Αστυνομικοί στις ΗΠΑ πυροβολούν 19χρονο – Σκληρό ΒΙΝΤΕΟ
Αστυνομικοί στις ΗΠΑ πυροβολούν 19χρονο – Σκληρό ΒΙΝΤΕΟ

Στη δημοσιότητα δόθηκε από την αστυνομία, ένα βίντεο που τραβήχτηκε από κάμερα που βρισκόταν ενσωματωμένη στη στολή αστυνομικού και δείχνει την εκτέλεση ενός άοπλου 19χρονου, στο Φρέσνο των ΗΠΑ.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο που περιέχει ιδιαίτερα σκληρές εικόνες, στις 25 Ιουνίου αστυνομικοί σταμάτησαν τον 19χρονο για έλεγχο στο αυτοκίνητο που οδηγούσε.Αρχικά, του ζήτησαν να βγάλει έξω από το παράθυρο και τα δύο του χέρια, ωστόσο ο νεαρός έβγαλε μόνο το αριστερό του χέρι και έκρυβε το δεξί.

Οι αστυνομικοί του φώναζαν να βγει από το αυτοκίνητο και με τα δύο χέρια σηκωμένα.Τελικά, ο 19χρονος Ντίλαν Νόμπλ βγήκε από το φορτηγάκι στο οποίο επέβαινε και άρχισε να απομακρύνεται από τους αστυνομικούς με τα χέρια του στον αέρα, ενώ αμέσως μετά κατευθύνθηκε προς το μέρος του, έχοντας το δεξί του χέρι κρυμμένο πίσω από την πλάτη του.

Οι αστυνομικοί του ζητούν να βγάλει το χέρι από την πλάτη και τον προειδοποιούν ότι αν δεν το κάνει θα τον πυροβολήσουν.Οι αστυνομικοί έκαναν πράξη την προειδοποίηση τους και τελικά ο 19χρονος έπεσε στο έδαφος προσπαθώντας να βγάλει κάτι μέσα από τη μπλούζα που φορούσε.Στη συνέχεια τον πυροβολούν ακόμη τρεις φορές με αποτέλεσμα το αγόρι να βρει τραγικό θάνατο.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications