Τρομακτικό ατύχημα στην Formula 3 (Βίντεο)
Τρομακτικό ατύχημα στην Formula 3 (Βίντεο)

Ο σχεδιασμός ενός αυτοκινήτου της Formula, θα πρέπει να περιλαμβάνει και πρόληψη ατυχημάτων. Δυστυχώς, αυτή μπορεί να γίνει μόνο αφού συμβούν τα ατυχήματα.

Τα οχήματα έχουν υψηλή ταχύτητα, γι΄ αυτό και στον σχεδιασμό τους, οι κατασκευαστές λαμβάνουν υπόψιν όλες τις πληροφορίες για τα ατυχήματα, που στην ουσία, το σημαντικότερο είναι ο οδηγός να μην παθαίνει κάποια σοβαρή ζημιά.

Σε αντίθεση με συντριβές σε προσομοιώσεις ή σε δοκιμές όπου εκτελούνται σε ελεγχόμενες συνθήκες, οι ατυχίες της πραγματικής ζωής υποβάλλονται σε ένα ευρύ φάσμα των απρόβλεπτων παραγόντων που μπορούν να επηρεάσουν το αποτέλεσμα.

Στο πλαίσιο λοιπόν του βρετανικού πρωταθλήματος F3, στον αγώνα που πραγματοποιήθηκε στο Oulton Park στο Τσέσαϊρ, o Ameya Vaidyanathan συγκρούστηκε με ένα άλλο μονοθέσιο και βρέθηκε να στριφογυρνάει στον αέρα. Το μονοθέσιο βρήκε στον τροχό του οδηγού Sisa Ngebulana από τη Νότια Αφρική και το αποτέλεσμα είναι αυτό που θα δείτε παρακάτω στο βίντεο. Ο αγώνας είχε αμέσως κόκκινη σημαία, και οι ειδικοί έσπευσαν στον τόπο του ατυχήματος.

«Δυστυχώς, οι τροχοί μας ακούμπησαν μεταξύ τους. Ένιωσα αρκετά μεγάλη πίεση, αλλά δεν έχω ιδέα από ποια κατεύθυνση ήταν ή από που προήλθε», δήλωσε ο Vaidyanathan. «Είμαι απλά ευγνώμων στους ανθρώπους της Tatuus για την αντοχή του αυτοκινήτου, στους ανθρώπους που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα και σε όλη την ομάδα για την υποστήριξή τους», δήλωσε ο 19χρονος οδηγός.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications