11 Αυγ 2016

ΕΚΤΑΚΤΟ: Πόλεμος Ρωσίας-Ουκρανίας προ των πυλών βίντεο– Πρώτες ανταλλαγές πυρών μεταξύ Ρώσων και Ουκρανών

ΕΚΤΑΚΤΟ: Πόλεμος Ρωσίας-Ουκρανίας προ των πυλών – Πρώτες ανταλλαγές πυρών μεταξύ Ρώσων και Ουκρανών

Τεράστιες συγκεντρώσεις του ρωσικού Στρατού στα σύνορα

Πριν από λίγο είχαμε τις πρώτες ανταλλαγές πυρών μεταξύ Ρώσων και Ουκρανών στρατιωτών σε φυλάκιο στα σύνορα Κριμαίας-Ουκρανίας ενώ ο Ουκρανός σαμποτέρ ομολόγησε την ενοχή του και παραδέχτηκε ότι οργάνωσε τρομοκρατικές δραστηριότητες μέσα στην Κριμαία.

Σε ύψιστη πολεμική ετοιμότητα τέθηκαν και οι δυνάμεις της Νέας Ρωσίας ενώ το Σ.Α του ΟΗΕ ανακοίνωσε έκτακτη σύγκληση κατόπιν αιτήματος της Ουκρανίας.Πόλεμος Ρωσίας-Ουκρανίας προ των πυλών. Ο Β.Πούτιν έδωσε εντολή για μετασταθμεύσεις τεράστιων ρωσικών δυνάμεων στη Κριμαία που είναι ικανές να «καταπιούν» την Ουκρανία σε λίγες ώρες.

Η συνεδρίαση του συμβουλίου ασφαλείας της Ρωσίας έλαβε δραματικές αποφάσεις.Η Ουκρανία στην επόμενη πρόκληση θα ισοπεδωθεί αναφέρουν ρωσικές πηγές.Ο Π.Ποροσένκο διέταξε ο ουκρανικός Στρατός να είναι έτοιμος για πόλεμο με την Ρωσία!Τεράστια κονβόι με άρματα μάχης, ΤΟΜΠ, βαλλιστικά συστήματα Iskander, αντιπλοϊκά συστήματα Bastion, πολεμικά ελικόπτερα, μαχητικά, ακόμη και πλοία κατευθύνονται Κριμαία.

Οι εικόνες και τα βίντεο πραγματικά δείχνουν ότι βρισκόμαστε στο παρά 5 μιας ρωσοουκρανικής σύγκρουσης.Σε λίγο όλο το παρασκήνιο των δραματικών εξελίξεων στην Κριμαία τις τελευταίες έξι ημέρες.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

ΕΚΤΑΚΤΟ: Πόλεμος Ρωσίας-Ουκρανίας προ των πυλών βίντεο– Πρώτες ανταλλαγές πυρών μεταξύ Ρώσων και Ουκρανών
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications