Αναθεώρηση! Νεφελίμ: Τα παιδιά των υιών του Θεού δεν ηταν οι κακοί!όπως έχει επικρατήσει !

Επειδή πολλές ιστοσελίδες ασχολούνται με το θέμα των Νεφελίμ, και εχουν γραψει πολλά βιβλία εντελώς λάθος! και υπάρχει ενδιαφέρον από το κοινό, ας δούμε τι αναφέρει η Παλαιά Διαθήκη γι αυτούς τους "γιους υιών Θεού".

Οι Νεφελίμ ήταν μια προκατακλυσμιαία φυλή, που στη Βίβλο αναφέρονται ως γίγαντες. Ήταν, όπως λέγεται, τα παιδιά που γεννήθηκαν από τις «κόρες των ανθρώπων», και τους «Υιούς του Θεού».

Είναι υψίστης σημασίας να σημειωθεί ότι αναφέρονται σχεδόν ταυτόχρονα με τη δήλωση του Θεού ότι θα κατάστρεφε τη Γη με πλημμύρα και φαίνεται απ' αυτή τη σχέση ότι η επίδρασή τους στο ανθρώπινο γένος ήταν μια απ' τις βασικές αιτίες που προκάλεσαν την καταστροφή.

Διαβάζουμε στο βιβλίο της Γένεσις 6:1-7
1 Όταν οι άνθρωποι άρχισαν να αυξάνονται αριθμητικά πάνω στη γη και γεννούσαν κόρες,
2 Οι γιοι του Θεού είδαν ότι οι κόρες των ανθρώπων ήταν όμορφες και παντρεύτηκαν όσες απ' αυτές διάλεξαν.
3 Τότε ο ΚΥΡΙΟΣ είπε, «Το Πνεύμα Μου δε θα μείνει με τον άνθρωπο για πάντα, καθώς αυτός είναι θνητός. Οι μέρες του θα είναι εκατόν είκοσι χρόνια.»
4 Οι Νεφελίμ ήταν στη γη εκείνες τις μέρες - καθώς και μετά - όταν οι γιοι του Θεού πήγαν στις κόρες των ανθρώπων και έκαναν μαζί τους παιδιά. Ήταν οι ήρωες απ' τα αρχαία χρόνια, άντρες ξακουστοί.

5 Ο ΚΥΡΙΟΣ είδε πόσο μεγάλη είχε γίνει η κακία του ανθρώπου στη γη, και ότι κάθε διάθεση των σκέψεων της καρδιάς του ήταν πάντα μόνο πονηρή.Οι Νεφελίμ ήταν μια φυλή γιγάντων που προέκυψε απ' τη σ@ξουαλική ένωση των υιών του Θεού (ενδεχομένως έκπτωτων αγγέλων) με τις κόρες των ανθρώπων. Μεταφρασμένο απ' τα Εβραϊκά κείμενα, το «Nephilim» σημαίνει «έκπτωτοι». Ήταν ξακουστοί για τη δύναμή τους, την ανδρεία τους, καθώς και μια μεγάλη ικανότητα για αμαρτίες.

Η προέλευση των Νεφελίμ ξεκινά με μια ιστορία των έκπτωτων αγγέλων. Ο Shemhazai (Σεμχαζάι), ένας υψηλόβαθμος άγγελος, ηγήθηκε μιας σχισματικής ομάδας αγγέλων που κατέβηκε στη γη για να καθοδηγήσει τους ανθρώπους στο δίκαιο δρόμο.

Η καθοδήγηση αυτή συνεχίστηκε για μερικούς αιώνες, αλλά σύντομα οι άγγελοι άρχισαν να αποζητούν τις γήινες γυναίκες. Μέσα στη λαχτάρα τους, οι έκπτωτοι άγγελοι οδήγησαν τις γυναίκες στη μαγεία και τα ξόρκια, ζευγάρωσαν μαζί τους και δημιούργησαν υβριδικούς απογόνους. Η δύναμή τους ήταν αξιοθαύμαστη και οι ορέξεις τους τεράστιες. Αφού καταβρόχθισαν όλα τα αποθέματα του ανθρώπινου γένους, άρχισαν να καταναλώνουν και τους ίδιους τους ανθρώπους. Οι Νεφελίμ επιτίθονταν στους ανθρώπους και τους καταπίεζαν και ήταν η αιτία που προκάλεσε μαζική καταστροφή στη γη.

Και αλλα πολλά..... !Λοιπόν, κύριοι και κυρίες!έχει παρατηρηθεί το εξής φαινόμενο: Ότι πιστεύει η μαζα ως κακό ειναι το αντίθετο! γιατι πιστεύει η μαζα λάθος; ειναι απλο, γιατι η μαζα λειτουργεί ως κοπάδι, που το κατευθύνουν οι λύκοι....!

who is who λύκοι; Όλα τα ΜΜΕ οι υποτιθέμενες "έγκυρες πηγές" της κατευθυνόμενης γνώσης εκεί που θελει μια διεθνής κλίκα(ξέρετε ποια ειναι!) ,οι ψευτο- επιστήμονες,αρχαιολόγοι,ερευνητές,ειδικοί,βιολόγοι,ψυχολόγοι,φυσικοί, αστρονόμοι,κτλ κτλ! με το ψευτο μπροστά πάντα! αν πάει κάποιος σε εναν αρχαιολόγο ,απο αυτούς τους δηθεν "ειδικούς" ,θα διαπιστώσει οτι εκτός οτι εχουν μια δογματική σκοπιά, οτι ειναι παντελώς άσχετοι, τους εχουν δώσει μερικά βιβλία και οτι γράφουν εκεί ετσι ειναι τέρμα!και οτι τους εχουν μάθει! η γνωστή γνώση κονσέρβα,που αναφέρω( φάε και σκάσε ! οτι σου λέμε ειναι και αυτο θα ξέρεις!και άπλα θα κανεις copy paste) και αυτός τωρα ειναι αρχαιολόγος! στην Ελλάδα δε ειναι σαν δημόσιοι υπάλληλοι(απο αυτούς τους άχρηστους που μπήκαν με κομματικά κριτήρια) θα έχετε δει κατι άτομα και κατι θείτσες που το παίζουν αρχαιολόγοι! ανάθεμα και αν ξερουν τίποτα άλλο απο αυτά που τους εχουν ποτίσει! και εχουν και υφάκι και το παίζουν ειδικοί.

Τα παραπάνω ισχύουν και για τους δηθεν επιστήμονες της φάπας, ειδικά αυτούς που προβάλουν πολύ! απο που να αρχίσεις? απο τον Εβραίο άχρηστο Αϊνστάιν? που μαθαίνουν στα σχολεια τις ηλίθιες προπολεμικές θεωρίες του; ο «πατέρας της πειραματικής ψυχολογίας» χα χα χα! Σίγκμουντ Φρόυντ! πήρε το έρως και θάνατος, απο την αρχαία Ελλάδα και τα εξήγησε ολα! και τον εχουν και ίνδαλμα! ένας φαύλος κύκλος ολα λάθος! ειδικά αυτοί οι Εβραίοι λόγο κόμπλεξ κατωτερότητας γιατι ειναι κατώτεροι, παρουσιάζουν την φυλη τους ως ανώτερη,η επιστήμη η φιλοσοφία, η εξέλιξη δεν ειναι ήρθε απο μαύρους!ούτε απο οι μογγολικές ορδές που εκαναν εισβολή στην Ευρώπη, και μαζί έφεραν και την διάδοση ασθενειών και επιδημιών η πανώλη πχ, σκότωσε μέσα σε λίγα χρόνια περί τα 100-200 εκατομμύρια Ευρωπαίους!οι απόγονοι των τότε εισβολέων ειναι ανάμεσα σας σημερα! (και ξανα κανουν με την βοήθεια των τότε εισβολέων)και ξέρω ποιοι ειναι! διακρίνονται απο την χαμηλή αντίληψη που εχουν, και νοημοσύνη,μεταξύ άλλων!

Δίχως τους λευκούς Ευρωπαίους(της Ινδοευρωπαϊκής άριας φυλής) δεν θα υπήρχαν: η φιλοσοφία, η ιστορία, ο αθλητισμός, το θέατρο, το δίκαιο, η κλασσική μουσική, η όπερα, το μπαλέτο, η αναγεννησιακή ζωγραφική, ο κινηματογράφος, τα μαθηματικά, η φυσική, η χημεία, η βιολογία, η ιατρική, ο ηλεκτρισμός, η πληροφορική, η αναπτυγμένη γεωργία, η πτήση στον αέρα, η πτήση στο διάστημα, η επίσκεψη στο φεγγάρι και τόσα άλλα, μεγαλύτερα ή μικρότερα επιτεύγματα, με βάση τα οποία η ανθρωπότης νοείται ως κάτι σημαντικότερο από τον κόσμο των ζώων.

Με αρχή γενόμενης αυτά που διδάσκουν στα σχολεια, και λενε μέρα νύχτα τα "έγκυρα" μέσα!! η αλήθεια ειναι οτι γίνεται κάποιου είδους λοβοτομή στα σχολεία,και τα σκυλια οτι τα διδάξεις απο μικρά κανουν, έχει καμια διάφορα απο τους ανθρώπους; αρχίσαμε απο την ιστορια οχι πολύ πίσω, που το 99% την ξέρει λάθος οπως θέλουν "αυτοί", και φτάσαμε έως την αρχαιότητα! Σατανάς; σαταν ο εχθρός! τι με ενδιαφέρει έμενα ρε ποιοι ηταν οι εχθροί των εβραιων, γιατι να ειναι και δικοί μου; και γιατι ειναι το απολυτό κακό γιατι το λενε αυτοί; το 666 ξέρεις κανεις τι κωδικό όνομα ειναι;

Πράγματι! ένας το έκανε και τραγούδι! και έπεσαν να το φάνε σαν αγέλη οι άσχετοι, οπως στην σπηλαίο του Πλάτωνα! γύρισε ο άλλος απο τον πραγματικό κόσμο να αφυπνίσει τους κοιμισμένους και έπεσαν να τον φάνε, το ίδιο πρόβλημα εχουμε και εδω.....! εχουμε τους άσχετους στο σπηλαίο αλλα εχουμε και μια συγκεκριμένη φυλη γιατι φυλη ειναι, ατόμων που ειναι στο επίπεδο ζώου!και εκεί θα παραμείνει,αυτοί μπορεί να ειναι απο: διάσημοι,πλούσιοι,δημοσιογράφοι, πρόεδροι, κτλ,λόγο οτι εχουν προώθηση απο την συγγενική τους φυλη(βλέπε πιο πάνω),έως απλοί και ειναι χιλιαδες ανάμεσα σας! και συνεχώς αυξάνονται, ειδικά τα τελευταία χρονιά!γιατι(?) βάλτο να δουλέψει....

Αυτό που δεν διαθέτουν οι πολλοί, ειναι να συνδυάζουν τα διαθέσιμα στοιχειά και να τους οδηγεί στο σωστό συμπέρασμα! δεν μπορεί να λέει ο άλλος, οτι τα UFO ειναι μυστικά σκάφη , και Project Blue Beam! παρακάμπτοντας τα αλλα στοιχειά! γιατι το είπε κάποιος τρελά! ποια ειναι τα αλλα ; οι αποδειξεις απο την αρχαιότητα! απο αυτο το απλο παράδειγμα καταλαβαίνει(?) κανεις νοήμων,σε τι κόσμο ζούμε! τωρα μέσα σε αυτούς βάλε τα και αυτούς που ζούνε σε μια ζωώδη κατάσταση! τι πίνεις, θεωρίες συνωμοσίας, οι αγαπημένες τους λέξεις!θεωρίες συνωμοσίας τα πάντα!που δεν μπορεί να κατανοήσει ο ζωώδες εγκέφαλος τους!και σε αυτο εχω εξήγηση! θέλοντας και μη γίναμε και ψυχολόγοι! πρόκειται για μολυσματική ασθένεια κατά κάποιο τρόπο! και κατώτερης ποιότητας γονίδια! για δες κατι πράγματα ο ναζισμός είχε δίκαιο, και οι αρχαίοι Έλληνες!!! ναζισμός οτι χειρότερο για την ελιτ! τι λέμε πιο πάνω; α γεια σου! χωρίς τα ζωώδη "άτομα" χωρίς αισθήματα σε θέσεις κλειδιά πως θα εκαναν οτι ήθελαν ολο τον κόσμο? το έπιασες το υπονοούμενο?

Και κλείνοντας οχι δεν θα πω τι ηταν οι Νεφελίμ, γιατι; γιατι άπλα θα το κλέψει άλλος και θα το παρουσιάζει ως δίκη του ανακάλυψη! κατανοητό νομίζω!το να αναπαράγεις της φιλοσοφία των αρχαίων που δεν έχεις εσύ ,δεν σε κάνει φιλόσοφο,ούτε έξυπνο!! ηδη εχουν πάρει πολλά ως δίκη τους ανακάλυψη και σκέψη! η αλήθεια ειναι οτι εδω και 2-3 χρονιά εχω βγάλει μακακες πολλούς δηθεν ερευνητές στην Ελλάδα!(γιαυτό δεν με συμπαθεί και κανεις!) το γιατι είμαι τοσο ξεχωριστός θα το εξηγήσω σε άλλο ποστ να κάνουμε και αυτοκριτική γιατι διαφέρω απο την μαζα ,και σίγουρα δεν είμαι ο μόνος! οτι εχουμε πει εδω η λέμε κατά καιρούς ειναι με στοιχειά και αποδειξεις ! το να μπαίνει ο καθε άσχετος και να κρίνει απο ενα άρθρο μας, χωρίς να έχει διαβάσει προηγούμενο, που περιεχέι αλλες αποδειξεις για τα λεγόμενα μας ,μόνο ηλίθιος μπορεί να θεωρηθεί,καθώς δεν γίνεται να βάζουμε ολα τα διαθέσιμα στοιχειά σε ενα ποστ! να θυμάστε: οτι λενε οι πολλοί, και συνεχεία, ειδικά οι έγκυρες πήγες χειραγώγησης μυαλών,και οι δηθεν ιστορικοί, ειναι το αντίθετο!σαν δεδομένο αυτο!

Post A Comment:

2 comments

Ανώνυμοςείπε...

aderfe mou eixa skopo na sou aradiaso ena soro pragmata pou agnoises stin prospathia sou na parousiaseis auto pou itheles..parola auta tha sou episimano pos to arthro sou pragmatika to vrika egoistika aparadekto kai dixos ousia..arage antilamvanesai ti grafeis edo mesa;;milas gia ta nefelim kai ektos tou oti siberanes pos einai mia xara ta paidia kai adikountai ,mas les pos xereis tin alithia kai mas tin kriveis...tha simfoniso mazi sou gia ta peri mazas apolita allaaaaaaa ta xeis kanei mantara sto mualo sou..sou grafei kapoios pou asxoleitai me ta nefelim 10 oloklira xronia meletontas kathe pithani k apithani pigi..tha sou po k auto teleionontas,osi pithanotita exeis esi na matheis kung fu kalitera apo ton bruce lee ,allo toso kala kai adikimena einai ta nefelim pou aneferes..krima kai ntropi sou dioti exeis euthini megali esi k o kathenas pou grafete sto diadiktio kai ta diavazoun paidia kai antropoi pou exoun ena soro provlimata sta myala tous..












































































Ανώνυμοςείπε...

episis thelo aderfe na sou episimano kati akoma..tin alithia pou les pos xereis ,opoia k an einai auti ,kratise tin gia tin parti sou kai dikaioma sou einai alloste..mn agnoeis omos pos oli i istoria peri nefelim kai sia....kalo einai na mn sinodevetai apo keraunous ithikologias kai entiposeon dixos antikrisma..zoume se mia epoxi opou osoi prospathoun na vroun alithies ,eidika tetoies alithies pou xanontai sta vathi tis istorias,ofeiloun prota ap ola n apotaxoun apo pano tous to psemma pou xei rizosei stis psixes mas apo ta genofaskia mas ,kathos opos tha gnorizeis .ego ,esi kai sxedon oloi mas galouxithikame mesa apo to sistima gia polla xronia mexri n arxisoume n anarotiomaste...pos.ti;.kai giati..o nown noeito..

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications