Βίντεο σοκ: Η φωτιά άρχισε από την καμπίνα – Ο Μαυρίκος πάλευε να ανοίξει την πόρτα
Βίντεο σοκ: Η φωτιά άρχισε από την καμπίνα – Ο Μαυρίκος πάλευε να ανοίξει την πόρτα

Βίντεο – ντοκουμέντο που θέτει εκ νέου σημαντικά ερωτήματα για τα αίτια του φρικτού θανάτου που βρήκε ο Παναγιώτης Μαυρίκος φέρνει στο φως της δημοσιότητας ο Alpha.

Στο επίμαχο βίντεο φαίνεται πως η φωτιά δεν ξέσπασε από τη μηχανή αλλά από την καμπίνα του αυτοκινήτου, και συγκεκριμένα από την πλευρά του οδηγού.

Το γεγονός ότι η φωτιά ξέσπασε στην καμπίνα του οδηγού υπογραμμίζει και ο εμπειρογνώμονας της οικογένειας Μαυρίκου.

Στο βίντεο διακρίνεται και ο Παναγιώτης Μαυρίκος ο οποίος μέσα στις φλόγες προσπαθεί εις μάτην να ανοίξει την πόρτα του μοιραίου Porsche Cayenne.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για πολύ εξελιγμένο εμπρηστικό μηχανισμό ο οποίος ήταν τοποθετημένος κάτω απο το τιμόνι και προκάλεσε την ανάφλεξη καταρχήν του ίδιου του Π.Μαυρίκου και στη συνέχεια του αυτοκινήτου του.
Ο συγκεκριμένος μηχανισμός περιέχει ουσία η οποία «έσκασε» πάνω του, τον περιέλουσε με υγρά και προκάλεσε αυτοανάφλεξη με την επαφή με τον αέρα (αυτο λειτουργεί ως καταλύτης).
Χαρακτηριστικό είναι ότι ο μηχανισμός αυτός βρίσκεται μέσα σε περίβλημα το οποίο διαλύεται και δεν μένει κανένα ίχνος για αυτό και δεν έμεινε…τίποτα!

Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

Προσωπική άποψη: Δυστυχώς οι ψυχροπολεμικές τακτικές των Αμερικανών τύπου καμόρας αρχίζουν να εφαρμόζονται στην Ελλάδα αφότου οι Ρώσοι ξεκίνησαν επαφές για φιλορωσικό κόμμα. Είναι εμφανής σε εμένα η μαφιόζικη επικοινωνιακή προσπάθεια, άριστα σχεδιασμένη για μένα από Αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες (μυστικούς υπηρέτες δηλαδή για να λέμε και το τι ακριβώς είναι τα ζώα αυτά), που περίμεναν να την εκδηλώσουν την κατάλληλη για αυτούς στιγμή, και επομένως το όχημα ήταν πιθανότατα παγιδευμένο για αρκετό καιρό. Μου θυμίζει λίγο ένα άλλο ανεξιχνίαστο παρόμοιο περιστατικό με ένα σμάρτ που εξεράγη έξω από το αεροδρόμιο Ελ Βενιζέλος. Δεν θ' αργήσουν κατά τη γνώμη μου να το εμπεδώσουνε ότι στην Ελλάδα δεν περνάνε αυτά.

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications