Ντόναλντ Τραμπ : «Η Χίλαρι Κλίντον είναι ο διάβολος»
Ντόναλντ Τραμπ : «Η Χίλαρι Κλίντον είναι ο διάβολος»

Επίθεση στη Χίλαρι Κλίντον εξαπέλυσε ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων για το χρίσμα, Ντόναλντ Τραμπ μιλώντας σε οπαδούς του σε γυμνάσιο του Πενσιλβάνια.

Η προεκλογική κούρσα στις ΗΠΑ αναμένεται καυτή, με τον επικεφαλής των Ρεπουμπλικάνων Ντόναλντ Τραμπ να ανεβάζει τον πολιτικό υδράργυρο μέρα με τη μέρα.

Ο Τραμπ χαρακτήρισε την αντίπαλο του από τους Δημοκρατικούς «διάβολο» τονίζοντας πως ο μέχρι πρότινος αντίπαλος της εντός του κόμματος, Μπέρνι Σάντερς πούλησε τη ψυχή του στον διάβολο για να τη στηρίξει.

«Ο Σάντερς έκανε συμφωνία με τον διάβολο, αυτή είναι ο διάβολος», είπε χαρακτηριστικά ο Τραμπ, ο οποίος την τελευταία εβδομάδα έχει επιτεθεί ουκ ολίγες φορές στον Σάντερς για «ξεπούλημα» του εγκρίνοντας την υποψηφιότητα της Κλίντον, αλλά το σχόλιο της Δευτέρας είναι πιο άμεσο για την άλλοτε υπουργό Εξωτερικών.

Σημειώνεται ότι στην τελευταία δημοσκόπηση του CBS η Κλίντον βρίσκεται 7 μονάδες μπροστά από τον Τραμπ, ενισχύοντας σημαντικά την απόσταση που τους χωρίζει.

Σε μία παράλληλη εξέλιξη, ο Τραμπ απέλυσε από την εκστρατεία του, για αδιευκρίνιστους λόγους, τον Εντ Μποουκόβερ, που είχε καθήκοντα πολιτικού του συμβούλου. Ο Μπρουκόβερ ήταν μία από τις «γέφυρες» του Τραμπ με τα εγκαθιδρυμένα στελέχη του Ρεπουμπλικανικού κόμματος.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications