Και η βλακεία έπιασε κόκκινα! Σοκάρουν τα σατανιστικά στοιχεία στο παιχνίδι Pokemon GO- «Το θηρίο περιμένει-666»
Και η βλακεία έπιασε κόκκινα! Σοκάρουν τα σατανιστικά στοιχεία στο παιχνίδι Pokemon GO- «Το θηρίο περιμένει-666»

Η Ηλιθιότητα ορισμένων μαζί με την κουτοπονηριά δεν έχει όρια!απο την μια τα αποβλακωμένα με αυτο και απο την άλλη οι "έξυπνοι", η αλήθεια ειναι οτι με εχουν απογοητεύσει σχεδόν όλοι στην Ελλάδα! ειδικά κατι δηθεν ερευνητές, αυτο το να μιλάνε για πράγματα χωρίς να εχουν ερευνήσει οι ιδιοι ,αλλα τι είπε ο ένας και άλλος "πληρωμένος διαστρεβλωτής" με ξεπερνάει!

Ειδικά μια γνωστή στην Ελλάδα, που μου λέει ειναι γνώμη σου !ειναι γνώμη μου κατι που μπορεί να δει και η ίδια, οτι ειναι ετσι οπως το λέω με μια μικρη ερευνά, το πρόβλημα που εχουν πολλοί κατι σαν μόλυνση μου κάνει! ειναι να λενε οτι άκουσαν απο κάποιους και το είπε ο τάδε άρα ειναι σωστό! πάνω σε αυτο πατάει η ελιτ που έχει τα τσιράκια της! οι αρχαίοι Έλληνες ειχαν σημαία την ερευνά!και οχι οτι τους ταΐζουν!αλλιώς δεν θα υπήρχε εξέλιξη!

To άλλο πάλι! εχω άποψη! πως έχει άποψη κάποιος όταν η άποψη του ειναι ίδια με άλλους 8000? και σύμφωνα με αυτά που του φύτεψαν στα σχολεια και τα ΜΜΕ, η τα κόμματα? άρα δεν έχει άποψη! και οπως θα δείτε εκτός απο την μαζα όλοι σχεδόν οι ερευνητές λενε τα ίδια ψέματα και μύθους που πηγάζουν απο μια γνωστή κλίκα (αριστερό-κομμουνιστές! γνωστοί και ως διαστρεβλωτές των πάντων )Η διάφορα με έμενα και των άλλων ειναι του οτι λενε εμείς εδω, μπορεί να το διασταυρώσει ο καθένας με ερευνά! εκτός τις αποδειξεις που βάζουμε και τα στοιχειά! και δεν είμαι ψώνιο ούτε δογματικός, οπως άλλοι...

Η ηλιθιότητα: Απίστευτη ανακάλυψη από Έλληνα προγραμματιστή(?).Ο συγκεκριμένος προγραμματιστής εργάζεται επάνω σε εφαρμογές κινητού και κάνοντας μια έρευνα στους κώδικες του παιχνιδιού Pokemon GO, ανακάλυψε τα εξής σοκαριστικά στοιχεία:Ψάχνοντας τον κωδικό (του παιχνιδιού) βρήκε ένα αρχείο με την ονομασία «st666.java». Δείτε σχετική εικόνα:

Παρατηρείτε κάτι; Σε ένα σημείο, εκεί με τα καφέ γράμματα γράφει: Δοξάστε τον Σατανά. Το θηρίο περιμένει.Ακριβώς από κάτω βλέπουμε τη φράση «church.burn» που σημαίνει «καμμένη εκκλησία», ενώ ο αριθμός του θηρίου 666 εμφανίζεται άλλες 2 φορές.Μάλιστα, ο ίδιος προγραμματιστής ενημερώνει ότι το παιχνίδι, που είναι άκρως εθιστικό, σε οδηγεί να βρεις και να πιάσεις Pokemon μέσα σε σατανικές στοές.(http://www.el.gr/index.php/top-news/117-top-news/12587-sokaroyn-ta-satanistika-stoicheia-sto-paichnidi-pokemon-go-%C2%ABto-thhrio-perimenei-666%C2%BB)

Ο άνθρωπος εκτός απο άσχετος ειναι και ηλίθιος! γιατι άπλα δεν θα έπαιζε πουθενά ετσι οπως ειναι!!!θα το έφτιαχνε πιο σωστά αν ήξερε έστω λίγο!!!! ο καθένας μπορεί να γραψει ενα τέτοιο δηθεν κωδικό! javastrits, δεύτερο: Έλληνας προγραμματιστής; sorry αλλα οι πιο πολλοί ειστε άσχετοι ! σε σχόλες σας εχουν μάθει τεχνολογία του 90! που παρόλο που έχετε μάθει τα βασικά δεν ξέρετε τίποτα άλλο !γιαυτό όλες οι γνώστες σελίδες στην Ελλάδα εκτός απο βαριές εχουν χάλια κωδικό!(και να σκεφτεί κανεις οτι εχουν πληρωθεί)εγω δεν είμαι προγραμματιστής αλλα έκατσα και έμαθα μόνος μου μέσα σε μικρο διάστημα!!αποτέλεσμα; μπροστά σας! ναι ξέρουμε και απο αυτά!

Xωρίς να το εχουμε σπουδάσει!μια απο τις πιο γρήγορες σελίδες αν και φαίνεται απλή έχει τελευταία λέξη της τεχνολογίας απο μενα!το μόνο που αργεί ειναι το random,και ο server της google,που δεν ειναι Ελλαδα οπως των μεγαλωσελιδων! και απο τις πρωτες που "έπαιζαν" σε κινητά στην Ελλάδα το 2014...(έχουν σκάσει απο το κακό του μερικοί και απο την ζήλια τους! που ειναι πιο γρήγορη απο αυτές που εχουν φτιάξει, έβγαλα μ@λακες και άσχετους δηθεν προγραμματιστες!ω ναι!και τωρα βγάζω τους δηθεν ερευνητές στην Ελλάδα! που κατά "τύχη " ειναι αριστεροί οι πιο πολλοί πληρωμένοι να γράφουν βιβλία τύπου :Σμύρνη 1922: Συνωστισμός) βασικά αν δεν ήξερα και απο ίντερνετ θα με ειχαν εξαφανίσει!με τέτοιο πόλεμο που μου εχουν κάνει!

Τέλος ξέρει κανεις τι εννοούσαν οι Εβραίοι με το 666? κωδική ονομασία satan ο εχθρός αλλα ποιος ηταν ο σατανάς για αυτούς τότε? (προσοχή πότε δεν λέω για πράγματα που δεν ξέρω η δεν εχω ερευνήσει(οπως κανουν κατι "έξυπνοι" δογματικοί που δεν φτάνει που δεν εχουν ιδέα μιλάνε χωρίς να ξερουν, χωρίς να ψάξουν λόγο δογματισμού και συμφερόντων!ειναι σαν να περιμένεις να σου πει αλήθεια για τον ναζισμό ένας κομμουνιστής ειναι δυνατόν να πει αλήθεια ? οχι! ) και να είμαι σίγουρος 100%) γιατι πολύ θέμα το εχουν κάνει και μάλλον δεν ξερουν ειδικά αυτοί που το πιπιλίζουν συνεχεία.....!©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications