ειδικών όπλων λέιζερ κατά των ουκρανών στρατιωτών,ποιοι ειναι αυτοί που πήραν την εξουσία δια της βίας:Εuromaidan.

«Μετά από συνάντηση υπό την προεδρία του Π.Ποροσένκο, εντοπίσαμε κάποια προβλήματα στις Μεραρχίες μας, συγκεκριμενοποιήσαμε την διαδικασία διαλειτουργικότητας των Ένοπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας με την αποστολή επιπλέον μονάδων ως τμήμα του συνολικού αμυντικού συστήματος. Αυξήσαμε τις εφεδρείες με βαρύ οπλισμό και συνεχίζουμε» είπε ο Viktor Nazarenko.

«Επιπλέον λάβαμε υπόψη τον τοπικό πληθυσμό και το υλικό μας με σκοπό την αύξηση του επιπέδου πολεμικής ετοιμότητας». «Οι Ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις είναι έτοιμες για οποιαδήποτε γεγονότα ή περιστατικά που δεν είναι συνηθισμένα»…Οι δηλώσεις αυτές επιβεβαιώνονται από δύο νέα βίντεο που δείχνουν την ανάπτυξη ουκρανικών δυνάμεων κατά μήκος της γραμμής επαφής και στα σύνορα με την Κριμαία.

Ταυτόχρονα, ο επικεφαλής της Ουκρανικής συνοριοφυλακής, Viktor Nazarenko, διαμαρτυρήθηκε λέγοντας πως η Ρωσία δοκίμασε ειδικά όπλα λέιζερ πάνω στους Ουκρανούς στρατιώτες.«Νωρίτερα οι Ρωσικές δυνάμεις δοκίμασαν όπλα λέιζερ πάνω στους στρατιώτες μας. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα τρεις συνοριοφύλακες να υποστούν αμφιβληστροειδικά εγκαύματα. H κατάσταση είναι πολύ σοβαρή, οι γιατροί μπόρεσαν να επαναφέρουν μόνο την περιφερειακή όραση αλλά όχι την κεντρική όραση» είπε ο Nazarenko σε δηλώσεις του.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στο φυλάκιο στη Maryinka στην περιοχή του Ντονέτσκ.Οι Ουκρανοί στρατιώτες βρίσκονταν σε αποστολή επιτήρησης.«Εκείνη τη στιγμή οι Ρώσοι χρησιμοποίησαν τα ειδικά όπλα λέιζερ που απαγορεύεται από τη Σύμβαση»… παραπονέθηκαν οι Ουκρανοί.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications