ΕΛΛΑΔΑ – ΓΕΡΜΑΝΙΑ σημειώσατε 1! ΠΟΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΔΑ?ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΔΑ ΑΡΙΑ!  ΚΑΤΩ ΤΑ ΚΟΥΛΑ ΣΑΣ ΡΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΜΟΓΓΟΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΊΔΑ ΑΡΙΑ !

Ο πατέρας της Κορακάκη...Το χρυσό δεν ανήκει στην Ελλάδα. Ανήκει στη Κορακάκη. Ειναι εμετικό να διαβάζεις τις δηλώσεις των πολιτικών. Ξέρω απο πρώτο χέρι οτι η ΕΛΛΑΔΑ δεν έκανε τίποτα για την Κορακάκη. Επι ενα χρόνο παρακαλούσε για ενα δεύτερο πιστόλι. Η πολιτεία την έγραφε ενώ κατέβαινε στους αγώνες χωρίς εφεδρικό όπλο Αν πάθαινε δηλαδή εμπλοκή το οπλο της θα έπρεπε να αποσυρθεί απο τον αγώνα. Ενα μηνά πριν εδεησαν και τις αγόρασαν το εφεδρικό οταν ο πατέρας της απείλησε οτι θα βγει στις εφημερίδες.

Έπειτα από έναν τελικό-θρίλερ, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στον τελικό των 25μ. στην σκοποβολή – Η Άννα προηγήθηκε με 6-0, όμως η Γερμανίδα Καρς ισοφάρισε σε 6-6 – Στην τελευταία βολή κρίθηκε το μετάλλιο, με την Άννα να σημαδεύει κατευθείαν στο χρυσό!

Η Άννα Κορακάκη έγραψε ιστορία στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο. Μετά το χάλκινο μετάλλιο (το πρώτο μετά το 1920 για την ελληνική σκοποβολή) στα 10μ, «σημάδεψε» ακόψα ψηλότερα και κατέκτησε και το χρυσό μετάλλιο στα 25μ. με αεροβόλο πιστόλι.Στον τελικό οι δύο αθλήτριες είχαν από πέντε βολές σε κάθε σετ μονομαχίας. Όποια κερδίζει το κάθε σετ παίρνει δύο βαθμούς, ενώ σε περίπτωση που πετύχουν το ίδιο σκορ τότε παίρνουν από ένα βαθμό.

Η αθλήτρια που θα φτάσει πρώτη στους επτά (7) βαθμούς θα κερδίσει το χρυσό.
Σε περίπτωση που υπάρξει ισοβαθμία στους επτά βαθμούς τότε θα συνεχίσουν να ρίχνουν πεντάδες μέχρις ότου κερδίσει μία εκ των δύο. Στην πρώτη πεντάδα των βολών του τελικού με τρείς εύστοχες βολές πήρε το πρώτο σετ και προηγείται με 2-0!

Στο δεύτερο σετ η Άννα με 4/5 κέρδισε πάλι κι έκανε το 4-0 ενώ χρειάζεται τρεις βαθμούς για να πάρει το χρυσό!
ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ η Κορακάκη με 4/5 κερδίζει και το τρίτο σετ, προηγείται με 6-0 και θέλει ένα βαθμό για το χρυσό
Η Καρς δεν παραδίδει τα όπλα και επικρατώντας με 4-3 μειώνει σε 6-2 στον τελικό
Η Γερμανία μειώνει κι άλλο καθώς επικρατεί με 4-2 και μειώνει σε 6-4 το σκορ του τελικού.
Η Καρς με αντεπίθεση ισοφαρίζει σε 6-6!
Η Κορακάκη κατακτά το χρυσό με 8-6!

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications