26 Ιουν 2016

Είναι απλά στο χέρι μας πια ! !! ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΡΟΒΑΤΑ!!!!!!! ΒΙΝΤΕΟ!

Είναι απλά στο χέρι μας πια ! !! ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΡΟΒΑΤΑ

Βάζουν τα πρόβατα να ψηφίσουν πάλι για να δουν πόσο ξύπνιοι εχουν μεινει σε αυτή την χωρα! κυκλοφορεί το παρακάτω κείμενο!:

Οι Αγγλοι πήραν πίσω την χώρα τους χωρίς να φοβηθούν της σειρήνες της νέας παγκόσμιας τάξης!Εμείς ήδη μια φόρα είπαμε ΟΧΙ αλλά το όχι το έκαναν ναι…Όταν οι ερωτήσεις είναι δικές τους μπορούν να κάνουν οτι θέλουν!Εμεις θέλουμε μια ερώτηση ΑΛΗΘΕΙΑΣ ..εμείς θέλουμε την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ξανά!

100.000 Ελληνες μπορούν να ζητήσουν το δικαίωμα της δημοκρατίας !Είναι στο χέρι μας λοιπόν αν μέσα σε λίγο διάστημα και εμείς έχουμε το δικαίωμα να πάρουμε πίσω την πατρίδα μας!Συλλογή υπογραφών για την ενεργοποίηση του άρθρου 44 του Συντάγματος, προκειμένου να προκηρυχθεί δημοψήφισμα με ερώτημα την Έξοδο ή την Παραμονή της χώρας μας στα όργανα της Ε.Ε. (Ευρωζώνη και Ευρωπαϊκή Ένωση)

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι ενήλικες Έλληνες, έχοντες δικαίωμα ψήφου και είναι εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους ΚΑΝΤΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΛΛΗΝΑ ΕΣΥ???ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ Μ@ΛΑΚΑΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΕΙ!!! , ΜΟΝΟ ΜΕ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΑΓΩΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΝΕΙΡΑ ΞΑΝΑ …

ΣΥΛΛΟΓΗ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΠΡΟΒΑΤΩΝ ΕΔΩ secure.avaaz.org (σελίδα που πλυρωνει ο SOROS!) ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗ ΟΙ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΣΑΣ!!

Ξυπνά !!! δεν υπάρχει ανεξάρτητη κυβέρνηση στην ΕΕ όλοι εντολές εκτελούν, τα ανεξάρτητα κόμματα τους λενε νεοναζί φασίστες!και το Το Brexit ήταν… Στημένο και Προσχεδιασμένο!

Αλήθεια αυτοί που ψηφίσαν για το βραβείο στους νησιώτες που βοηθούν στην ομαδική εισβολή στην Ευρώπη το πήραν?

Τώρα κτυπούν τα κεφάλια τους στο τοίχο, γιατι εκτός που έχασαν τουρισμό τους πλάκωναν στο ξύλο ως φασίστες γιατι οι λαθρο ειναι πιο πολλοί απο αυτούς στα νησιά! και ναι ψηφίσαν ομαδικά ΣΥΡΙΖΑ!!! ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΟΣ! φτάνει πια με την ηλιθιότητα σε αυτή την χωρα ,καιρός να πληρώσουν! χιλιαδες μαγαζιά κλείνουν σε όλη την χωρα! και ακομα ειναι η αρχή! τουλάχιστον μόνο τότε μπορεί να γίνει κατι ,όταν κτυπήσει την πόρτα τους η βλακεία τους!

Η ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΕΛΠΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΜΗΠΩΣ ΓΙΝΕΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΟΥΣ ,ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΕ ΤΟ ΤΑΛΜΟΥΘ! ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΟΜΑΔΙΚΑ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΚΑΠΟΤΕ!ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΥΠΕΔΥΝΑΜΗ ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ!ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΚΥΡΗΞΑΝ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕΤΑ ΣΤΟ ΧΙΤΛΕΡ. ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΕ ΠΙΟ ΜΙΚΡΟ ΒΑΘΜΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ !! ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΡΙΚΗ! ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΟΙ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ ΕΤΣΙ? ΜΑΝΤΕΨΤΕ! ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ! (ΚΑΙ ΜΑΝΤΕΨΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΠΑΙΞΕ ΑΥΤΗ Η ΤΑΙΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!) ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Είναι απλά στο χέρι μας πια ! !! ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΡΟΒΑΤΑ!!!!!!! ΒΙΝΤΕΟ!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications