5 Αυγ 2016

Ο μυστικιστής που είχε προβλέψει την καταστροφή Νεπάλ προειδοποιεί τώρα για μέγα σεισμό αυτό το μήνα

Ο μυστικιστής που είχε προβλέψει την καταστροφή Νεπάλ προειδοποιεί τώρα για μέγα σεισμό αυτό το μήνα

Ο άνθρωπος που προέβλεψε τον σεισμό του Νεπάλ και αρκετές άλλες μεγάλες δονήσεις, προειδοποιεί για έναν μεγάλο σεισμό μεγέθους μέχρι εννέα Ρίχτερ που θα μπορούσε να χτυπήσει αυτόν το μήνα.

Ο Frank Hoogerbeets ισχυρίζεται ότι χρησιμοποιεί τις ευθυγραμμίσεις των πλανητών για την πρόβλεψη των σεισμών. Ο ερευνητής υποστηρίζει ότι οι πλανητικές ευθυγραμμίσεις επηρεάζουν τη σεισμική δραστηριότητα στη Γη, με παρόμοιο τρόπο που το φεγγάρι προκαλεί τη παλιρροϊκή δραστηριότητα, αλλά η θεωρία του δεν έχει γίνει αποδεκτή από τους σκεπτικιστές.

Αλλά ο Hoogerbeets, από την Ολλανδία, υποστηρίζει ότι η συνεχιζόμενη μελέτη του για τις ευθυγραμμίσεις πλανητών και η σεισμική δραστηριότητα συνδέονται μεταξύ τους παρά την αποδοχή ότι δεν έχει αποδειχθεί επιστημονικά.

Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι η έρευνά του έδειξε πως όταν οι πλανήτες ευθυγραμμίζονται με τη Γη, και ο κόσμος μας έρχεται πιο κοντά σε συντονισμούς που θα μπορούσαν να προκαλέσουν σεισμική δραστηριότητα στη Γη.Ο ίδιος προτρέπει τους γεωλόγους τουλάχιστον να διερευνήσουν τη θεωρία του για να δουν αν μπορεί να βοηθήσει στην ανάπτυξη ενός συστήματος έγκαιρης προειδοποίησης.

Στη συνέχεια ανέπτυξε λεπτομερώς μια σειρά από διαφορετικές πλανητικές ευθυγραμμίσεις μεταξύ 22 και 25 Αυγούστου, που λέει ότι θα μπορούσαν να δώσουν ένα ισχυρό σεισμό μεγέθους 9 Ρίχτερ.

Οι δύο πιο ισχυρές ευθυγραμμίσεις θα συμβούν στις 29 Αυγούστου και θα βομβαρδίζουν τη Γη με ακόμα πιο ενισχυμένες αντηχήσεις.
Η 30η Αυγούστου είναι η δεύτερη πιθανή ημερομηνία για έναν σεισμό μεγέθους 8+
Όμως, ο ίδιος ισχυρίζεται ότι θα μπορούσε να συνεχιστεί ο κίνδυνος των σεισμών μέχρι και της 4 Σεπτεμβρίου.
Και πρόσθεσε: «Σε γενικές γραμμές, μπορεί να προκύψει μια πρώτη σεισμική αύξηση περίπου 21 Αυγούστου.
Το πιο κρίσιμο χρονικό διάστημα χωρίς αμφιβολία θα είναι τον Αύγουστο από 25 έως 31, με πιθανό έναν σεισμό οκτώ έως εννέα.

Το τελικό κρίσιμο χρονικό πλαίσιο αυτής της πρόβλεψης θα είναι 2 έως 4 Σεπτεμβρίου.
Ο κ Hoogerbeets έχει κάνει πολλές προβλέψεις με ευδιάκριτα και ανάμεικτα αποτελέσματα.
Εκτός από το σεισμό του Νεπάλ, ισχυρίζεται ότι έχει προβλέψει πέντε σημαντικούς σεισμούς του περασμένου έτους:
• 25 Απριλίου M7.8 Νεπάλ
• 30ης Μαΐου M7.8 Νησιά Bonin
• 16 Σεπ M8.3 Χιλή
• 26 Οκτώβρη M7.5 Αφγανιστάν
• 24 Νοεμ Μ7.6 Περού

Όμως, τον περασμένο Δεκέμβριο μετά την πρόβλεψη ενός ισχυρού σεισμού οκτώ Ρίχτερ που θα μπορούσε να «αλλάξει τον κόσμο για πάντα» στις 11 ή 12 του μήνα, οι προβλέψεις του ήταν λανθασμένες.Υπήρχε επίσης μεγάλη δημοσιότητα για έναν μέγα σεισμό που ήταν έτοιμος να χτυπήσει στην Καλιφόρνια τον περασμένο Μάιο – αλλά δεν έγινε ποτέ.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Ο μυστικιστής που είχε προβλέψει την καταστροφή Νεπάλ προειδοποιεί τώρα για μέγα σεισμό αυτό το μήνα
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΤΗΣΕΙ ΗΔΗ -ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post η μπείτε στην:ΟΜΑΔΑ FACEBOOK ΕΔΩ(ανοίγει νέα καρτέλα)(κλείστε με close).facebook.complugins-like