2 Αυγ 2016

«Μπλόκο» στην ελευθερία έκφρασης παράνομος για: «Ομοφοβία, ξενοφοβία, ολοκαύτωμα » το τελευταίο ειδικά δείχνει ποιοι ειναι απο πίσω!

«Μπλόκο» στην ελευθερία έκφρασης παράνομος  για: «Ομοφοβία, ξενοφοβία, ολοκαύτωμα » το τελευταίο ειδικά δείχνει ποιοι ειναι απο πίσω!

Με την νομοθετική παρέμβαση που ψηφίστηκε στην Βουλή την περασμένη Πέμπτη, η κυβέρνηση εναρμόνισε την ελληνική με την ευρωπαϊκή νομοθεσία σε σχέση με το «διαδικτυακό έγκλημα«.

Είναι το λεγόμενο «Πρωτόκολλο του Στρασβούργου» ψηφισμένο από το 2003 σε πολλές χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, το οποίο εφαρμόζει λογοκρισία πάνω σε σχόλια που μπορεί να θεωρηθούν από τις Αρχές ως «ρατσιστικά, ομοφοβικά και συκοφαντικά».

Όπως ανέφερε, ο πρόεδρος των Ελλήνων Χρηστών Internet, Νίκος Βασιλάκος:«Πάρα πολύς κόσμος και εκτός ίντερνετ και εντός ίντερνετ, είναι ανεξέλεγκτος. Έρχεται ο άλλος και δηλώνει blogger και αρχίζει και βρίζει. Αυτό απαγορεύεται και πρέπει να απαγορευτεί (αυτά ειναι μεμονωμένα περιστατικά τα οποία ειναι απο κομμουνιστές! με παράνομες ιντερνετικες άπατες, οπως υπάρχουν και εκτός τον άλλων, και βίντεο απο κομμουνιστές που βρίζουν κανονικά καθε τι εθνικιστικό! γεμάτα μίσος εκεί δεν μιλάει κανεις ετσι;).

Αφορά όλους και μπαίνουν πράγματα τα οποία συζητούνται στην Ευρώπη εδώ και καιρό. Χαρακτηριστικά, δεν μπορείς να αρνηθείς το Ολοκαύτωμα. Γίνεται παράνομη η άρνηση του Ολοκαυτώματος, γίνεται παράνομο το ομοφοβικό σχόλιο, γίνεται παράνομο το ρατσιστικό σχόλιο, γίνεται παράνομη η συκοφαντία» (αυτο το κανουν καθε μέρα τα τσιράκια του ΣΟΡΟΣ! ).

Βλέπετε πως επικεντρώνονται σε συγκεκριμένα πράγματα: «Ομοφοβία, ξενοφοβία, ολοκαύτωμα».Καμία αναφορά στις επιθέσεις κατά της χριστιανικής πίστης και της ελληνικής ιδιοσυγκρασίας.Πολύ φοβόμαστε πως πίσω από το γράμμα του νόμου επιδιώκεται να φιμωθεί η όποια αντίδραση στην ιδεολογική διείσδυση της Νέας Τάξης στην ελληνική κοινωνία. Μακάρι να μην είναι έτσι τα πράγματα.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η αιτιολογική έκθεση του νομοσχεδίου, στη διάταξη Δ' “Το πρόσθετο πρωτόκολλο του Συμβουλίου της Ευρώπης σχετικά με την ποινικοποίηση ξενοφοβικής και ρατσιστικής φύσης πράξεων”:

«Με το Πρόσθετο Πρωτόκολλο διευρύνεται το πεδίο εφαρµογής της Σύµβασης για το έγκληµα στον Κυβερνοχώρο, προκειµένου να αντιµετωπισθούν και ξενοφοβικής και ρατσιστικής φύσης πράξεις, εναρµονίζεται το ισχύον στα Συµβαλλόµενα Μέρη ουσιαστικό ποινικό δίκαιο, σχετικά µε τη διακίνηση, µέσω του Διαδικτύου, υλικού ξενοφοβικής και ρατσιστικής φύσης και παρέχεται σε αυτά η δυνατότητα χρήσης των προβλεπόµενων από τη Σύµβαση για το έγκληµα στον Κυβερνοχώρο δικονοµικών µέσων.

Σκοπός του Προσθέτου Πρωτοκόλλου είναι σύµφωνα µε το άρθρο 1 του πρώτου Κεφαλαίου του, η συµπλήρωση των διατάξεων της Σύµβασης για το έγκληµα στον Κυβερνοχώρο µε την ποινικοποίηση των ρατσιστικής και ξενοφοβικής φύσης πράξεων, που τελούνται µέσω συστηµάτων υπολογιστών, επιβάλλεται δε στα Συµβαλλόµενα Μέρη, όχι µόνο να λάβουν τα αναγκαία προς τούτο νοµοθετικά µέτρα, αλλά συγχρόνως και να µεριµνούν για την ορθή εφαρµογή τους.

Σύµφωνα µε το άρθρο 2 του Πρωτοκόλλου ο ορισµός «ρατσιστικό και ξενοφοβικό υλικό» περιλαµβάνει κάθε είδους έγγραφο υλικό (π.χ. κείµενα, βιβλία, περιοδικά, δηλώσεις, µηνύµατα κ.λπ.), εικόνες (π.χ. αναπαραστάσεις, φωτογραφίες, σχέδια κ.λπ.) και οποιουδήποτε είδους ανάπτυξη ιδεών ή θεωριών, ρατσιστικής ή ξενοφοβικής φύσης, µε µορφή που να επιτρέπει την αποθήκευση, την επεξεργασία ή τη µετάδοσή τους, µέσω συστήµατος υπολογιστή!!!πηγή www.el.gr

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ βεβαία ολα αυτά ειναι γελοία, αλλα ειναι γνωστό ποιους εξυπηρετούν! και φυσικά δεν ισχύει τίποτα γι΄ αυτά τα ρεμάλια χρήσιμους ηλίθιους κομμουνιστές,που παρενοχλούν καθε ελεύθερη φωνή!και δουλεύουν στην εταιρία antifa οπως γράφουν μερικά! ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΛΟ ΜΙΑΣΜΑΤΑ! (αυτο τι ειναι; ομοφοβία; να κανουν ανάλυση DNA και αίματος τότε! οπως πόση νοημοσύνη διαθέτουν, εγκεφαλογράφημα , και αν δουλεύουν τα κέντρα των συναισθημάτων, όλοι αυτοί οι δηθεν κάποιοι!αρνούμαι να με κρίνουν άνθρωποι ζώα!ας κανουν μερικές εξετάσεις πρώτα που θα επιλέξω εγω οτι ειναι φυσιολογικοί άνθρωποι,καθώς πολλοί τύπου αριστεροί δεν ειναι! που εχουν και ενα κοινό χαρακτηριστικό που τους ξεχωρίζω! ) γιαυτα τα σιχάματα που ειναι η πηγή του κακού δεν εχουν βγάλει κανένα νόμο ! Θα εφαρμόσουμε κώδικες απο εδω και πέρα!

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

1σχόλια:

«Μπλόκο» στην ελευθερία έκφρασης παράνομος για: «Ομοφοβία, ξενοφοβία, ολοκαύτωμα » το τελευταίο ειδικά δείχνει ποιοι ειναι απο πίσω!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .

Εδώ και μερικά χρόνια οι αρνητές του "ὁλοκαυτώματος" αποκαλούν τους επικριτές τους "holocaust wishers" δηλαδή ευχητές του "ὁλοκαυτώματος". Πιστεύω ότι ο συγκεκριμένος χαρακτηρισμός είναι πολύ εύστοχος.

+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications