Η στιγμή που νεαρή φοιτήτρια πεθαίνει από το δηλητήριο που της έριξε στον καφέ η φίλη της (vid)
Η στιγμή που νεαρή φοιτήτρια πεθαίνει από το δηλητήριο που της έριξε στον καφέ η φίλη της (vid)

Οι κάμερες κατέγραψαν τη στιγμή που η νεαρή φοιτήτρια Mirna Salihin πίνει ανυποψίαστη τον καφέ της. Πίνοντας τον καφέ φαίνεται να πονά. Λίγο αργότερα κατέρρευσε. Η φίλη της Jessica Wongso είχε ρίξει κυάνιο και καθόταν μαζί της όσο έπινε τον καφέ που της στοίχισε τη ζωή. Η Mirna Salihin φαίνεται να κουνά το κεφάλι της και αμέσως μετά να καταρρέει στην καρέκλα.

Ο σύζυγός της Arief Soemarko δήλωσε στο ABC πως φαινόταν να πονά. "Άκουσα πως το δηλητήριο είναι διαβρωτικό και καταστρέφει τα πάντα. Το στομάχι της είχε διαλυθεί. Λυπάμαι πολύ για το πώς μπορεί να ένιωσε εκείνη την ημέρα", ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με τους εισαγγελείς, η δολοφονία σε εστιατόριο στην Τζακάρτα έγινε από εκδίκηση. Τα έγγραφα αποκαλύπτουν πως η Jessica Wongso έπασχε από σοβαρά προβλήματα ψυχικής υγείας. Ο δικηγόρος της Jessica Wongso υποστήριξε πως πριν τη δολοφονία είχε επιχειρήσει να αυτοκτονήσει, απειλούσε συναδέλφους της και είχε θεωρηθεί ύποπτη για τον βανδαλισμό του αυτοκινήτου του πρώην φίλου της.

Η Mirna Salihin φέρεται να της είχε πει να χωρίσει τον τότε φίλο της επειδή ήταν έμπορος ναρκωτικών. Αφού τελικά χώρισε, θέλησε να την εκδικηθεί για τον πόνο που ένιωθε, αφαιρώντας τη ζωή της Mirna.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications