27 Ιουλ 2016

Α Π Ο Κ Α Λ Υ Ψ Η ! (ΕΞΑΦΑΝΙΣΘΗΚΕ Η ΕΙΔΗΣΗ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ!)

Α Π Ο Κ Α Λ Υ Ψ Η ! (ΕΞΑΦΑΝΙΣΘΗΚΕ Η ΕΙΔΗΣΗ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ!)

Η Δανία έχει «τεστ υπηκοότητος» για να… ΜΗΝ περνάει κανείς λαθρομετανάστης !!!!!

ΕΤΣΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΚΡΑΤΗ, ΠΟΥ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥΣ! ΠΕΣΤΕ ΤΟ ΑΥΤΟ, ΣΤΟΥΣ …ΑΛΕΞΗΔΕΣ, ΣΤΟΥΣ ΜΟΥΖΑΛΕΣ & ΣΤΙΣ ΤΑΣΙΕΣ!

Τα 2/3 των λαθρομεταναστών Α Π Ο Τ Υ Γ Χ Α Ν Ο Υ Ν !… Είναι μάλλον το πιο δύσκολο και αυστηρό ‘τέστ’ υπηκοότητος στην Ευρώπη. καθώς τα 2/3 των υποψηφίων, ΔΕΝ καταφέρνουν να το περάσουν! Ο λόγος για την δανέζικη υπηκοότητα, η οποία δίνεται ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ, καθώς είναι γνωστό, πως η χώρα ακολουθεί πολύ σκληρή στάση απέναντι στους ξένους!

Τα αποτελέσματα του φετινού ‘τέστ’, που ανακοινώθηκαν στις αρχές Ιουλίου, είναι ενδεικτικά της στάσεως αυτής, αφού μόλις τις 31,2% των υποψηφίων κατάφερε να περάσει και να κερδίσει το δικαίωμα να αποκαλείται Δανός υπήκοος και φυσικά να απολαμβάνει τα δικαιώματα που αυτό συνεπάγεται…

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα ‘The Local’, μερικές από τις ερωτήσεις που τέθηκαν εφέτος ήταν, «Ποιο έτος βγήκε στον κινηματογράφο, η ταινία The Olsen Gang», (το 1968, αν και σύμφωνα με την ιστοσελίδα, ούτε ο πρωταγωνιστής δεν μπορούσε να τη θυμηθεί), «ποια είναι η υπόθεση του μπαλέτου La Sylphide (1836)» και «τι συμβολίζει ένα πασχαλινό αυγό»!

Οι εξεταζόμενοι έπρεπε να απαντήσουν 32 σωστές ερωτήσεις, από σύνολο 40 ερωτήσεων, μέσα σε ΜΟΛΙΣ 45 λεπτά. Όσοι πάντως δεν τα κατάφεραν, έχουν τη δυνατότητα να επανεξεταστούν τον προσεχή Δεκέμβριο…

ΦΑΝΤΑΖΕΣΘΕ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ, (ΑΝ ΔΙΕΘΕΤΕ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΓΕΤΕΣ ΑΣΦΑΛΩΣ…) ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ …ΓΡΑΠΤΕΣ «ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ»; ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ‘ΕΠΑΡΚΕΙΑ’ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ, Τ Ε Λ Ο Σ!ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, Τ Ε Λ Ο Σ!

[ΙΔΟΥ ΠΕΔΙΟΝ ΔΟΞΗΣ ΛΑΜΠΡΟΝ! ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, Ή ΟΠΟΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΕΧΟΥΝ ΟΝΤΩΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ, ΗΤΟΙ ΤΟ «ΝΟΙΩΘΟΥΝ», ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ‘ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ’ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ, ΠΟΥ ΝΑ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ!ΝΑ ΤΟ ΔΩΣΟΥΝ ΔΕ, ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΚΑΛΩΝΤΑΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ, Ή ΑΛΛΟΥ ΤΥΠΟΥ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ! ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΟΥΝΕ ΟΙ ΘΛΙΒΕΡΟΤΑΤΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΚΑΙ ΝΕΟΕΠΟΧΙΤΕΣ ΑΣΦΥΚΤΙΚΩΣ & ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΩΣ ΧΕΙΡΑΓΩΓΟΥΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ «ΜΑΣ» , ‘ΠΟΣΑ ΑΠΙΔΙΑ ΒΓΑΖΕΙ Ο ΣΑΚΟΣ’ !!!]

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Α Π Ο Κ Α Λ Υ Ψ Η ! (ΕΞΑΦΑΝΙΣΘΗΚΕ Η ΕΙΔΗΣΗ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ!)
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications