Δεν υπάρχει ένας εισαγγελέας να σταματήσει αυτήν την απάτη;
Δεν υπάρχει ένας εισαγγελέας να σταματήσει αυτήν την απάτη;

Ως πότε θα συνεχίζεται αυτή η τηλεοπτική απάτη με τις λέξεις!..

Μυρίζει απάτη από χιλιόμετρα μακριά. Οι λέξεις που βάζουν με ανακατεμένα τα γράμματα (και η πλάκα μάλιστα είναι, ότι τις επαναλαμβάνουν λίγες μέρες μετά) μόνο από εντελώς ηλίθιους δεν μπορούν να συναρμολογηθούν, σε ελάχιστο χρόνο! Κι όμως φτάνουν το κέρδος μέχρι.... 4.000 ευρώ.

Αφήνουν την λέξη στην οθόνη για μεγάλο χρονικό διάστημα. Δίνουν μάλιστα και 3 – 4 γράμματα από τα αρχικά, όπως για παράδειγμα ΣΚΑ για το ΣΚΑΛΟΠΑΤΙΑ, ΑΝΕΜ για τον ΑΝΕΜΗΣΤΗΡΑ κλπ.

Τα λεπτά περνάνε και παρά την βοήθεια, δεν βρίσκονται τηλεθεατές να βρουν αυτήν την... «δύσκολη» λέξη και το ύψος του κέρδους σκαρφαλώνει στις 3 και στις 4 χιλιάδες!!!

Κι ενώ στην οθόνη υπάρχουν τα αρχικά της λέξης που υποτίθεται πρέπει να βρουν (οι αφελείς που παίρνουν τηλέφωνο), όπως πριν από λίγο το ΗΛ για την «δύσκολη» λέξη ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ, βγαίνει τηλεθεάτρια με ύφος πετυχημένου παίχτη, προειδοποιεί την παρουσιάστρια πως βρήκε την λέξη και αμολάει την εντελώς άσχετη ΒΑΣΙΛΕΙΑ.

Έλεος! Όχι μόνο η απάτη βγάζει μάτι, αλλά υποτιμούν και την νοημοσύνη μας.

Και δεν βρίσκεται ένας εισαγγελέας να επέμβει και να τους στείλει εκεί που πρέπει;.

top10news

Post A Comment:

2 comments

Ανώνυμοςείπε...

Αετέ, πίσω απ΄όλους αυτούς υπάρχει σίγουρα νομική υποστήριξη οπότε.........
Αμ το άλλο με την αστρολογία? Πως αποδεικνύονται όλα αυτά?
Είναι δυνατόν να επηρεάζεται η ζωή και το μέλλον ενός ανθρώπου από τις θέσεις των πλανητών στο ηλιακό σύστημα και όχι από τις πράξεις του ίδιου του ατόμου?

Φίλος

george-aetosείπε...

Στο θέμα ζώδια και χαρακτηριστικά έχεις ενα άδικο!ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΧΙ ΠΡΟΒΛΈΨΕΙΣ!
ΠΧ: Το μυαλό του Υδροχόου είναι σαν εγκυκλοπαίδεια που της λείπουν οι μισές σελίδες.
Ο Υδροχόος αδιαφορεί πλήρως για το τι γνώμη θα σχηματίσουν οι άλλοι. Οξύ φιλοσοφικό και εφευρετικό πνεύμα από την φύση του, πολλές φορές φτάνει στα όρια της μεγαλοφυίας.
ο επαναστάτης του ζωδιακού με την καλή έννοια.Είναι γεννημένος επιστήμονας και αφοσιώνεται συχνά είτε σε κάτι νέο και σύγχρονο, διαστημικά προγράμματα, βιοχημεία ή ίσως στη νεώτερη αστρονομική τεχνολογία, είτε σε κάτι που αφορά το απώτατο παρελθόν, όπως η αρχαία ιστορία ή η έρευνα στην προϊστορία του ανθρώπου. Ο Υδροχόος μπορεί να χρησιμοποιεί την εφευρετικότητά του και την επιστημονική του κλίση κατά τον ελεύθερο χρόνο του. Του αρέσει ίσως να εκπαιδεύεται σε πτήσεις με αεροπλάνο ή να οργανώνει αρχαιολογικές ανασκαφές.
Tώρα τι κοινό βλέπεις με αυτη την σελιδα;
και εδω πάλι προσοχή διότι παίζουν και αλλα ρόλο!(γονίδια ) αν ειναι κομμουνιστής καμια σχέση, οπως εχω βρει εναν που είχε σελιδα, και αν εχω καταλήξει σε ενα συμπέρασμα πως και γιατι παίζουν κάποιο ρόλο τα ζώδια αλλα οχι σε όλους! οχι για όλες τις φυλές !και στην Ελλάδα έχει διάφορες μη ελληνικές της ινδοευρωπαϊκή άριας φυλής! (και μιας και ηταν άρια το κατέρριψαν δεν υπήρχε ινδοευρωπαϊκή άρια φυλή!!)

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications