Σοκ! Μαχαίρωσε τη γυναίκα του μπροστά στο παιδί τους και αυτοκτόνησε
Σοκ! Μαχαίρωσε τη γυναίκα του μπροστά στο παιδί τους και αυτοκτόνησε

- Όλα έγιναν στο χωριό Δαματριά της Ρόδου μπροστά στα μάτια του ανήλικου παιδιού της οικογένειας
- Ο καυγάς του ζευγαριού πήρε απρόβλεπτη τροπή με τον άντρα να μαχαιρώνει τη γυναίκα στο στήθος
- Όταν ο μετέπειτα αυτόχειρας άκουσε τις σειρήνες του περιπολικού μαχαίρωσε για 2η φορά τη σύζυγό του
- Ο δράστης ταμπουρώθηκε στο σπίτι και αυτοκτόνησε με την κυνηγετική καραμπίνα που κρατούσε
- Σοκαρισμένο το ανήλικο παιδί που προσπαθούν πλέον να στηρίξουν παιδοψυχολόγοι - Όλο το χρονικό
Σε τραγωδία εξελίχθηκε ο καυγάς ενός ζευγαριού τα ξημερώματα σε χωριό της Ρόδου, με πρωταγωνιστή 31χρονο, ο οποίος αφού μαχαίρωσε τη γυναίκα του, αυτοκτόνησε με κυνηγετική καραμπίνα. Το περιστατικό συνέβη στο χωριό Δαματριά όταν στη διάρκεια καβγά, ο 31χρονος επιτέθηκε στην 33χρονη σύζυγο του, τραυματίζοντάς την με δύο μαχαιριές μπροστά στο ανήλικο παιδί τους.

Ενώ είχε κληθεί το ΕΚΑΒ για να παραλάβει τη γυναίκα και να την μεταφέρει στο νοσοκομείο ο σύζυγος όρμησε για δεύτερη φορά πάνω της, δίνοντάς της ακόμα μία μαχαιριά. Στη συνέχεια, ο δράστης ταμπουρώθηκε στο σπίτι και όταν κατάλαβε ότι στο σημείο είχαν φθάσει άνδρες της αστυνομίας για να τον συλλάβουν, όπλισε ένα κυνηγετικό όπλο που είχε στην κατοχή του και αυτοκτόνησε λίγο μετά τις 02.30 τα ξημερώματα.

Στην περιοχή επικράτησε πανικός. Αστυνομικοί μπήκαν στο διαμέρισμα και βρήκαν τον 31χρονο νεκρό, μέσα σε μια λίμνη αίματος. Ο θάνατός του ήταν ακαριαίος. Η 33χρονη σύζυγός του νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Ρόδου εκτός κινδύνου. Το μεγάλο θύμα της υπόθεσης, το ανήλικο παιδί, μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο όπου παιδοψυχολόγοι θα προσπαθήσουν να το στηρίξουν.

Τα αίτια του καυγά που οδήγησαν στο μαχαίρωμα της γυναίκας και στην αυτοκτονία του άντρα, δεν έχουν αποσαφηνιστεί. Κάτοικοι της περιοχής έλεγαν πως το ζευγάρι καυγάδιζε συχνά το τελευταίο διάστημα, αλλά κανείς δεν περιμένε την τραγική κατάληξη.

Οι αστυνομικοί παίρνουν σειρά καταθέσεων και εντός της ημέρας αναμένεται να επιχειρήσουν μια πρώτη συνομιλία με την τραυματισμένη γυναίκα, ώστε να διαπιστώσουν τα αίτια που οδήγησαν στην οικογενειακή τραγωδία.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications