Αρχίζει ο εμφύλιος στην Τουρκία; 100 «κομμουνιστές αντάρτες» ανέβηκαν στα βουνά!να πάνε και οι εδω κομμουνιστές να γλυτώσουμε!!!
Αρχίζει ο εμφύλιος στην Τουρκία; 100 «κομμουνιστές αντάρτες» ανέβηκαν στα βουνά!

Εκδηλώθηκαν τα μιασματα ... Το πρωτοφανές πογκρόμ που έχει εξαπολύσει ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν τις τελευταίες ώρες κατά κάθε αντιφρονούντα, με το πρόσχημα ότι συμμετείχε στη συνωμοσία για το πραξικόπημα της Παρασκευής και οι 6.000 μέχρι στιγμής συλλήψεις έφεραν την πρώτη αντίδραση.

Όπως μεταδίδει ο καλά ενημερωμένος Κούρδος ακτιβιστής Hamza Hemze στο Twitter, ήδη οι πρώτοι 100 ένοπλοι Τούρκοι κεμαλικοί στρατιώτες λιποτάκτησαν και βγήκαν με τον οπλισμό τους στα βουνά.

Εάν η πληροφορία επαληθευτεί έχουμε να κάνουμε με την πρώτη κίνηση αντάρτικου από την πλευρά των κεμαλικών, σε μια Τουρκία που ήδη αντιμετωπίζει το κουρδικό αντάρτικο του PKK στις νοτιοανατολικές επαρχίες της.

Να σημειώσουμε εδώ ότι και μέσα στην Κωνσταντινούπολη, στη συνοικία Γκαζί, Τούρκοι και Αλεβίτες έχουν οπλιστεί και δεν επιτρέπουν στις ισλαμιστικές συμμορίες του Ερντογάν να μπουν στη γειτονιά τους. Το βράδυ του Σαββάτου δόθηκε κανονική μάχη, στην οποία λέγεται ότι σκοτώθηκαν δύο ισλαμιστές.

Post A Comment:

1 comment

Unknownείπε...

να ευχομασται να υπαρξει αλλαγη τηςκαταστασης προς το καλυτερο διοτι μια αλλαγη συνορων κανεναν δεν συμφερει.

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications