Η ανάλυση σε φωτογραφίες της  NASA της επιφάνειας του Άρη  αποκαλύπτουν  δέντρα!!!video

Μια νέα ανακάλυψη η θεωρία έχει προκύψει πρόσφατα, απο υψηλής ανάλυσης φωτογραφίες από τη NASA, να δείχνουν δέντρα στο έδαφος του πλανήτη Άρη .

Οι ενδιαφέρουσες εικόνες ηταν διαθέσιμες στο κοινό για κάποιο χρονικό διάστημα, δημοσιεύθηκαν στην ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου της Αριζόνα. Κυκλοφορούν στο Διαδίκτυο απο το 2010, οι επιστήμονες έχουν προτείνει διάφορες θεωρίες ως προς το τι θα μπορούσε να είναι οι μυστηριώδεις σχηματισμοί και μοιάζουν με δεντρά.

Η επίσημη εξήγηση, ωστόσο,δεν έπεισε πολλούς, μετά από διεξοδική ανάλυση των φωτογραφιών που παρουσιάζονται, κατέληξαν σε ένα συμπέρασμα που ερχεται σε αντίθεση με την επιστημονική κοινότητα. Η εξαιρετική εικόνα δείχνει παράξενες περιοχές με αμμόλοφους του Άρη. Όταν γίνει ζουμ στις ανωμαλίες,τα χαρακτηριστικά γίνονται σαφέστερα, αποκαλύπτοντας μια ισχυρή ομοιότητα με τα δέντρα που υπάρχουν στη Γη. Υπάρχουν επίσης ασημί - έγχρωμες περιοχές γύρω τους, το οποίο οι αναλυτές πιστεύουν ότι είναι πάγος νερού..

Οι γνώμες διίστανται μέχρι στιγμής μεταξύ δύο κοινοτήτων, ενώ η επίσημη αναφέρεται οι οι σκοτεινές γραμμές ειναι ανώμαλα υλικά στους αμμόλοφους άμμου λόγω της εξάτμισης του παγωμένου διοξείδιο του άνθρακα. Η NASA παραδέχεται επίσης ότι αν μεταβάλλουν την εικόνα, οι σκοτεινές λωρίδες εμφανίζονται πιο εμφανές. Αλλά μπορείτε να εμπιστευθείτε την επιστημονική κοινότητα και αυτη την εξήγηση;

Μάλλον οχι!η πρόσφατη δήλωση όπου η διαστημική υπηρεσία ανακοίνωσε, οτι αναγνωρίζει την παρουσία νερού σε υγρή μορφή στον Άρη, μετά από τουλάχιστον μια δεκαετία, απο την ανακάλυψή του σημαίνει πολλά.

Ένα άλλο ενδιαφέρον σημείο: Τα υποτιθέμενα δέντρα μπορεί να μην εχουν φύλλα και κλαδιά επειδή είναι ήδη νεκρά. Αν αυτό αποδειχτεί ότι είναι σωστό, τότε η ζωή στον Άρη μπορεί να τελείωσε άδοξα!, και υπάρχουν αμέτρητα στοιχεία που να υποστηρίζουν αυτή την υπόθεση Δείτε επίσης: Επιστήμονας λέει οτι ο χαμένος πολιτισμός του πλανήτη Άρη καταστράφηκε απο πυρηνικά όπλα,η από εξωγήινους με την χρήση πυρηνικών όπλων, και υπάρχουν άφθονα στοιχεία για τους ισχυρισμούς του

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications