Οι επιστήμονες των μασόνων «αναδημιούργησαν» το πρόσωπό της «Εύας» ως λευκη! ενώ ηταν μαύρη! και δεν είχε σχέση με Ευρωπαίες!
Οι επιστήμονες των μασόνων «αναδημιούργησαν» το πρόσωπό της «Εύας» ως λευκη! ενώ ηταν μαύρη! και δεν είχε σχέση με Ευρωπαίες!

Επιστημονικές ηλιθιότητες που εξυπηρετούν ποιους άλλους; τους Εβραίους!καθε σοβαρός επιστήμονας που να μην ειναι της δογματικής αρχαιολογίας και ανεξάρτητος γνωριζει οτι ηταν μαύρη!! και αυτο ειναι γνωστό σε πολλούς ...

Οι αρχαιολόγοι είδαν το σπίτι μιας γυναίκας η οποία πέθανε πριν από 3,700 χρόνια κάτω από περίεργες συνθήκες. Η γνωστή ως «Εύα», η γυναίκα της παλαιολιθικής εποχής πέθανε πριν από 3,700 χρόνια αλλά επανήλθε στην ζωή αφού οι επιστήμονες «αναδημιούργησαν» το πρόσωπό της. Παραδόξως, η «Εύα» θάφτηκε σε ένα σκαμμένο λάκκο και το κρανίο της βρέθηκε σε ανώμαλη κατάσταση (κάποιοι ερευνητές θεωρούν πως ήταν αποτέλεσμα σκόπιμης δέσμευσης)!

Για την αναδημιουργία του προσώπου της οι εμπειρογνώμονες χρησιμοποίησαν ένα κρανίο που βρέθηκε το 1987 στο Achavanich. Το όνομα «Εύα» προέρχεται από την σύντμηση του Achavanich.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας, η αρχαιολογική ομάδα διαπίστωσε πως η γυναίκα αυτή ήταν σε μια ευρωπαϊκή ομάδα Beaker People. Η εν λόγω ομάδα βρέθηκε στην Βρετανιά περίπου στα 2,500 π.Χ. και έφερε μαζί της μέταλλα, τον τροχό αλλά και μια νέα κουλτούρα. Το θέμα εδώ είναι ότι παρότι η ομάδα αυτή είχε στρογγυλά κρανία, η «Εύα» διαφέρει καθώς είχε ανώμαλο και άνισο κρανίο..«Η έρευνα που διεξήχθη κατέδειξε πως η «Εύα» ήταν μιας νεαρή γυναίκα 18 με 22 ετών και πιθανώς να ήταν μέρος μιας μεγάλης κοινότητας που εξέτρεφε ζώα» αναφέρει μέλος της ομάδας στην DailyMail.Τέλος προπαγάνδας!

Η Εύα ηταν μαύρη οπως όλη η σημιτική φυλη! και φυσικά δεν προήλθε απο αυτη η ανθρωπότητα! αυτά ειναι εβραϊκά παραμυθία για μεγάλα παιδιά! ο λόγος που έγιναν λευκοί ειναι γιατι ζευγάρωναν με την Ευρωπαϊκή λευκη φυλη...Οι μαύροι της Αφρικής που δεν εχουν καμια επαφή με λευκούς μένουν μαύροι για δις χρονιά! εκτός που θα ηταν όλοι ιδιοι αν ειχαν τον ίδιο προγονό! κατι που μόνο ένας χαμηλής νοημοσύνης δεν μπορεί να δει σημερα! οι μαύροι με ξανθούς ,Κινέζους κτλ δεν εχουν καμια σχέση ούτε κοινό πρόγονο!Η original ευρωπαϊκή φυλη ηταν ξανθοί όλοι!η ινδοευρωπαϊκή,άρια φυλη (δεν τα λέω εγω αλλα τα στοιχειά όσα δεν εχουν αποκρύψει!)

Έτσι γεννήθηκαν αυτές οι φυλές εκεί! και οι γιοι του Γιαχβέ πήραν τις κόρες των ανθρώπων! τα ακούς? υπήρχαν άνθρωποι δλδ! ποιοι ηταν αυτοί; το ξανθό γένος που ηταν όμορφο!!! η χρυσό κατά των Ησίοδο απο τα άστρα! δεν θα πω περισσότερα σε αυτο!καθώς οι μαύροι ειναι διασταύρωση άριας με πιθήκους, κατι ανάμεσα σε άνθρωπο και ζώο !Σήμερα κανουν το ίδιο!!...

Και εξήλθεν ο Κάϊν από προσώπου του Κυρίου, και κατώκησεν εν τη γη Νωδ, προς ανατολάς της Εδέμ. Εγνώρισε δε ο Κάϊν την γυναίκα αυτού, και συνέλαβε, και εγέννησε τον Ενώχ· έκτισε δε πόλιν, και εκάλεσε το όνομα της πόλεως κατά το όνομα του υιού αυτού, Ενώχ.

Η πιο παλιά εικόνα που εχουμε, δείχνει την καταγωγή τους.. Εβραίος: Ilya Ehrenburg, Γερμανία Βερολίνο 1945 έτοιμος να βιάσει Γερμανίδα, οπως καλούσε να βιάσουν χιλιαδες Γερμανίδες όσες έμειναν ζωντανές μετα το αληθινό ολοκαύτωμα κατά της Γερμανίας!και οχι το αντίστροφο, που διδάσκουν στα σχολεια οι απόγονοι τους, κομμουνιστές αριστεροί!τι δεν κατάλαβες? τα ίδια εκαναν και στην Ελλάδα κάποτε...

Την μια λενε οτι ηταν οι πρώτοι άνθρωποι Αδάμ Εύα και την άλλη γνώρισε την γυναικά του άλλου! καλα, το οτι η Βίβλο και καθε τι εβραϊκό δημιούργημα ειναι γεμάτο ψεμματα ειναι γνωστό! άπλα πράγματα,Ο Γιαχβέ εξωγήινος δημιούργησε τους Εβραίους, Γένεσις Εβραίοι: θα τους αλλάξουμε την γλωσσά για να μην καταλαβαίνει ο ένας τον άλλων και να τους κατακτήσουμε! ....! Οι πρώτοι κομμουνιστές Εβραίοι με λεπρά εισβάλουν στην Ιεριχώ σφάζοντας ...! (ΥΓ 1 γνωστό χαρακτηριστικό κομμουνιστών, σφάζουν σαν αρνιά τα θύματα τους και βιάζουν για να εξαπλωθούν!) ΥΓ 2 Η Λεπρά που ειχαν οι Εβραίοι εκ του Γιαχβέ παίζει σημαντικό ρόλο,οπως και η περιτομή στο Ισλάμ .... ο κάλος θεουλης έστειλε λεπρά στο δημιούργημα του ετσι χωρίς λόγο;οχι φυσικά!

© ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ, Όλα τα παραπάνω ειναι ενα μικρός μέρος μόνο, απο ερευνά και στοιχειά που ανατρέπουν πολλά δεδομένα!αλλα έχει πολλούς "έξυπνους" στην Ελλάδα που δεν μπορούν να βρουν ούτε τα αυτονόητα ενώ υπάρχουν στοιχειά!, συγγενείς με Εβραίους πολλοί εξ αυτών,που παρουσιάζουν ως δίκη τους ερευνά άλλων , γιαυτό δεν λέω περισσότερα!εσείς απο ποιους ειστε?

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications