Ευρώπη τέλος! σε 50-100 χρονιά θα ειναι οπως την Αφρική! Γυναίκες αστυνομικοί με χιτζάμπ στην Σκωτία!
Ευρώπη τέλος! σε 50 100 χρονιά θα ειναι οπως την Αφρική! Γυναίκες αστυνομικοί με χιτζάμπ στην Σκωτία!

Το όνειρο των Οβριών γίνεται πραγματικότητα !με την βοήθεια των μιασμάτων τους! όλη η Ευρώπη μαύρη με δείκτη νοημοσύνης 90, οπως λενε οι ιδιοι! τι νομιζουν κάποιοι οτι είπαν να "βοηθήσουν" όλους αυτούς που κουβαλούν Ευρώπη;

Και τους έπιασε ο πόνος ξαφνικά; οχι! βάλτε και άλλους φόρους μην κάνει κανεις παιδιά, άκου εκεί να κανουν παιδιά με τέτοια κρίση!!!(μόνο με λαθρο να πάρετε και επίδομα!)! θα σας καταριούνται οι προγονοί και οι απόγονοι, όσοι μείνουν στο τέλος για αυτο το έγκλημα που διαπράττουν, μαζί με τους κατά τόπους πράκτορες, και εισβολείς απο την πρώτη εισβολή που εκαναν οι μογγόλοι Ευρώπη, αυτη θα ειναι και η τελευταία! η μαζα λέει μην ειστε ρατσιστές! οπως τους πιπιλίζουν καθε μέρα!αλλα δεν εχουν καταλάβει οτι θα το πληρώσουν και μετα τον θάνατο τους! (Τι πρόβλημα εχουν οι αριστεροί με την ζωή μετα το θάνατο?) Έχουν μεγάλο πρόβλημα, γιατι αν ήξερε τι παίζεται η μαζα, θα είχε γίνει χαμός! οι αρχαίοι που έλεγαν ελευθεριά η θάνατος δεν ηταν μακακες! αυτοι σημερα ειναι όσα φάμε και όσα πιούμε,και όσα προλάβουμε μέχρι να πεθάνουμε!ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ,με αφορμή το παρακάτω άρθρο που κυκλοφορεί :

Και στην Γαλλία κυνηγούν μπουρκίνι στις πλαζ…...Η αστυνομία της Σκωτίας ανακοίνωσε ότι το χιτζάμπ θα αποτελεί πλέον μέρος της επίσημης αστυνομικής στολής, διότι στόχος της είναι να δημιουργήσει ένα πολυπολιτισμικό αστυνομικό σώμα που θα απευθύνεται σε όλες τις κοινότητες.

Επιπλέον εκτιμάται ότι θα αποτελέσει κίνητρο για να «επιλέξουν περισσότερες μουσουλμάνες γυναίκες την καριέρα της αστυνομικού».Στο παρελθόν, οι γυναίκες αστυνομικοί της Σκωτίας μπορούσαν να κυκλοφορούν και να περιπολούν στους δρόμους των αστικών κέντρων φορώντας το χιτζάμπ μόνο με την συγκατάθεση και την σύμφωνη γνώμη των ανωτέρων τους.

Την ίδια ώρα στη Γαλλία ένοπλοι αστυνομικοί χτενίζουν τις πλαζ των νοτιανατολικών ακτών για να εντοπίσουν τα απαγορευμένα με νόμο μπουρκίνι. Άλλα οχι για πολύ ακομα! αυτά δεν ειναι στο σχέδιο,και θα καταργηθούν!

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications