«ΤΟ ΑΥΓΟ ΤΟΥ ΦΙΔΙΟΥ» ΓΕΝΝΟΒΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ !
«ΤΟ ΑΥΓΟ ΤΟΥ ΦΙΔΙΟΥ» ΓΕΝΝΟΒΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

Τώρα φαίνονται ξεκάθαρα τα αποτελέσματα του δεύτερου παγκοσμίου πόλεμου που κήρυξαν στην Γερμανία.Οι εισβολείς που εχουν απαίτηση υπό υποδείξεις πάντα , να κανουν ισλάμ την Γερμανία , αντί να πάνε στις χώρες τους!

Σχεδόν το ήμισυ των Τούρκων μεταναστών στη Γερμανία θέλει το Ισλάμ να είναι υπεράνω των γερμανικών νόμων και υποστηρίζΕει πλέον απροκάλυπτα ότι το Ισλάμ είναι πιο σημαντική από ότι η τήρηση του νόμου.

Αλλά εκτός από αυτό είναι συγκλονιστικό ότι ένας στους πέντε Τούρκους της Γερμανίας είπαν ότι θα μπορούσαν να δικαιολογήσουν τη βία αν το Ισλάμ προκαλείται από τη Δύση και τόνισαν ότι Ισλάμ είναι η «μόνη αληθινή θρησκεία», ενώ το 32 τοις εκατό είπαν ότι λαχταρούν να ζήσουν σε μια κοινωνία της εποχής του Προφήτη Μωάμεθ!!! ΕΙΣΒΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΠΛΑ αφου εχουν την Εβραία Μερκλελ! μαζί με τους αριστερούς κομμουνιστές που δεν ήθελε ο Χίτλερ τότε(μυστικό: όλοι οι κομουνιστές αριστεροί ειναι τουρκοι ανεξάρτητα χωράς!)

Όλα αυτά τα «ωραία» είναι τα συμπεράσματα από μια πρόσφατη μελέτη από το γερμανικό Πανεπιστήμιο του Münster με τον τίτλο, «Ολοκλήρωση και Θρησκεία σύμφωνα με τους Τούρκους της Γερμανίας». Σκεφτείτε τι θα γίνει και αν καταργηθεί η βίζα για τους Τούρκους υπηκόους.

Τίποτε δεν ειναι τυχαίο! ολα ειναι σχετικά να και ενα σωστό που είπε εκείνος ο απατεώνας δηθεν επιστήμονας Αϊνστάιν! για τον ίδιο λόγο που βίαζαν και κήρυξαν πόλεμο βλέπε: Ο ΣΑΤΑΝΑΣ ΕΙΣΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ!...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications