ΡΩΣΙΚΟΣ ΚΑΤΑΙΓΙΣΜΟΣ! Με βαλιστικούς πυραύλους χτύπησαν τους τζιχαντιστές στην Συρία (Βίντεο)
ΡΩΣΙΚΟΣ ΚΑΤΑΙΓΙΣΜΟΣ! Με βαλιστικούς πυραύλους χτύπησαν τους τζιχαντιστές στην Συρία (Βίντεο)

Ρωσικά πολεμικά πλοία που βρίσκονται στη Μεσόγειο εκτόξευσαν πυραύλους εναντίον θέσεων των τζιχαντιστών στη Συρία, λίγες ημέρες αφότου οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις άρχισαν να χρησιμοποιούν ένα αεροδρόμιο στο Ιράν για τις προσγειώσεις και τις απογειώσεις των μαχητικών αεροσκαφών τους.

Τα σκάφη «Ζελένι Ντολ» και «Σερπούχοφ» του Ρωσικού Στόλου της Μαύρης Θάλασσας «πραγματοποίησαν τρεις εκτοξεύσεις βαλλιστικών πυραύλων εναντίον στόχων της τρομοκρατικής οργάνωσης Μέτωπο Αλ Νόσρα» (σ.σ. έχει πλέον μετονομαστεί σε Μέτωπο Φάταχ αλ Σαμ, αφού αποσχίστηκε από την Αλ Κάιντα) στη Συρία, ανέφερε το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας σε ανακοίνωση που εξέδωσε.

«Ένα κέντρο διοίκησης και μια βάση των τρομοκρατών στην Ντάρετ Εζάα (δυτικά του Χαλεπιού) καθώς και ένα εργαστήριο κατασκευής και μια σημαντική αποθήκη πυρομαχικών στην περιοχή του Χαλεπιού καταστράφηκαν» συνεχίζει η ανακοίνωση.

Σύμφωνα με τη Μόσχα, οι πύραυλοι πέρασαν πάνω από μη κατοικημένες ζώνες «προκειμένου να διασφαλιστεί η ασφάλεια του άμαχου πληθυσμού».

Την Τρίτη, για πρώτη φορά από την εμπλοκή της στον πόλεμο της Συρίας, πέρσι τον Σεπτέμβριο, η Ρωσία βομβάρδισε στόχους εντός του συριακού εδάφους χρησιμοποιώντας αεροσκάφη της που απογειώθηκαν από το στρατιωτικό αεροδρόμιο Χαμεντάν, στο βορειοδυτικό Ιράν.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications