Πανικός σε πτήση Στοκχόλμη προς Ηράκλειο: Κατέβασαν επιβάτη με τατουάζ του ISIS
 Πανικός σε πτήση Στοκχόλμη προς Ηράκλειο: Κατέβασαν επιβάτη με τατουάζ του ISIS

Χαμός επικράτησε σε πτήση νορβηγικών αερογραμμών, όταν εντοπίστηκε άνδρας που είχε τατουάζ είχε στο μπράτσο του τατουάζ με τη σημαία του ISIS και ένα στίχο από το Κοράνι.

Ο ισλαμιστής θεωρήθηκε ύποπτος από επιβάτες και πλήρωμα επειδή είχε στο μπράτσο του τατουάζ με τη σημαία του ISIS και ένα στίχο από το Κοράνι. και ο κυβερνήτης της πτήσης Στοκχόλμη προς Ηράκλειο Κρήτης θεώρησε καλό να τον κατεβάσει από το αεροπλάνο..

Επιβάτες και μέλη του πληρώματος επιβεβαιώνουν ότι είδαν τατουάζ του ισλαμικού χαλιφάτου στον άνδρα, ο οποίος συνοδευόταν από μία κοπέλα.Σύμφωνα με πληροφορίες, οι πρώτες αντιδράσεις ξεκίνησαν από συνεπιβάτες, οι οποίοι αντέδρασαν στην παρουσία του, θεωρώντας ότι ο άνδρας που είχε πάνω του το σύμβολο του Ισλαμικού Κράτους και έναν στίχο από το Κοράνι είναι ύποπτος για τρομοκρατική ενέργεια εντός του αεροσκάφους.

Ο κυβερνήτης πτήσης της νορβηγικής εταιρείας Flybe από τη Στοκχόλμη για το Ηράκλειο, έβγαλε από την πτήση και τη σύντροφο του άνδρα, του οποίου την εθνικότητα δεν ανέφερε. Η πτήση, που ήταν προγραμματισμένη για τις 9 το βράδυ, καθυστέρησε για μία ώρα.

«Εγώ με αυτόν στο αεροπλάνο δεν πρόκειται να ταξιδέψω», φέρεται να είπε ο κυβερνήτης, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης.

Οι συνεπιβάτες ανάμεσά τους οικογένειες με παιδιά τρομοκρατήθηκαν και αντέδρασαν στην παρουσία του, θεωρώντας ότι ο άνδρας είχε πάνω του το σύμβολο του Ισλαμικού Κράτους και έναν στίχο από το Κοράνι.Πάντως δεν έχει εξακριβωθεί αν όντως το τατουάζ που είχε ο άνδρας ήταν η σημαία του ISIS. Στον έλεγχο που πραγματοποιήθηκε δεν βρέθηκαν σε βάρος του στοιχεία που να τον ενοχοποιούν.

Όπως τονίζει η βρετανική Daily Mail, ο κυβερνήτης κατέβασε και τη σύντροφο του άνδρα, ενώ η πτήση, που ήταν προγραμματισμένη για τις 9 το βράδυ, καθυστέρησε για μία ώρα. O ύποπτος είχε προορισμό την Ελλάδα

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications