Α. Διαμαντοπούλου: Ο Ν. Φίλης υλοποιεί κατά γράμμα τις εντολές της Τρόικα
Α. Διαμαντοπούλου: Ο Ν. Φίλης υλοποιεί κατά γράμμα τις εντολές της Τρόικα

Επί υπουργίας μου τα θέματα Παιδείας ήταν εκτός μνημονίου και η τρόικα δεν πέρασε ούτε ...έξω από το Υπουργείο Παιδείας.

Α. Ο υπουργός Παιδείας που υλοποιεί κατά γράμμα τις εντολές της Τρόικα, γνωρίζει πολύ καλά ότι επί υπουργίας μου τα θέματα Παιδείας ήταν εκτός μνημονίου και η τρόικα δεν πέρασε ούτε ...έξω από το Υπουργείο Παιδείας.

Β. Όσον αφορά σε θέματα πολιτικής και ιδεολογικής συνέπειας είναι πια γνωστά σε όλους τα λόγια του ΣΥΡΙΖΑ το 2015 και τα έργα του το 2016.

Τα παραπάνω τονίζει η πρώην υπουργός Παιδείας Αννα Διαμαντοπούλου, ανταπαντώντας στη νέα σημερινή δήλωση του υπουργού Νίκου Φίλη, περί “Φωτοτυπιών” και σημειώνει τα εξής:

-Χαρακτηριστικό του ύφους και του ήθους της Κυβέρνησης η απάντηση Φίλη. Προσωπική επίθεση, τίποτε για την ..ταμπακιέρα. -Ναι κ Φίλη την ώρα της κρίσης (με πολλούς εμπλεκόμενους) ΚΑΙ ανέλαβα προσωπικά την ευθύνη ΚΑΙ χρησιμοποίησα καθε μέσο, ακόμα και με φωτοτυπίες, για να καλύψω τις ανάγκες των παιδιών... Όμως δεν έμεινα εκεί!

-Άλλαξα απο τα θεμέλια το σύστημα και απο τότε λειτουργεί ...ρολόι, χωρίς εμπλοκή υπουργού!
-Τι να πει όμως μια Κυβέρνηση που όταν δεν κατεδαφίζει τα όσα θετικά άλλοι έχτισαν, οικειοποιείται ό,τι θεωρεί επικοινωνιακά αξιοποιήσιμο.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications