23 Ιουλ 2016

ΣΩΡΡΑΣ - ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΛΕΕΙ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΑΝΟΣ ΠΑΠΠΑΣ

ΣΩΡΡΑΣ - ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΛΕΕΙ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΑΝΟΣ ΠΑΠΠΑΣ

Ο μοναδικός επιστήμονας που εχω βρει στην Ελλάδα! όλοι οι άλλοι ειναι επιστήμονες της δογματικής επιστήμης και της σφαλιάρας κατά 80%!!μας ενδιαφέρει κύριος τα αλλα που λέει και οχι για τον Σωρρα, το βίντεο ειναι του 2014 αλλα το ανακάλυψα τωρα. Έχουν ενδιαφέρον αυτά που λέει περί γλωσσά ,αλλα και αλλα που εχουν σχέση με αυτά που εχουμε πει εμείς εδω, σαν επαλήθευση περί αρχαίας Ελλάδας ..

Στα σύμβολα μιας μεταλλικής δοκού που βρέθηκε, αναγραφόταν μια λέξη, η λέξη ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ ή πιο σωστά ΞΛΞΦΘΞΡΙΑ με το δελφικό Φ της πανάρχαιας Ελληνικής γλώσσας και το αντίστοιχο Ξ του κατοπτρικού Ε, όπως αυτό εκφραζόταν σε μερικές αρχαίες Ελληνικές πόλεις!

Σήμερα, η δοκός με τη λέξη «ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ» φυλάσσεται, μαζί με χιλιάδες ανακτηθέντα αντικείμενα, στις απόρρητες εγκαταστάσεις της περιοχής 51 των ΗΠΑ. Και φυσικά, κανείς δεν πρόκειται να τη δει ξανά...

Γιολβας Mιλούσαν με εξωγήινους Αρχαία Ελληνικά!.Ν.Χρουτσόφ :Tα ελληνικά τελωνεία του διαστήματος περιπολούν γύρω από την γη, μέχρι να έρθει η ώρα της αποκάλυψης..
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

ΣΩΡΡΑΣ - ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΛΕΕΙ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΑΝΟΣ ΠΑΠΠΑΣ
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications