Κορυφαίο βίντεο: Δρομολόγιο του τρόμου με λεωφορείο από το Ελληνικό στη Σαρωνίδα
Κορυφαίο βίντεο: Δρομολόγιο του τρόμου με λεωφορείο από το Ελληνικό στη Σαρωνίδα

O οδηγός καταγράφει με χιούμορ αυτό που ζει καθημερινά - Δεκάδες Έλληνες που θέλουν να πάνε για μπάνιο στοιβάζονται σαν σαρδέλες - «Ζώα είστε;», «καλέ η τσάντα μου» και άλλες ατάκες που περιγράφουν την Ελλάδα του 2016 και δημιουργούν θλίψη και μελαγχολία

Το αθάνατο ελληνικό μεγαλείο ξεδιπλώνεται σε ένα απολαυστικό βίντεο, από αυτά που παραπέμπουν σε ελληνική ταινία, το οποίο «σκηνοθετείται» ρεαλιστικά, από τον οδηγό του λεωφορείου που πραγματοποιεί το δρομολόγιο Ελληνικό-Σαρωνίδα και το κινητό του τηλέφωνο.

Με το που ανοίγει την πόρτα στην αφετηρία, αρχίζει η είσοδος των μυρίων-το λεωφορείο χωράει μάξιμουμ διακόσια πενήντα άτομα-οι οποίοι προκειμένου να εισέλθουν θα κάνουν τα πάντα.Θα σπρώξουν, θα πατήσουν τον μπροστινό τους, θα περάσουν εν ανάγκη και πάνω από κάποιο πόδι, με λίγα λόγια θα κάνουν τα πάντα για να μπουν.

Κάποια στιγμή η πόρτα φρακάρει, μια κοπέλα δεν αντέχει και λέει ότι θέλει να γυρίσει σπίτι της, ενώ ταυτόχρονα η σαρδελοποίηση καλλονών με μαύρα αλά Jackie O γυαλιά ηλίου και νεαρών me trendy χτενίσματα συνεχίζεται.

Όλοι θα κάνουν τα πάντα για μια βουτιά, για να μπούνε μέσα όπως μπορούν, χωρίς σειρά, χωρίς να υπάρχει μια αρχή η ένα τέλος, απλά να στριμωχτούν στα όρια της ασφυξίας η της λιποθυμίας για να φτάσουν στην παραλία, χωρίς να ενδιαφέρονται για τίποτε άλλο,Δείγμα κι αυτό των καιρών που ζούμε...

Post A Comment:

2 comments

vasiliaείπε...

Tι μας λες βρε Τουρκάλα! Όταν οι ΕΛΛΗΝΕΣ δημιουργούσαν πολιτισμο αφάνταστο για τον Πλανιτη, εσερις οι Τουρκαλαδες εισασταν ΑΝΘΡΩΠΟΦΑΓΟΙ!!

vasiliaείπε...

To σχόλιο μου αφορά την απόφαση της ΝΙΚΕ. Η ΝΙΚΕ ΟΔΗΓΗΣΕ ΣΕ ΞΑΦΝΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟ 91 Εταιρίες λιανικής αθλητικών ειδών.
ΝΙΚΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΗΝ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΗΣ ΝΙΚΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΚΤΩΜΒΡΙΟ 2021! Γιατί? Διότι η ΝΙΚΕ ΑΛΑΞΕΙ ΣΤΡΑΤΙΓΗΚΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ! Δεν σας θυμίζει τι έκανε προσφάτως η ΕΕ η οποία απαγόρευσε τις ΚΑΛΙΕΡΓΙΕΣ?Τι έκαναν οι Παπανδρέου καιΣιμητης που έδιωξαν ανθούσες Ζ Βιομηχανίες !!
Οι Ελληνικές Επηχειρησεις έθεσαν ζήτημα ΑΝΗΘΙΚΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ, ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΑΙΖΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.ΣΑΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩ ΟΥΙ Η ΛΕΞΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΛΕΞΙΟΛΟΓΟ ΤΟΥΣ! Οι ΕΛΛΗΝΕΣ δεν ελεβαν καμμοια απάντηση. Οι Δυστηχεις ΕΛΛΗΝΕΣ,επιμένουν ααντηση απο τον ΕβραιοΣιωνιστη ζΓεωργιαδη!Λενε θα πάνε στα Δικαστήρια, Παρόλα τα μνημόνια Ξερίζωμα Ελιών, Πορτοκαλιών, κλείσιμο ανθούσαν Βιομηχανιών, δεν κατάλαβαν ότι για να ΓΗΝΟΥΝ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΕΣ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ, ΠΡΕΠΕΙ 1o να καταστρέψουν τον ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ και δεύτερο 2ο να εξοντώσουν την ΑΣΠΡΗ ΦΥΛΗ! Η τρομακτική ΝΩΘΕΙΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ, ΑΝΕΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΙΤΗ, ΟΙ λαοί τιποτε δεν καταλαβαν!!ο σχεδόν ξεμοραμενος BIDEN, το πρώτο που έκανε ηταν να εκτελέσει το άνοιγμα των συνόρων! Πρώτα ερχετε η ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ, ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΙΕΣ ΜΑΣ ΑΦΡΙΚΗ ΚΑΙ ΝΟΤΙΟ ΑΜΕΡΙΚΗ, ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ, ΚΑΙ ΠΑΡΟΛΟ ΤΑ 40 χρόνια που πέρασαν , εμείς που ζούμε ακόμα, ξυπνάμε την νύχτα με εφιάλτες για ότι είδαμε και ότι κάναμε εχει 40 χρόνια τώρα ,Το προγράμμα των Σιωνιστών ειναι απλό: Τέλια καταστροφή της Ηστοριας των Λαών, της Θρησκιας τους, τέλεια αποβλάκωση του πλυθισμου, ΤΗΛΕΩΡΑΣΗ ΠΟΥ ΙΣΩΔΥΝΑΜΕΙ ΜΕ 10 ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΒΟΜΠΕΣ, ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑ, ΕΜΕΙΣ ΕΙΔΑΜΕ ΔΡΑΜΑΤΑ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΝΟ ΝΟΡΒΙΓΙΑ, ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ, ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΙΤΗ!

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications