Αποκεφαλισμοί και μίσος, όσα διδάσκονται στα τζαμιά της Δύσης - ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΙ
Αποκεφαλισμοί και μίσος, όσα διδάσκονται στα τζαμιά της Δύσης - ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΙ

Η νεα ταξη δημιουργησε το Ισλαμ προκειμένου να συναγωνιστεί τον Εβραίοχριστιανισμό της Παλαιάς Διαθηκης, ο οποίος απέβαλε κάθε τι Ελληνικό από τον Χριστιανισμό διαστρεβλώνοντας σε πολλά σημεία τα Λόγια του Χριστού, προσελκύοντας Εβραίους στο δόγμα του.

Πλέον η θρησκεία του βάρβαρου Ισλάμ χρησιμοποιείται, προκειμένου η Δύση να εποικιστεί από μουσουλμάνους και να αποχριστιανοποιηθεί.
Κηρύγματα μίσους σε τζαμιά της Ευρώπης και της Αμερικής κάνουν λόγους για σφαγές αλλόπιστων, ενώ έχουν ξεκινήσει και αποκεφαλισμοί.

Η «ειρήνη» του Ισλάμ μεταφράζεται ως περίοδο προετοιμασίας για την κατάκτηση του πλανήτη.
Διδάσκουν τους νεαρούς μουσουλμάνους ότι όλοι έχουν την υποχρέωση του τζιχάντ μέχρι όλη η γη να φωνάξει το όνομα του προφήτη και οι διδασκαλίες του Ισλάμ να διαδοθούν σε όλο τον κόσμο.

Η Brigitte Gabriel, η οποία γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Λίβανο και ζει ως Χριστιανή δημοσιογράφος στην Αμερική, προειδοποιεί τους Αμερικανούς πως οι μουσουλμάνοι θέλουν ισλαμική κυβέρνηση σε όλον τον πλανήτη, χρησιμοποιώντας την δημοκρατία για να ανατρέψουν την δημοκρατία.

Φυσικά οι μουσουλμάνοι έχουν στο στόχο τους και την Ευρώπη, έχοντας κατακλύσει τις χώρες της, μεταξύ αυτών και την Ελλάδα, στην οποία οι κυβερνώντες επιθυμούν το κτίσιμο δεκάδων τζαμιών, έτσι ώστε να φανούν πολυπολιτισμικοί και προοδευτικοί στα μάτια των εγκάθετων της παγκοσμιοποίησης.

Στην Βρετανία καθημερινά γίνονται σε τζαμιά μαθήματα της τιμωρητικότητας του Γιαχβέ ή Αλλάχ καθώς και διδαχές μίσους κατά αλλόθρησκων.
Δείτε και ξυπνήστε:

Βέβαια η Νέα Τάξη χρησιμοποιεί το Ισλάμ, προκειμένου να τρομάξει Ευρωπαίους και Αμερικανούς και όλοι να επιλέξουν ως λύση στον πόλεμο μίσους των οπαδών του Ισλάμ, την Πανθρησκεία, η οποία θα ενώσει όλες τις θρησκείες εν «ειρήνη» υπό την σιδηρά πυγμή ενός παγκόσμιου ηγέτη.

Post A Comment:

1 comment

Iojikείπε...

Η νεα ταξη δημιούργησε το ισις και όχι το ισλαμ, με το οποίο δεν εχει καμμία απολυτως σχέση.Και ο βασικοτερος λόγος που το δημιουργησε είναι για να κρατήσει τους λαούς της καταρρέουσας δύσης συσπηρωμενους,δήθεν για να τους σώσει απο την τρομοκρατία.

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications