17 Ιουλ 2016

ΣΕ ΠΑΝΙΚΌ! οι αριστεροί στην Ελλάδα!! με τους ομοίους τους πράκτορες που ήθελαν να ανατρέψουν εναν εκλεγμένο!

Σε πανικό οι αριστεροί στην Ελλάδα!! με τους ομοίου τους

Βάζουμε μερικά αποσπάσματα απο την σελιδα του συστήματος protothema, που οι αριστεροί θέλουν να κανουν υπόθαλψη εγκληματιών πρακτόρων σαν τους προγονούς τους κομμουνιστές! εκεί γράφει και εκείνος ο βαμμένος κομμουνιστής Δημήτρης Δανίκας, ηταν αυτός που έλεγε υπέρ του Πακιστανου, πάρα της κοπέλας που άφησε ανάπηρη!

Σύμφωνα λοιπόν με την συνθήκη της Γενεύης, αίτηση για άσυλο μπορεί να υποβάλλει κάποιος ο οποίος έχει φύγει από τη χώρα του και δεν μπορεί να γυρίσει, επειδή φοβάται βάσιμα ότι θα υποστεί δίωξη για λόγους: φυλής ,θρησκείας,εθνικότητας, συμμετοχής σε ιδιαίτερη κοινωνική ομάδα,πολιτικών πεποιθήσεων(? κομμουνιστές πράκτορες των εβραιων με εβραϊκή ####### στο αίμα τους εννοεί; και μίασμα στον εγκέφαλο; όσοι δεν ξερουν τι εννοούμε με τον μίασμα να ανατρέξουν σε παλιότερα άρθρα μας)

Προκειμένου να χορηγηθεί άσυλο σε έναν αιτούντα, θα πρέπει να πληροί τις παραπάνω προϋποθέσεις και τουλάχιστον έναν λόγο δίωξης. Στην περίπτωση των οκτώ τούρκων αξιωματικών, είναι σαφές οτι συντρέχει τουλάχιστον ο τελευταίος λόγος.Μάλιστα ειδικά για αυτούς τους αξιωματικούς, συντρέχουν και οι λόγοι χορήγησης ασύλου “επικουρικής προστασίας”, το οποίο χορηγείται σε πρόσωπα που κινδυνεύουν να υποστούν σοβαρή βλάβη στη χώρα καταγωγής τους.
Η σοβαρή βλάβη, σύμφωνα με το νόμο, συνίσταται σε:
1. Θανατική ποινή ή εκτέλεση, ή
2. Βασανιστήρια ή απάνθρωπη ή εξευτελιστική μεταχείριση ή τιμωρία
3. Σοβαρή προσωπική απειλή κατά της ζωής ή της σωματικής ακεραιότητας αμάχου λόγω βίας ασκούμενης αδιακρίτως σε καταστάσεις διεθνούς ή εσωτερικής ένοπλης σύρραξης.

Όπως έχει επανειλημμένα δηλώσει το υπουργείο Εξωτερικών, αλλά και το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, η Ελληνική νομοθεσία υιοθετεί τη Σύμβαση της Γενεύης, όπως κάνουν και οι συναφείς Κανονισμοί και οι Οδηγίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που επίσης αποτελούν νόμο για την Ελλάδα. “Η χορήγηση ασύλου δεν αποτελεί πράξη φιλανθρωπίας αλλά υποχρέωση της χώρας με βάση τις διεθνείς συνθήκες και την ελληνική νομοθεσία” αναφέρεται χαρακτηριστικά στα φυλλάδια που χορηγούνται εδώ και μήνες στους πρόσφυγες που καταφθάνουν στην Ελλάδα (ΥΓ που ειναι απο χώρες που δεν εχουν καν πόλεμο!αλλα και όσοι ειναι ειναι με τους ISIS!!!).

Εφόσον μάλιστα κάποιο πρόσωπο κριθεί οτι χρήζει να ενταχθεί στο καθεστώς επικουρικής προστασίας (διάταξη που ενεργοποιείται μετά την εξαγγελία επαναφοράς της θανατικής ποινής) τότε μπορεί να υποβάλλει αίτηση για να του χορηγηθούν ταξιδιωτικά έγγραφα. Η ολοκλήρωση της διαδικασίας χορήγησης ταξιδιωτικών εγγράφων μπορεί να διαρκέσει 1-2 μήνες, αλλά με τα ταξιδιωτικά έγγραφα που θα του δοθούν έχει το δικαίωμα να ταξιδέψει σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες αλλά όχι να εγκατασταθεί σε αυτές.

Πρόκειται -τηρουμένων των αναλογιών- για μια επανάληψη του σήριαλ Οτσαλάν που έζησε η κυβέρνηση Σημίτη πριν από 18 χρόνια. Μόνο που αυτή την φορά, η Άγκυρα είναι πολύ πιο νευρική, ενώ στην Ελλάδα κυβερνά μια κυβέρνηση της Αριστεράς που θεωρεί θανάσιμο αμάρτημα την παραβίαση διεθνών συνθηκών για πρόσωπα που διώκονται για πολιτικά φρονήματα! εδω γελάμε! ηταν οι πρώτοι που έκλεισαν μέσα τους δηθεν "ναζι φασίστες" της Χ.Α!! .!!!!!

Άρα όλοι οι γνήσιοι Έλληνες να ζητήσουν πολίτικο άσυλο στην Ρωσία! γιατι εδω ειναι "ναζι φασιστές" και υποχρεωμένοι να ζουν μαζί με ισλαμοπιθηκους και Μογγολους αριστερούς κομμουνιστές!ετσι και αλλιώς σε μερικά χρονιά θα ειναι τριτοκοσμική χωρα! οπως έγιναν ηδη πολλές συνοικίες στην Γερμανία, απο τις ορθές απολίτιστων ισλαμοταλιμπαν που θέλουν να κανουν την Ευρώπη οπως την Αφρική εκτός απο μαύρους , εξάλλου ειναι το όνειρο εβραιων κατά δηλώσεων τους, που ίδρυσαν ολα τα αριστερα /κομμουνιστικα κόμματα! Μαρξ:Η Ευραπαϊκή φυλή πρέπει αν εξαφανιστεί..

Δεν τα λέω εγω ολα δικά τους λογία ειναι!αλλα πόσοι εχουν την αντίληψη να καταλάβουν; εγω ανακάλυψα άπλα γιατι ειναι και λειτουργούν ετσι οι λεγόμενοι αριστεροί κομμουνιστές(για να τους ξεχωρίζουν, δημιούργησαν τον κομμουνισμό οι Εβραίοι) εκτός που δεν εχουν καμια σχέση με Ευρώπη καν! ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ!ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ!ΣΑΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΡΑ, ΝΥΧΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΣΑΝ ΑΥΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ!! .©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

ΣΕ ΠΑΝΙΚΌ! οι αριστεροί στην Ελλάδα!! με τους ομοίους τους πράκτορες που ήθελαν να ανατρέψουν εναν εκλεγμένο!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications