Το test DNA απέδειξε ότι Υπάρχουν… οι νεράιδες !!!  (video)

Το παράξενο πλάσμα μοιάζει με ένα μικρό άνθρωπο με φτερά όπως οι νεράιδες.Θα μπορούσε να είναι μία ακρίδα ή ένα έντομο ή πρόκειται για ένα ιπτάμενο ανθρωποειδές;Ορισμένοι πιστεύουν ότι το φτερωτό πλάσμα είναι πραγματικό…

Ο Richard Shaw και ο LA Marzulli ταξίδεψαν στο Μεξικό, για να συναντήσουν τον Jaime Mausson και να του αποκαλύψουν ένα περίεργο φτερωτό πλάσμαΑναφέρεται ως μια νεράιδα. Υποβλήθηκε σε ακτινογραφίες και εξέταση DNA από δείγματα που πήραν στις ΗΠΑ. Αυτή η νεράιδα είχε αποθηκευτεί σε ένα βάζο με φορμαλδεΰδη.

Θα πρέπει να τη δείτε για να το πιστέψετε.

Ο Jamie Maussen είναι αρκετά σεβαστός αποδοχής στο Μεξικό, και όλοι γνωρίζουμε ότι στο είδος του είναι «κορυφαίος». Δείτε το βίντεο για να έχετε και εσείς μια άποψη για το τι είπε:

Σχόλιο diadrastiko: Εν ολίγοις στο video αποκαλύπτεται πως το ένα πλάσμα είναι πάρα πολύ κοντά στο ανθρώπινο είδος… Ενώ για το δεύτερο με τα φτερά, οι ακτίνες έδειξαν ότι δεν είναι πλαστό. Έχει ιστούς, συνδέσεις, κόκαλα κλπ.Τι είναι, λοιπόν, τα όντα αυτά; Υβρίδια που προέκυψαν από εργαστηριακά πειράματα; Φυσικά πλάσματα όπως όλη η έμβια ζωή του πλανήτη;Ό,τι κι αν συμβαίνει, γεγονός είναι ότι αποδείχτηκε πως δεν αποτελούν μέρος των παραμυθιών. Υπήρξαν ή/και υπάρχουν ακόμα !

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications