Ρωσία-Τουρκία τα “βρίσκουν” Στις 9 Αυγούστου η συνάντηση Πούτιν-Ερντογάν στο ελαντα τον κράζουν όλοι γιατι ετσι θέλουν!
Ρωσία-Τουρκία τα “βρίσκουν” Στις 9 Αυγούστου η συνάντηση Πούτιν-Ερντογάν στο ελαντα τον κράζουν όλοι γιατι ετσι θέλουν!

Η Ρωσία και η Τουρκία θα αποκαταστήσουν σταδιακά τις σχέσεις τους στους τομείς του εμπορίου και της οικονομίας που επιδεινώθηκαν μετά την κατάρριψη ρωσικού αεροσκάφους τον περασμένο Νοέμβριο, δήλωσε ο αντιπρόεδρος της ρωσικής κυβέρνησης Αρκάντι Ντβόρκοβιτς στον Tούρκο ομόλογό του Μεχμέτ Σισμέκ.

“Είμαστε εδώ για να βελτιώσουμε τις σχέσεις μας, ακόμη και να τις αναβαθμίσουμε σε σχέση με αυτές που υπήρχαν πριν από τις 24 Νοεμβρίου”, δήλωσε ο αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης στον Ντβόρκοβιτς κατά την έναρξη της συνάντησής τους στη Μόσχα.

Ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν το πρώτο 15ημερο του Αυγούστου, δήλωσε ο Σισμέκ. Ο Τούρκος αντιπρόεδρος δήλωσε συγκεκριμένα ότι ο πρόεδρος Ερντογάν θα ταξιδέψει στην Αγία Πετρούπολη στις 9 Αυγούστου.

ΑΠΕ-ΜΠΕ, Reuters, AFP, Μόσχα, Ρωσία

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ ·Κάθε λογικός άνθρωπος θα ηταν με το μέρος του Ερντογάν, για τους εξής λογούς: Όπως αποκαλύφθηκε στην τουρκιά ειναι 2 κράτη το άλλο ειναι της cia , και δεν έδωσε εντολή αυτός να ρίξουν τα αεροπλάνα,και σε ποσά αλλα δεν έχει δώσει εντολή? το γεγονός οτι τον κράζουν ολα τα εβραϊκά ΜΜΕ κατά εντολή, το γεγονός οτι πήγαν να τον σκοτώσουν ενώ έχει βγει δημοκρατικά,δεν λέει τίποτα στην μαζα στην Ελλάδα!!!είσαι με τον εχθρό? οχι με την λογική που απουσιάζει απο πολλούς! δεν εχουν την στοιχειώδη λογική να αναρωτηθούν γιατι να θέλουν να τον ρίξουν; μήπως ειναι μακακας ο Πουτιν και η μαζα έξυπνη?

Για να θέλουν να τον βγάλουν κατι ετοιμάζουν,και σίγουρα δεν θα ειναι κάλο! και θα ειναι διπλά!με αυτη την η ηλιθιότητα της μάζας δεν υπάρχει καμια ελπίδα!κράζουν τον -Ερντογάν γιατι ετσι τους λενε, κράζουν όλη την γερμάνια ως ναζι αλλα πάνε εκεί για δουλειά!, και οχι την Εβραία Μερκελ,που καταστρέφει αυτη την χωρα ! ποιοι ναζι; μια εβραιοκρατουμενη χωρα απο το 1945? για να λες κατι πρέπει πρώτα να το έχεις ψάξει! οι πιο πολλοί εχουν ως μοναδική πηγή αριστερούς(οι οποίοι εχουν όφελος να πουν ψέματα, καθώς αυτοί εκαναν τους 2 παγκόσμιους με τους Εβραίους!) και ΜΜΕ που ξερουν οτι τους χειραγωγούν! εδω έκραζαν την Χ.Α γιατι ετσι τους έλεγαν τα ΜΜΕ και φυσικά οι αριστεροί! συγνώμη αλλα η μαζα λειτουργεί οπως τα πρόβατα!ετσι κατακτούσα και εγω τον κόσμο οπως οι Εβραίοι!ειναι πολύ πιο εύκολο απο οτι νομιζουν κάποιοι! ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications