“Έγκυρη” έρευνα “ψεκαστών” λέει: “Όχι κανείς δεν σας ψεκάζει”!
“Έγκυρη” έρευνα “ψεκαστών” λέει: “Όχι κανείς δεν σας ψεκάζει”!

Μια φορά κι ένα καιρό, επαναστάτησαν τα ήμερα και χορτοφάγα ζώα του βουνού και του λόγγου έναντι των αγρίων και σαρκοφάγων λέγοντας: Φτάνει πια, σταματήστε να μας κατασπαράζετε!Τότε τα άγρια, που αρνιόντουσαν το κατηγορητήριο, διεξήγαγαν “έρευνα”. Κάλεσαν 77 σαρκοφάγα ζώα και τα ρώτησαν: Τρώνε τα άγρια ζώα τα ήμερα; Όχι! απάντησαν και τα 77 σαρκοφάγα ζώα. Στη φαντασία τους είναι όλα!

Αυτό χαρακτηρίστηκε ως, “Η πρώτη έγκυρη έρευνα περί σαρκοφαγίας των αγρίων ζώων”, και δόθηκε στα παπαγαλάκια του Αμαζονίου προς ανακοίνωση. Από εκεί, έκαναν “αντιγραφή-επικόλληση” και τα υπόλοιπα παπαγαλάκια του πλανήτη, έτσι όλο το ζωικό βασίλειο -ειδικά αυτό που κατασπαράζεται, γιατί γι’ αυτή τη μερίδα έγινε η “έρευνα”- διάβασε το αποτέλεσμα.

Η πρώτη έγκυρη έρευνα για τις «ουρές» των αεροσκαφών είναι απόλυτη: Όχι, κανείς δεν μας ψεκάζει
Το άρθρο δημοσιεύεται στην "ελληνική" huffingtonpost,(made in ?) απ’ όπου μπορείτε να το διαβάσετε και παραθέτω αποσπάσματα:Η εντελώς γελοία αλλά για κάποιο λόγο εξαιρετικά δημοφιλής θεωρία πως «μας ψεκάζουν» δεν είναι ισχυρή μόνο εδώ στην Ελλάδα αλλά και στην Αμερική, με μια διόλου ευκαταφρόνητη μερίδα των πολιτών να πιστεύουν ακράδαντα πως το κράτος έχει οργανώσει μια τεράστια συνωμοσία στο πλαίσιο της οποίας ψεκάζουν τον κόσμο με ύποπτα χημικά.

Στη προσπάθειά της να καταρρίψει αυτή τη θεωρία, μια μεγάλη ομάδα χημικών που ειδικεύονται στην ατμόσφαιρα της Γης πραγματοποίησε πρόσφατα μια εκτεταμένη έρευνα σχετικά με τα chemtrails, τις «χημικές ουρές» που αφήνουν πίσω τους αεροπλάνα και αεροσκάφη. Και το αποτέλεσμα ήταν, φυσικά, πως κανείς δεν μας ψεκάζει.

Η έρευνα, η οποία δημοσιεύθηκε στο Environmental Research Letters, πραγματοποιήθηκε από το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια, το Ινστιτούτο Επιστήμης Carnegie και τον ΜΚΟ Near Zero. Για τις ανάγκες της έρευνας ερωτήθηκαν 77 ατμοσφαιρικοί φυσικοί και γεωχημικοί για το να έχουν εντοπίσει ποτέ στοιχεία που να αποδεικνύουν κάποιο μεγάλης κλίμακας πρόγραμμα ψεκασμού.

Οι 76 από τους 77 ειδικούς που πήραν μέρος στην έρευνα δήλωσαν πως ποτέ στη καριέρα τους δεν έχουν βρει τέτοιες αποδείξεις που να υποστηρίζουν τις θεωρίες περί ψεκασμού. (ο ένας τι απέγινε;) […]

Η έρευνα απέδειξε πως αυτά τα δείγματα είναι λανθασμένα και πως η μαζική άποψη που επικρατεί σχετικά με τις χημικές ουρές των αεροσκαφών είναι η πιο πιθανή εξήγηση στο γιατί κάποιοι επιμένουν στην παράλογη αυτή θεωρία περισσότερο από άλλους. Η επικρατούσα επιστημονική εξήγηση για τις χημικές ουρές, όμως, είναι πως η θερμότητα από τους κινητήρες των αεροσκαφών συμπυκνώνεται στο κρύο και ξηρό ανώτερο στρώμα της ατμόσφαιρας.

[…] «Στόχος μας δεν είναι να πείσουμε εκείνους που έχουν ήδη πειστεί ότι υπάρχει ένα μυστικό, ένα μεγάλης κλίμακας πρόγραμμα ψεκασμού -οι οποίοι συχνά απορρίπτουν τις ανταποδείξεις ως μία ακόμα απόδειξη των θεωριών τους- αλλά να δημιουργήσουμε μια πηγή αντικειμενικής επιστήμης που μπορεί να ενημερώσει τον δημόσιο λόγο», αναφέρει η μελέτη. […]

«Η θεωρία συνωμοσίας των ψεκασμών εντοπίζεται αρκετά κοντά με την απαρχή και την ανάπτυξη του διαδικτύου, στο οποίο μπορείς ακόμα να βρεις μια σειρά από ιστοσελίδες που προωθούν αυτό το συγκεκριμένο είδος ψευδοεπιστήμης», λέει ο Davis.

Ο Ken Caldeira, συν-συγγραφέας της μελέτης και γνωστός ερευνητής της κλιματικής αλλαγής, είπε πως αυτή είναι η πρώτη έγκυρη μελέτη «που δείχνει ότι αυτό που κάποιοι πιστεύουν πως είναι χημικές ουρές είναι απλά συνηθισμένα κατάλοιπα αεροσκαφών». […]

Βέβαια, συνήθως όσοι πιστεύουν στις αστείες θεωρίες συνωμοσίας περί ψεκασμών, πιστεύουν επίσης και πως η κλιματική αλλαγή είναι ένας μύθος που έχει στήσει το κράτος για να μας εκβιάζει ψυχολογικά. Σε κάθε περίπτωση, τέτοιες έρευνες καλό είναι να υπάρχουν, ακόμη κι αν κάποιοι εξακολουθούν να πιστεύουν σε δράκους.

Ο Ken Caldeira, είναι αυτός που λέει πρέπει κάποια στιγμή να ψεκαστούμε! Στους 76 από τους 77 κατασκευαστές της δήθεν έρευνας, επικεφαλής είναι ο Ken Caldeira. Καταρχάς να ξεκαθαρίσω για πολλοστή φορά, ότι ΝΑΙ υποστηρίζω ότι διενεργούνται ψεκασμοί, ΌΧΙ δεν υποστηρίζω ότι γίνονται για λόγους Γεωμηχανικής, αλλά για να λειτουργούν “καλά” HAARP & CERN, ιονίζοντας την ατμόσφαιρα και όχι μόνο.

Ποιος είναι όμως ο κος αυτός και για ποιον δουλεύει; Δουλεύει στο Carnegie Institution for Science‘s Department of Global Ecology, απ’ όπου είναι και πολλοί από τους “ερωτηθέντες”. Το οποίο συνεργάζεται στενά και χρηματοδοτείται από το Ινστιτούτο Ροκφέλερ, που με τη σειρά του έχει ξοδέψει δισεκατομμύρια δολάρια για την προώθηση της κλιματικής αλλαγής. Και οι δυο μαζί, έχουν το IPCC του ΟΗΕ σαν δεύτερο σπίτι τους. Μπορεί και κύρια κατοικία…

Ο κος αυτός, ο οποίος ξεκίνησε ως κομπιουτεράς, αργότερα σπούδασε Ατμοσφαιρικές Επιστήμες και μεταπήδησε στον κλάδο της κλιματολογίας. Είναι υπέρ της Γεωμηχανικής και της διαχείρισης της ηλιακής ενέργειας με διάφορους τρόπους, εις εξ αυτών είναι και η σπορά νεφών με χημικά:

Στη δε έρευνα που υποτίθεται διεξήγαν, αναφέρονται σε δυο αμερικάνους ακτιβιστές -πολύ γνωστά ονόματα- που είναι από αυτούς που υποστηρίζουν ότι οι ψεκασμοί γίνονται για λόγους Γεωμηχανικής και ΣΕ ΚΑΝΈΝΑΝ ΆΛΛΟΝ ΑΚΤΙΒΙΣΤΉ που λέει ότι ψεκάζουν για το HAARP – μην ανοίγουμε και τα μάτια του κόσμου τσάμπα!

Φυσικά, έστω και με αυτούς, διάλογος δεν υπήρξε, απλά μονόλογος (αλήθεια ο ένας από τους 77 δικούς τους που δεν συμφώνησε, τι απέγινε τελικά; Επιμένω να αναρωτιέμαι…), όπου ξανακούμε για πολλοστή φορά τη θεωρία των παγακίων!

Και φυσικά, ακόμα και ο ακτιβιστής ενάντια της Γεωμηχανικής, όταν κάλεσε δημόσια έρευνα για το θέμα των χημικών αεροψεκασμών, δεν πήγαν μόνο άσχετοι να μιλήσουν, πήγαν και επιστήμονες, αλλά και ιπτάμενοι. Η δε δική του ομιλία, παρότι την διοργάνωσε, ήταν η χειρότερη όλων! Μπορείτε να δείτε ένα απόσπασμα:

Φυσικά κανένα συστημικό μέσο ή αλλιώς παπαγαλάκι δεν αναφέρθηκε ποτέ σε αυτή την έρευνα, ούτε στην αποκαλυπτική συνέντευξη του μακαρίτη A.C.Griffith, του κυβερνητικού υπαλλήλου επί Ρέιγκαν που έχει πει ότι οι ψεκασμοί γίνονται λόγω του HAARP. Ούτε στις καταγγελίες του επίσης μακαρίτη και πρώην πράκτορα του FBI, Ted Gunderson, που, σχεδόν κλαίγοντας στην κάμερα, παρακαλεί του πιλότους να σταματήσουν αυτή τη γενοκτονία και τη διάλυση του πλανήτη.

Έτσι έβαλαν τα άγρια να καθησυχάσουν τα ήμερα, παρότι ξέρουν ότι δεν πρόκειται να καθησυχάσουν. Προς τι λοιπόν, η όλη βαβούρα;

Δυο πιθανότητες: Μια για να ακουστεί για μια ακόμα φορά και το θέμα της Γεωμηχανικής και δεύτερη, για να ρίξουμε το φταίξιμο στο μέσο διάδοσης της πληροφόρησης, που είναι το διαδίκτυο και όχι στο ίδιο το θέαμα που έχει αφήσει μεγάλη μερίδα του πλανήτη -με δικούς τους υπολογισμούς γύρω στο 20%- να αναρωτιέται τι σκατά γίνεται στους ουρανούς! Μάτια θέλει και όχι ίντερνετ!

“Η κλιματική αλλαγή συντελεί στο να παραμένουν οι ουρές στον αέρα περισσότερα από ότι στο παρελθόν”, αναφέρει ο Caldeira.

Η κλιματική αλλαγή έχει κάνει τις ουρές να μοιάζουν ότι κάτι μας ψεκάζει και πρέπει να Γεωμηχανιστούμε και να ψεκαστούμε επίσημα για να μην μας ψεκάζει. Η απόλυτη λογική του παραλόγου.

Όμως από την άλλη άκρια της γης, από τη μακρινή Ινδία, ένας υπουργός περιβάλλοντος έχει άλλη άποψη για την κλιματική αλλαγή: Ινδία: Η κυβέρνηση επιρρίπτει ευθύνες στο HAARP των ΗΠΑ για την κλιματική αλλαγή! ...Χμμ… Αρχίζει να αποκτά ενδιαφέρον, δεν νομίζετε; Τώρα όσον αφορά το θέμα των “αποδείξεων”, είχα μιλήσει στο παρελθόν, αλλά θα ξανακάνω κάποια στιγμή επεκταμένο άρθρο, γιατί όλοι ζητούν… “αποδείξεις” χωρίς να ξέρουν ΚΑΝ τον ορισμό και την έννοια της λέξης. Ή κάνουν πως δεν ξέρουν.

Προς το παρόν, κυκλοφορήστε με πλαστικό χρήμα μιντιακής παραπληροφόρησης για τον εφησυχασμό των προβάτων εντός μαντριού

nea.allnewz.gr

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications