Δεν υπάρχει καμια σωτηρία σε αυτη την χωρα! ζω σε ενα κόσμο ηλιθίων!!
Δεν υπάρχει καμια σωτηρία σε αυτη την χωρα! ζω σε ενα κόσμο ηλιθίων!!

Έχω βάσιμες υποψίες οτι αν δεν υπήρχαν οι ηλίθιοι πίσω απο πολλές ιστοσελίδες που βαζουν οτι βρίσκουν ,ο κόσμος θα ηταν πιο ξύπνιος!όσοι δεν ειναι του συστήματος γίνονται μέρος του συστήματος απο ηλιθιότητα αυτών και την μάζας! Τα τονισμένα σημεία ειναι πως να καταλάβεις οτι κατι ειναι προπαγάνδα!αρκεί να έχεις λίγο μυαλό! ενα μέρος του μόνο βάζουμε...

Κόψε Και Φύλαξε Αυτό Το Άρθρο Για Να Το Έχεις Ως Αποδεικτικό Στοιχείο!! πρόβατο! το εχουν βάλει πολλές σελίδες με αντικειμενική σκέψη 0! και νοημοσύνη στο επίπεδου ζώου! πολλές απο αυτές δεν εχουν γραψει κανένα δικό τους ποστ!copy paste ολα που εχουν βάλει!

Του Σενέρ Λεβέντ* Ετσι, κύριε Μουσταφά ; Λες ότι υπάρχουν κάποιοι που περιμένουν «να έρθει το τέλος του 2016» για να πουν «κοιτάξτε δεν βρέθηκε λύση»; Ποιοι είναι αυτοί οι ποταποί; Τι είδους ενέδρα είναι αυτή; Μήπως τοποθέτησαν δυναμίτη στους δρόμους; Μήπως τοποθέτησαν βόμβα κάτω από το τραπέζι των συνομιλιών; Θα βρεις λύση και σε εμποδίζουν να το κάνεις; Σε απειλούν με θάνατο;

Να το πω εκ των προτέρων. Εγώ δεν συγκαταλέγομαι σε αυτούς που περιμένουν. Δεν χρειάζεται να περιμένω! Γιατί να περιμένω το τέλος του χρόνου; Το λέω από τώρα. Δεν θα βρεθεί λύση όχι μόνο μέχρι το τέλος του 2016, αλλά και μέχρι να τελειώσει η θητεία σου. Με αυτά τα μυαλά δεν γίνεται. Θα φύγεις από το προεδρικό μέγαρο έτσι όπως μπήκες σε αυτό. Με άδεια χέρια. Ύστερα θα σε μνημονεύουν ως τον «τέταρτο πρόεδρο». Μέχρι εδώ. Τι απομένει; Να γράψεις τα απομνημονεύματά σου. Τότε ίσως γράψεις αυτά που μας κρύβεις τώρα, αυτά που δεν μας λες. Αλλά τότε δεν θα έχει τόση αξία. Θα διηγείσαι στα εγγονάκια σου τις μέρες που πέρασες στο προεδρικό.

Θα τους δείχνεις τις φωτογραφίες που έβγαλες στο προεδρικό μέγαρο στην Άγκυρα, το ΑΚ Σαράι, μαζί με τον Ταγίπ Ερντογάν, όταν εκείνος θα ψάχνει τρύπα να ξεφύγει όπως ο σάχης Ριζά Πεχλεβί, όπως ο Τσαουσέσκου . Κοίτα, σου το λέω από τώρα. Δεν είμαι από αυτούς που περιμένουν το τέλος του 2016. Μην ψάχνεις ενέδρες και άλλα παρόμοια σε εμένα. Υπάρχουν άλλοι τέσσερις μήνες μέχρι το τέλος του χρόνου. Προσπάθησε με όλη σου τη δύναμη. Κάνε να ντραπούν τα τσακάλια που έστησαν καραούλι. Κάνε και εμένα να ντραπώ. Φύλαξε αυτό μου το άρθρο. Και δείξε το σε όλους όταν βρεις λύση. «Κοιτάξτε πόσο άδικο είχε», να τους πεις.

Κοίτα τι λες και πάλι. Οι Ελληνοκύπριοι προφασίζονται τη 15η Ιουλίου, λες. Κρύφτηκαν πίσω από τη δικαιολογία ότι «είδατε τον τουρκικό στρατό, οδήγησαν τα τανκς πάνω στους ανθρώπους ».«Γίνεται να είναι εγγυητής αυτός ο στρατός;» ρωτάνε. Ε, μήπως έχουν άδικο να ρωτάνε; Δεν είναι μόνο οι Ελληνοκύπριοι που το ρωτάνε αυτό, το ρωτάω και εγώ ως Τουρκοκύπριος.Μάλιστα εκπλήττομαι γιατί δεν το ρωτάς και εσύ και γιατί δεν ανησυχείς. Φαίνεται ότι δεν αντιλαμβάνεσαι αυτά που συμβαίνουν στην Τουρκία.

Δεν ξέρεις ότι ο άνθρωπος του οποίου σφίγγεις το χέρι χαμογελώντας στο προεδρικό μέγαρο είναι σαν τον Σαντάμ.Την ώρα που εσύ έσφιγγες το χέρι του σε εκείνο το μέγαρο, η εφημερίδα «Οζγκιούρ Γκιουντέμ» έκλεινε από την Αστυνομία και πολλοί έντιμοι δημοσιογράφοι που δεν είχαν καμία σχέση με τον Φετουλάχ Γκιουλέν έτρωγαν ξύλο και οδηγούνταν στις φυλακές.

Ελληνοκύπριοι? απο που και ως που;έντιμοι δημοσιογράφοι; μην μου πεις!! σαν αυτούς στην Ελλάδα;,έτρωγαν ξύλο και οδηγούνταν στις φυλακές κακός! (μια σφαίρα στο κεφάλι και στο λάκκο! μια φορά προδότης πάντα προδότης! αυτά τα μιασματα σαν τα ελληνικά θα βγάλουν νέα μιασματα!) Σε απειλούν με θάνατο; χαχα!!!τα τανκς πάνω στους ανθρώπους(τα τέρατα τα σκοτώνεις δεν τα αφήνεις δείτε στην Ελλάδα τι έγινε! το 50% ειναι κομμουνιστές αριστεροί μη Έλληνες!! μετα το παιδομάζωμα και την εθνοκάθαρση! το 1945-1950 ,δεν υπήρχαν ναζι που τα εχουν ρίξει ολα σε αυτούς! αυτοί εκαναν θηριωδίες σε όλη την χωρα! και την ίδια περίοδο και στην Γερμανία!) σαν τον Σαντάμ!!! Ωωωω άλλος ένας "δικτάτορας" που εξόντωσαν με εντολές απο τους όμβριους......

Ο Σενέρ Λεβέντ γεννήθηκε το 1948 στην Λευκωσία, όπου και ολοκλήρωσε την δημοτική και μέση εκπαίδευσή του. Το 1969 μετέβη στην Σοβιετική Ένωση για να σπουδάσει δημοσιογραφία στο Κρατικό Πανεπιστήμιο Λομονόσοφ στην Μόσχα. Αποφοίτησε το 1975 αποκτώντας τον τίτλο «μάστερ». Από το 1979 μέχρι το 1990 διατέλεσε διευθυντής σύνταξης σε διάφορες εφημερίδες στην Κύπρο . Εργάστηκε στις εφημερίδες «Söz», «Kıbrıs Postası» και «Ortam». Το 1990 μετέβη ξανά στην Μόσχα ως διαπιστευμένος ανταποκριτής. Το 1997 επαναπατρίστηκε και εξέδωσε την εφημερίδα «Avrupa». Από το 2001 εκδίδει την εφημερίδα «Afrika» .

Χμμμ κομμουνιστής αριστερός με τα ολα του! Σοβιετική Ένωση!!τίτλο «μάστερ» στην προπαγάνδα? τωρα τι σχέση έχεις αυτός με Ελληνοκύπριους; πως γράφει σε τούρκικες εφημερίδες αλλα και ελληνικά; τελευταία φορά που έψαξα περί Ερντογάν οπως κάνει καθε γνήσιος Έλληνας με ελληνικό καθαρό DNA ! (οι αρχαίοι ειχαν σημαία την ερευνά στα πάντα!), γιαυτό τα λέμε εδω, και οτι λέμε εδω μπορείτε να το ερευνήστε μόνοι σας!να το επιβεβαιώστε, (ε!! οχι σε κομμουνιστές που εχουν όφελος να λενε ψεμματα!! υπάρχουν και στο εξωτερικό πήγες!),

Λοιπόν έπεσα πάνω σε κατι προφίλ λογαριασμών Twitter στο εξωτερικό να βαζουν κατά του Ερντογάν, δολοφόνος!!! μόνο που αυτά τα προφίλ έγραφαν περίφημος φίλος του Ισραήλ! απο εκεί και πέρα καταλαβαίνει ο καθένας απο που απορρέει όλη αυτη η προπαγάνδα και γιατι πάση θυσία πρέπει να εχουν δικούς τους για προθυπουργους σε όλες τις χώρες, οπως στην Ευρωπαϊκή ένωση! ψηφίζουν τα πρόβατα τους ίδιους σε δηθεν διαφορετικά κόμματα!(όσα δεν ειναι δικά τους ναζι φασίστες!) και όλες οι χώρες εχουν το ίδιο αφεντικό ειδικά στην Ευρωπαϊκή ένωση! επιβάλουν μετρά οι Γερμανοί (ναζι μην ξεχνιόμαστε!)

Δείγμα ηλίθιου η (? καθώς εχουν πατήσει like και κατι πρακτορακια δηθεν οτι ειναι κατά της ελιτ! που να καταλάβουν τα πρόβατα οτι αυτη η εικόνα δεν έχει καμια σχέση με την ελιτ! αλλα περιεχέι και υποσυνείδητα μηνύματα! απευθείας στον εγκέφαλο! να γιατι αν ρωτήσεις 2000 άτομα περί ναζι η σβάστικας οι 1999 θα σου πουν τα γνωστά ψεμματα!) και οι ιδιοι εχουν την ομάδα facebokook ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΜΠΟΣΙΟ,

Όταν τα sites «μοιράζουν εγκεφαλικά» σε ενα λαό μπε!
πχ: έμενα θα μου πεις ρε; 40 χρονιά οδηγός!δεν με άφορα ας είσαι και 200! άμα είσαι ατζαμής οδηγός, ατζαμής θα μείνεις όσα χρονιά και να οδηγείς!, "κάλος οδηγός" δεν τρέχει! έχετε δει κατι βλακες που οδηγούν σε επαρχιακό δρόμο σε μη κατοικημένη ζώνη με 40 χλμ, αντί 70-80; κίνδυνος θάνατος!αυτοί εχουν σκοτώσει χιλιαδες κόσμο!που τους αναγκάζουν να τους προσπεράσουν!κάλοι οδηγοί όμως δεν τρέχουν! ε κάπως ετσι ειναι και αυτοί οι εξυπνάκηδες νεοελληνες!μην τους χαλάσεις το παραμύθι που εχουν μάθει επι χρονιά! στο παίζουν και έξυπνοι με τα ψέμματα!!

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications