19 Ιουλ 2016

Σε επιφυλακή οι Ελληνικές ένοπλες δυνάμεις

Σε επιφυλακή οι Ελληνικές ένοπλες δυνάμεις

Μετά τις δραματικές εξελίξεις στην Τουρκία η Ελληνικές ένοπλες δυνάμεις είναι με το δάχτυλο στην σκανδάλη.

Αμέσως μετά το πραξικόπημα στη γειτονική χώρα, σήμανε συναγερμός στις ελληνικές ένοπλες δυνάμεις καθώς ο Ερντογάν δεν έχει ακόμα τον πλήρη έλεγχο. Όπως μεταδίδουν τα διεθνή ΜΜΕ, από την αεροπορική βάση Ιντσιρλίκ, λείπουν 42 ελικόπτερα.

Οι φόβοι για τη χρησιμοποίησή τους σε μια δεύτερη απόπειρα εντείνονται από το γεγονός ότι η συγκεκριμένη αεροπορική βάση «φιλοξενεί» 90 πυρηνικές κεφαλές του ΝΑΤΟ και άλλο αμερικανικό οπλισμό.

Ο Τούρκος Πρόεδρος έχει επιστρατεύσει και αρκετά μαχητικά F-16 προκειμένου να περιπολούν τους αιθέρες από πιθανά πραξικοπηματικά στοιχεία.

Το χειρότερο για την Ελλάδα θα είναι οι πραξικοματίες που κρύβονται με τα εξαφανισμένα ελικόπτερα να ζητήσουν άσυλο στην χώρα μας, πράγμα που θα κάνει ακόμα πιο δύσκολη τη θέση μας.

Ο διοικητής της ΕΥΠ ενημέρωσε άμεσα τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, για τα τεκταινόμενα, ενώ αμέσως κηρύχθηκε σε επιφυλακή αρχικά ο στρατός στον Έβρο και τα νησιά και κατόπιν όλες οι μονάδες των σωμάτων ασφαλείας στη χώρα.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Σε επιφυλακή οι Ελληνικές ένοπλες δυνάμεις
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις notification
Μπορείτε να τo κλείστε οποιαδήποτε στιγμή απο το browser

Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΤΗΣΕΙ ΗΔΗ -ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

OΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΤΗΣΕΙ ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΜΗΝ ΞΑΝΑ ΠΑΤΟΥΝ .Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).facebook.complugins-like