8 Ιουλ 2016

"Μετανάστες" επιτέθηκαν με τσεκούρια σε αστυνομικούς στο hotspot της Λέρου - Ένας τραυματίας

Μετανάστες που βρίσκονται στο hotspot της Λέρου επιτέθηκαν με τσεκούρια στους λίγους αστυνομικούς που βρίσκονται στο νησί, το απόγευμα της Πέμπτης. Όλοι ήταν μουσουλμανικού θρησκεύματος καθότι είναι κυρίως Αφγανοί και Πακιστανοί.

Σημειώνεται ότι σήμερα το ΣτΕ έδωσε το «πράσινο φως» για την οριστική ανέγερση τζαμιού στον Βοτανικό κάτι που σημαίνει ότι θα υπάρξει στο κέντρο των Αθηνών ένας μουσουλμανικός πυρήνας Εξαγριωμένοι μετανάστες και πρόσφυγες που απαιτούν να φύγουν από τη χώρα, επιτέθηκαν στην αστυνομική δύναμη με ξύλα, πέτρες και... τσεκούρια.

Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει ένας αστυνομικός που τραυματίστηκε από την βίαιη επίθεση. Οι αστυνομικοί έκαναν χρήση κρότου-λάμψης αλλά υστερούσαν αριθμητικά και για να αποφευχθούν τα χειρότερα, υποχώρησαν σε διπλανό κτίριο που έχει το Λιμενικό μέσα στο οποίο «ταμπουρώθηκαν».

Οι μετανάστες όμως δεν πτοήθηκαν και πολιόρκησαν το κτίριο του Λιμενικού για αρκετή ώρα μέχρι να οργανωθεί επιχείρηση από τους άνδρες του Λιμενικού Σώματος, προκειμένου να τους απομακρύνουν.

Στο hotspot της Λέρου κρατούνται περί τους 650 μετανάστες και πρόσφυγες, κυρίως Αφγανικής και Πακιστανικής καταγωγής. Δηλαδή στην πλειοψηφία τους είναι παράνομοι μετανάστες.

Το περιβόητο hotspot που έστησε η Κυβέρνηση χωρίς τη συναίνεσή των κατολικων, μοιάζει με ωρολογιακή βόμβα. Την ίδια ώρα παράνομοι μετανάστες συνεχίζουν να προσεγγίζουν τη Λέρο και τα γύρω νησιά, να φιλοξενούνται στο hotspot, αλλά να παραμένει απλήρωτη η εταιρία που τους σιτίζει To νοσοκομείο της Λέρου και το Κρατικό Θεραπευτήριό της λειτουργούν σε καθεστώς μεγάλων ελλείψεων ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού.

Η τουριστική κίνηση είναι τραγικά μειωμένη σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές Όλα μοιάζουν εκρηκτικά στο νησί και σίγουρα προκαλείται ανησυχία από το μέλλον και άλλων περιοχών στην Ελλάδα, όπως το κέντρο της Αθήνας το οποίο λόγω του τζαμιού του Βοτανικού θα συγκεντρώσει μεγάλους πληθυσμούς μουσουλμάνων.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

"Μετανάστες" επιτέθηκαν με τσεκούρια σε αστυνομικούς στο hotspot της Λέρου - Ένας τραυματίας
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications