Επιβολή της θανατικής ποινής στους προδότες! εφιάλτες βλέπουν οι προδότες  στην Ελλάδα!
 Επιβολή της θανατικής ποινής στους προδότες!

Τις τελευταίες μέρες έγινα μάρτυρας της ηλιθιότητας πολλών στο ίντερνετ με τίτλους: Το ΠΡΑΞΙΚΟΜΗΜΑ-ΚΟΛΠΟ του αδίστακτου Ερντογάν.Politico: Στημένο το πραξικόπημα από τον Ερντογάν, έγραφαν κάποια ξουράφια!και επιβεβαίωσαν πόση αντίληψη εχουν, σαν να μην εφτανε αυτο εχουμε και την προπαγάνδα τύπου ισλαμοφασίστας Ερντογάν, απο κομμουνιστές και σια ,για να μην λενε καποιο οτι το παίζουμε έξυπνοι ορίστε : Κατέρρευσε το πραξικόπημα στην Τουρκία, στημένο απο την cia!, απο την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστό το πραξικόπημα και επιβεβαιωθήκαμε!

Ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε στο CNN ότι ο τουρκικός λαός επιθυμεί την επιβολή της θανατικής ποινής, που καταργήθηκε στην χώρα πριν από μία και πλέον δεκαετία, σε βάρος εκείνων που ενεπλάκησαν στην αποτυχημένη απόπειρα πραξικοπήματος.

«Οι πολίτες στους δρόμους το ζήτησαν» επισήμανε ο Ερντογάν σύμφωνα με ένα απόσπασμα της συνέντευξης που πρόβαλε το CNN. «Οι πολίτες έχουν την γνώμη ότι αυτοί οι τρομοκράτες πρέπει να εκτελεστούν… Γιατί θα πρέπει να τους κρατάω και να τους ταΐζω στις φυλακές για τα επόμενα χρόνια, αυτό λένε οι πολίτες».

Το CNN μετέδωσε επίσης ότι ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν γνωστοποίησε στην ίδια συνέντευξη ότι τα επίσημα έγγραφα στο πλαίσιο της υποβολής αιτήματος για την έκδοση του ιεροκήρυκα Φετουλάχ Γκιουλέν από τις ΗΠΑ θα κατατεθούν τις επόμενες ημέρες. Η Τουρκία καταγγέλλει ότι ο Γκιουλέν οργάνωσε το πραξικόπημα. Εκείνος αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή.

ΥΓ προς τοπικούς προδότες ολο το συριζα ΚΚΕ, και ενα σορό αλλα κόμματα που ίδρυσαν με λεφτα και εντολή των Εβραίων : μπορούν να κοιμούνται ήσυχοι οι ελληναρες δεν θα ξυπνήσουν πότε ,και το ξερουν αυτο αφου διαβάσουν ακομα "έγκυρες" κομμουνιστο-ιστοσελίδες, ο δε Τσιπρας στην σελιδα του στο facebook έχει τα ίδια Like που είχε πριν βγει! αν και τους κοροϊδεύει μέσα στα μούτρα τους!τι συμβαίνει; έγιναν μογγολοι αριστεροί τόσοι πολλοί στην Ελλάδα; έπιασε τόπο το παιδομάζωμα τότε;

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications