25 Ιουλ 2016

Τουρκία: Πύρινη λαίλαπα απειλεί τη βάση του ΝΑΤΟ στη Σμύρνη. Βίντεο

Τουρκία: Πύρινη λαίλαπα απειλεί τη βάση του ΝΑΤΟ στη Σμύρνη. Βίντεο

Μία τεράστια φωτιά ξέσπασε κοντά στην βάση του ΝΑΤΟ, στην Σμύρνη, στην δυτική Τουρκία, με τις αρχές να κάνουν έρευνες, σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ για πιθανή δολιοφθορά.

Η φωτιά ξεκίνησε το απόγευμα της Κυριακής, στα σύνορα μεταξύ των περιοχών Sahintepe και Mevkiinde, έκαψε μία δασώδη περιοχή και λόγω των ισχυρών ανέμων εξαπλώθηκε προς τη στρατιωτική βάση του ΝΑΤΟ.

Σύμφωνα με το CNN Turk, η πυρκαγιά απειλεί κατοικημένες περιοχές και έχει ήδη κάψει ένα γηροκομείο. Η πυρκαγιά απειλεί τη βάση επίγειας συμμαχικής διοίκησης ( LANDCOM) στο Şirinyer (Buca) στη Σμύρνη. Η LANDCOM είναι επιφορτισμένη με τη βελτίωση της αποτελεσματικότητας και την αντίδρασης των χερσαίων δυνάμεων της συμμαχίας όταν χρειαστεί να ανταποκριθούν σε μία διεθνή κρίση.

Στο πλαίσιο του πυρηνικού προγράμματος του ΝΑΤΟ η Ουάσινγκτον διατηρεί το μεγαλύτερο υπερπόντιο αποθεματικό πυρηνικών στην Τουρκία με 50 πυρηνικά όπλα σύμφωνα με εκτιμήσεις, τα οποία όμως βρίσκονται στη βάση του Incirlik, και όχι στη Σμύρνη.Για την κατάσβεσή της χρειάστηκαν περισσότερες από 7 ώρες μάχης, ενώ έγινε χρήση και εναέριων μέσων. Παρόλα αυτά δεν έχει τεθεί ακόμα υπό έλεγχο, όπως αναφέ.ουν οι τοπικές εφημερίδες.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Τουρκία: Πύρινη λαίλαπα απειλεί τη βάση του ΝΑΤΟ στη Σμύρνη. Βίντεο
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications