Ο νέος Iron Man θα είναι μια μαύρη έφηβη!! το πιάσατε το υπονοούμενο?
Ο νέος Iron Man θα είναι μια μαύρη έφηβη!! το πιάσατε το υπονοούμενο?

Σε μια συνέντευξη στο Time, ο συγγραφέας της Marvel Comics, Brian Michael Bendis αποκάλυψε ότι η ‘Riri Williams’, ένα 15χρονο μαύρο κορίτσι που φτιάχνει ένα κοστούμι Iron Man και τραβάει την προσοχή του Tony Stark, θα αναλάβει επίσημα να φορέσει την στολή του Iron Man στην επερχόμενη σειρά Invincible Iron Man.

Invincible Iron Man

"Ένα από τα πράγματα που κάνει ο Tony για να αποσπάσει τον εαυτό του από όλα τα πράγματα που συμβαίνουν στη ζωή του είναι ότι πηγαίνει να βρει αυτή τη νεαρή γυναίκα που πετά γύρω από την Αμερική με μια πανοπλία” , λέει ο (Εβραιο-Αμερικάνος) Bendis για το πώς ο Stark συναντά την Williams στη νέα σειρά.

Ο Bendis αποκάλυψε επίσης ότι ο Stark έχει ήδη ακούσει για την προστατευόμενη του στην τρέχουσα σειρά Iron Man. "Στο τελευταίο τεύχος του Iron Man, ο Tony είναι σε ένα εργαστήριο και μιλάει για τον εαυτό του, και ήδη γνωρίζει ότι υπάρχει κάποια φοιτήτρια στο M.I.T. που φτιάχνει μια από τις παλιές πανοπλίες του για την ίδια στο δωμάτιο της εστίας" , εξηγεί ο Bendis.

Η Marvel Comics συνεχώς τα δύο τελευταία έτη παρουσιάζει ένα νέο ρόστερ διαφορετικών χαρακτήρων, οι οποίοι μέχρι σήμερα ήταν παραδοσιακά λευκοί αρσενικοί σουπερ-ήρωες.

Ο Spider-man Peter Parker παρέδωσε το κοστούμι του στον μισό μαύρο μισό ισπανόφωνο έφηβο Μάιλς Μοράλες σε μια νέα κωμική σειρά του περασμένου έτους , ενώ ο νορβηγός θεός Thor έγινε γυναίκα το 2014.

Άλλες ήρωες «διαφορετικότητας» είναι η Ms Marvel, που τώρα είναι μία μουσουλμάνα έφηβη, και ένας μαύρος Captain America.

redskywarning

Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

κανουν το παν οι εβραιοι για να μας παρουσιασουν τις αραπινες, θηλυκα ανθρωποειδη του χομο ερεκτους, ως ελκυστικες, και να διαδωθη περισσοτερο η διειδιακη επιμειξια!!!!

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications