24 Ιουν 2016

Ρώσος Στρατηγός είπε: «ΜΙΛΑΜΕ» με ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ… [Βίντεο]

Ρώσος Στρατηγός είπε: «ΜΙΛΑΜΕ» με ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ… [Βίντεο]

Μία περίεργη δήλωση φαίνεται πως βγήκε από τα χείλη ενός σημαίνοντα στρατηγού των ρωσικών δυνάμεων, κατά την οποία διακρίνεται ότι μπορούν να προβλέψουν πότε θα εμφανιστούν τα UFOs και ότι μπορούν ακόμη πρόθυμα να τα καλέσουν…

Γράφει ο Σπύρος Μακρής.Οι Ρώσοι, γενικότερα, έχουν διαπιστώσει ότι η δραστηριότητα των UFO αυξάνεται όταν γίνονται δοκιμές μεγάλης κλίμακας όπλων. Σύμφωνα με τον Sparkster Hubs, ο Vasily Yeremenko, στρατηγός της FIB, της Ακαδημίας Ασφάλειας, Άμυνας και Επιβολής του Νόμου, δήλωσε:

«Μπορούμε να πούμε ότι μάθαμε να καλούμε (summon) τα UFO στην Vladimirovka. Για να γίνει αυτό, αυξήθηκε δραματικά ο αριθμός των στρατιωτικών πτήσεων και του εξοπλισμού. Όταν η ένταση από την πλευρά μας αυξάνεται, τότε τα UFOs εμφανίζονται με πιθανότητα 100%.»

Εκείνο που δεν μας κάνει ξεκάθαρο όταν λέει ότι «επικοινωνούν» είναι αν αυτή η επικοινωνία γίνεται λόγω της πρόκλησης μέσω των στρατιωτικών δραστηριοτήτων και των δοκιμών όπλων μεγάλης κλίμακας (οπότε είναι σαν να τα καλούν-προκαλούν οπότε αυτά έρχονται και εμφανίζονται), είτε αν εξαιτίας ή ανεξαρτήτως αυτών, έχουν καταφέρει να «συνομιλούν» με κάποιον τρόπο πχ μέσω κωδικών, μαθηματικών, ή ακόμα και στα ρώσικα.

Σε γενικές γραμμές, οι Ρώσοι ειδικοί έχουν καταλλήξει σε τρία βασικά συμπεράσματα, σχετικά με τις εμφανίσεις των ΑΤΙΑ ανά τον κόσμο:
-Η σύγχρονη επιστήμη δεν είναι ακόμη σε θέση να προσδιορίσει τέτοια φαινόμενα.
-Τα ΑΤΙΑ θα μπορούσαν να είναι μη επανδρωμένα αεροσκάφη επιτήρησης των ΗΠΑ ή της Ιαπωνίας.
-Τα ΑΤΙΑ θα μπορούσαν να είναι εξωγήινη δραστηριότητα.

Σύμφωνα με την Svobodnaya Pressa, μια ιστοσελίδα ειδήσεων, το Ρωσικό Ναυτικό έχει αποχαρακτηρίσει αρχεία των συναντήσεων με άγνωστα αντικείμενα που ξεπερνούν τεχνολογικά οτιδήποτε κατασκευασμένο από την ανθρωπότητα.
Μια ειδική ομάδα του Ναυτικού με επικεφαλή τον αναπληρωτή του Ναυτικού Ναύαρχο Nikolay Smirnov έχουν συλλεχθεί πληροφορίες που στηρίζονται στις εκθέσεις των αγνώστων αντικειμένων, οι οποίες παραδίδονται από υποβρύχια και πολεμικά πλοία.

Σύμφωνα με τον Vladimir Azhazha, ερευνητή UFO και πρώην αξιωματικό του Ναυτικού:
«Πενήντα τοις εκατό των «επαφών» με UFO γίνονται και σχετίζονται με τους ωκεανούς. 15% περισσότερο, έχει να κάνει με λίμνες. Με δυο λόγια, τα UFO προσελκύονται από το υδάτινο στοιχείο. »

Επιπλέον και ανάμεσα σε άλλες σχετικές πληροφορίες, σύμφωνα με τον Igor Barklayof του Navy Intelligence:
«Τα ωκεάνια UFO συχνά εμφανίζονται οπουδήποτε οι δικοί μας στόλοι ή του ΝΑΤΟ επικεντρώνονται. Κοντά στις Μπαχάμες, τις Βερμούδες, το Πουέρτο Ρίκο. Συναντώνται δε, πολύ πιο συχνά στα βαθύτερα σημεία του Ατλαντικού Ωκεανού, ιδιαίτερα στο νότιο τμήμα του Τριγώνου των Βερμούδων, αλλά και επίσης στην Καραϊβική Θάλασσα.»
Στα video που ακολουθούν μπορείτε να δείτε παλαιότερες «επαφές» Ρώσων με ΑΤΙΑ καθώς και μυστικές αποστολές:

diadrastika.com
Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Ρώσος Στρατηγός είπε: «ΜΙΛΑΜΕ» με ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ… [Βίντεο]
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΤΗΣΕΙ ΗΔΗ -ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post η μπείτε στην:ΟΜΑΔΑ FACEBOOK ΕΔΩ(ανοίγει νέα καρτέλα)(κλείστε με close).facebook.complugins-like