Και δώσε σανό ! απολειφάδι των SS ! «μη με ακουμπάς βρωμιάρη Έλληνα»
Και δώσε σανό ! απολειφάδι των SS ! «μη με ακουμπάς βρωμιάρη Έλληνα»

Πολλοί θα δουν με αυτο τον τίτλο νομίζοντας οτι εδώ μας πληρώνουν να κάνουμε προπαγάνδα η οτι είμαστε τα τσιράκια των εβραιων οπως όλοι οι κομμουνιστές αριστεροί πίσω απο έγκυρες πήγες πλυσης εγκεφάλου !.Έκανα μια ερευνά να δω αν ειναι Εβραίος χωρίς καρπούς!(συνήθως το αποκρύπτουν και βγαίνει κατόπιν εορτής οτι ήταν Εβραίοι κάποιοι ) μετα το σχόλιο φίλου της σελιδας εδώ.Η γυναίκα του είναι ξαδέρφη της Σάντρα Μπούλοκ (της ηθοποιού) που ή μάνα της είναι γερμανοεβραία .

Τρόπος γραφής αριστερών οπως στο tribune διαίρει και βασίλευε ...: Ενώ ακόμα δεν έχει κωπάσει η θύελλα από την επαίσχυντη ρατσιστική επίθεση που έκανε το απολειφάδι των SS, ο χριστιανοκοινωνιστής πρώην υπουργός Μεταφορών της Γερμανίας Πέτερ Ραμσάουερ σε έλληνα φωτορεπόρτερ μέσα στο Μέγαρο Μαξίμου, ο ίδιος προσπαθεί να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα με γελοίες και γραφικές δικαιολογίες.

«Αποκρούω με κάθε τρόπο αυτή την εξύβριση. Ο ισχυρισμός ότι στην Αθήνα έσπρωξα ή προσέβαλα έναν Έλληνα φωτογράφο είναι ψευδής» έγραψε αργά χθες το βράδυ ο πολιτικός των Βαυαρών Χριστιανοκοινωνιστών (CSU) στην σελίδα του στο Facebook, σύμφωνα με γερμανικά δημοσιεύματα.

Για να δούμε κατά πόσο ειναι απολειφάδι των SS οπως λενε οι αριστεροί που εχουν γραψει και βιβλία με την ίδια διαστρέβλωση πάντα! "Μυθιστορία", "Ο Μονοθεϊσμός στην Αρχαία Ελλάδα" εδώ γελάμε!!!!!, "Έλληνες Αυτόχθονες και όχι Ινδοευρωπαίοι" οεο ρε ηλίθιε ξέρεις οτι αυτά που γράφεις ειναι ψεμματα ετσι?!Ινδοευρωπαίοι και Έλληνες ειναι ενα και το αυτο!!, "Προς Ρωμιούς Επιστολή" Χμμ απο ποιους? απο εσάς? που καταστρέψατε την Ρωμαϊκή ελληνική αυτοκρατορία μαζί και τους Έλληνες; (θα ασχοληθούμε σε άλλο ποστ!) ,και επιβάλατε την Βυζαντινή τουρκική αυτοκρατορία? Η θρησκεία των Ρωμαίων ήταν πολυθεϊστική, των αρχαίων Ελλήνων,το 1453 το ελληνόφωνο κράτος που υπήρχε δεν αυτοαποκαλούνταν «Βυζαντινή Αυτοκρατορία» αλλά «Ρωμανία» η Ρωμανία ήταν η συνέχεια του κράτους του Μ. Αλεξάνδρου .Βυζαντινή Αυτοκρατορία! σφαγές, γκρέμισμα ναών επιβολή χριστιανισμου και πολλά αλλα "καλα" για να εξαφανίσουν το αρχαίο ελληνικό πνεύμα

Peter Ramsauer 2005 - 2009- Πρόεδρος της ομάδας CSU στη Γερμανικής Ομοσπονδιακής Βουλής και ο Πρώτος Αναπληρωτής του CDU / CSU- Τα ιδρυτικά μέλη του CDU κατι σαν το ΠΑΣΟΚ εδώ που είχε καθαρά κομμουνιστές αρχικά, μετα την εξόντωση Παπαδόπουλου, αποτελούνταν κυρίως από πρώην μέλη του καθολικού Κόμματος του Κέντρου, του Γερμανικού Δημοκρατικού Κόμματος, του Γερμανικού Εθνικού Λαϊκού Κόμματος, και του Γερμανικού Λαϊκού Κόμματος. Πολλά από αυτά τα άτομα, συμπεριλαμβανομένου του ιδρυτή του CDU-Berlin Αντρέας Χέρμες και του μελλοντικού καγκελάριου της Γερμανίας Κόνραντ Αντενάουερ, φυλακίσθηκαν για συμμετοχή στην Γερμανική Αντίσταση κατά των Ναζί!!!wikipedia με λίγα λογία αριστεροί κομμουνιστές αυτά τα σιχάματα των εβραιων κλασικά !! τα ιδρυτικά μέλη του CDU το κόμμα της Εβραίας Άνγκελα Μέρκελ! ο παππούς της πολεμούσε κατά των Γερμανών!!! .

Ένα από τα μαθήματα που πάρθηκαν από την αποτυχία της εβραιοκρατούμενης Δημοκρατίας της Βαϊμάρης ήταν η διχόνοια μεταξύ των δημοκρατικών κομμάτων που τελικά οδήγησε στην άνοδο του Ναζιστικού Κόμματος. Ήταν λοιπόν κομβικής σημασίας να δημιουργηθεί ένα ενωμένο κόμμα Χριστιανοδημοκρατών – μια Χριστιανοδημοκρατική Ένωση. Το αποτέλεσμα αυτών των συναντήσεων ήταν η ίδρυση ενός διομολογιακού (Καθολικό και Προτεσταντικό ταυτόχρονα) κόμματος επηρεασμένου βαθιά από την πολιτική παράδοση του φιλελεύθερου συντηρητισμού. Το CDU βίωσε σημαντική επιτυχία κερδίζοντας την υποστήριξη από την περίοδο της δημιουργίας του στο Βερολίνο στις 26 Ιουνίου 1945 μέχρι την πρώτη του σύνοδο στις 21 Οκτωβρίου 1950, στην οποία ο καγκελάριος Αντενάουερ ονομάσθηκε πρώτος Πρόεδρος του κόμματος.(wikipedia.org)

Δημοκρατίας της Βαϊμάρης..Δημοκρατία της Βαϊμάρης ονομάστηκε η σύντομη σε διάρκεια δημοκρατία στη Γερμανία του μεσοπολέμου, δηλαδή από το τέλος του Α΄ παγκόσμιου πολέμου (1918)την ίδια "Δημοκρατία" έχει όλη η Ευρώπη σημερα με τους ίδιους :μπροστά κομμουνιστές αριστεροί (τα σκυλια )και απο πίσω οι Εβραίοι!

Ήδη από το 1917 Γερμανικοί κύκλοι είχαν αρχίσει να θεωρούν τους Εβραίους κεφαλαιοκράτες υπεύθυνους για την ήττα στο μέτωπο, αν και πρέπει να τονίσουμε ότι στην έναρξη του μεγάλου πολέμου χιλιάδες Εβραίοι έσπευσαν να καταταγούν στο γερμανικό στρατό. Τους θεωρούσαν εγκληματίες, ανήθικους, προαγωγούς. Οι «άνθρωποι της πόλης», όπως έλεγαν τους Εβραίους οι Γερμανοί, θεωρούσαν ότι ήταν απειλή για τον απλό και αγνό κόσμο της γερμανικής επαρχίας.

Τώρα όμως, δηλαδή το 1920, ο αντισημιτισμός δεν ήταν μία αντιπαράθεση πόλης με επαρχία, όπως ήταν τα προηγούμενα χρόνια, αλλά στόχο είχε τη Δημοκρατία της Βαϊμάρης, γιατί θεωρούνταν εβραιοκρατούμενη και υπεύθυνη για την ήττα. Τότε (1920) ήταν που δημοσιεύτηκαν στη Γερμανία «Τα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών», που περιέγραφε την εδραίωση της εβραϊκής παγκόσμιας κυριαρχίας.( ο Χίτλερ τους πήρε από πεινασμένους πολίτες της δημοκρατίας της Βαιμάρης και τους έδωσε δουλειά και αξιοπρέπεια )

Άρα άθλια υποκείμενα των εβραιων τουρκαλαδες που μου το παίζεται και Έλληνες δεν ειναι απολειφάδι των SS αλλα απολειφάδι όμοιο σας! (είσαι ναζι φασίστας! ) πόσος με ενδιαφέρει η άποψη αποτέλεσμα της χρονιάς πλυσης εγκέφαλου ορισμένων και ειναι πολλοί!μαζί με τουρκικά μογγολικα και αφρικάνικα γονίδια ειδικά αυτοί γεννημένοι πρόβατα! εγω ούτε Εβραίους γλείφω, ούτε είμαι πρόβατο τους, αυτών και των σκύλων τους!που κανουν την βρώμικη δουλειά, αντίθετα γνησίως Έλληνας, μη μολυσμένος με κομμουνιστικη -εβραϊκή πανούκλα!κράτιστε το τελευταίο πανούκλα...... ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ (πατήστε μόνο το τετραγωνάκι για υποτίτλους γιατι πολύ Παραμυθι σας ταΐζουν οι ελληνόφωνοι Τούρκοι)

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications