Η NASA λέει οτι η εξωγήινη ζωή θα εμφανιστεί σε 20 χρόνια!  (το ξέρουν απο τώρα!!)
Η NASA λέει οτι η εξωγήινη ζωή θα εμφανιστεί σε 20 χρόνια!

Σύμφωνα με υπολογισμούς της NASA , υπάρχουν 100 εκατομμύρια πλανήτες στο γαλαξία μας, που θα μπορούσαν να υποστηρίξουν νοήμον ζωή. Είναι πολύ πιθανό, επομένως, οτι η ανθρωπότητα θα ανακαλύψει την ύπαρξη εξωγήινων όντων.

Κατά την τελευταία διάσκεψη στο αρχηγείο στην Ουάσινγκτον, οι εκπρόσωποι της NASA αποκάλυψαν ένα σχέδιο για την αναζήτηση εξωγήινης ζωής, με τη βοήθεια της τελευταίας τεχνολογίας τηλεσκοπίων.

Το σχέδιο που θα μπει σε εφαρμογή το 2017, θα αρχίζει μεγαλη κλίμακας ερευνά εξωπλανητών, και σε εκατομμύρια πλανήτες, που δυνητικά ειναι κατάλληλοι για νοήμονα όντα, "αυτό που δεν ξέραμε πριν από πέντε χρόνια, είναι ότι το 10% έως 20% των περιπτώσεων γύρο απο ήλιους, υπάρχουν πλανήτες στο μέγεθος της γης, οι οποίοι βρίσκονται στην κατοικήσιμη ζώνη", δήλωσε ένας από τους επιστήμονες που ετοιμάζονται για την εκτόξευση του τηλεσκοπίου James webb .

" Είναι στο χέρι μας να καταλήξουμε σε μια ανακάλυψη που θα αλλάξει τον κόσμο για πάντα ". " νομίζω ότι σε 20 χρόνια, θα ανακαλύψουμε ότι δεν είμαστε μόνοι στο σύμπαν ", είπε ο αστροναύτης Κέβιν,ο οποιος πιστεύει ότι η Ευρώπη ένας από τους δορυφόρους του Δία, μπορεί να περιεχέι ζωή. Απόδοση ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications