ΠΡΟΣΟΧΗ.Αράχνη- Δολοφόνος.Έκανε την εμφάνισή της και στην Ελλάδα
ΠΡΟΣΟΧΗ.Αράχνη- Δολοφόνος.Έκανε την εμφάνισή της και στην Ελλάδα

ΠΡΟΣΟΧΗ.Αράχνη- Δολοφόνος.Έκανε την εμφάνισή της και στην Ελλάδα

Άμεσος κίνδυνος για τους πολίτες…
Κανείς δεν γνωρίζει πως μπορεί να αντιδράσεις στη χώρα μας το δολοφονικό έντομο Camel Spider.
Στο εξωτερικό είχε δολοφονικές τάσεις και οι ειδικοί επισημαίνουν τους κινδύνους επαφής με το έντομο που έκανε την εμφάνισή του στη χώρα μας και συγκεκριμένα σε χωριό του Αιγίου.

ΠΡΟΣΟΧΗ.Αράχνη- Δολοφόνος.Έκανε την εμφάνισή της και στην Ελλάδα

Το πώς ήρθε παραμένει άγνωστο καθώς δεν έχει εντοπιστεί ξανά σε χώρες με πανίδα και χλωρίδα.
Το έντομο είχε μπει μέσα στο σπίτι και οι άνθρωποι αναγκάστηκαν να το σκοτώσουν για την ασφάλεια τους!

Ακόλουθα συμπτώματα,(κεντρική φώτο τι γίνεται με το τσίμπημα )
Έντονο πόνο - το δάγκωμα είναι πολύ οδυνηρό λόγω του ότι εχει δαγκανες, που μοιάζουν και λειτουργούν σαν τανάλιες οπως του καβουριού.
Πρήξιμο - θα αρχίσει να διογκώνεται, επειδή αυτό είναι μια φυσιολογική φλεγμονώδη αντίδραση του σώματός σας.Μερικές φορές τα συμπτώματα είναι χειρότερα από τα κανονικά εξαιτίας αλλεργικής αντίδρασης.Τα συμπτώματα μπορεί να κυμαίνεται από ήπια έως σοβαρά.

Θεώρησα σκόπιμο να βάλω το σχόλιο απο φίλη της σελιδας μας, που σχολίασε γιατι το έχει πάθει (στην διάθεση του καθενός μαζί με την φώτο ειναι στην σελίδα μας στο facebook σε αυτο το ποστ), διότι εντοπίστηκε στο ellinikahoaxes που κατάφερε να το βγάλει και αυτο ως ψεύτικο! καλα οι τύποι καμμένοι τελείως!πέρα απο κομμουνιστές ,η τους πληρώνουν καλα!για να βγάζουν ως ψεύτικα αποδεδειγμένες αλήθειες! που δεν αρέσουν στην ελιτ!(βγάζουν και κάποια αυτονόητα hoax για μην τους καταλάβουν!) εγω προσωπικά μαζεύω στοιχειά, για ενα άλλο θέμα που έβγαλαν ψεύτικο,στην Αμερική δικαιώθηκαν απο κατι τέτοια τσιράκια της ελιτ! γιατι οχι και εδώ? γιατι μας εχουν συκοφαντήσει επανειλημμένα στοχοποιημένα (δόγμα του :όταν δεν μπορείς να φιμώσεις κάποιον συκοφάντησε τον ,και γελοιοποίησε τον! ) μάλλον υπό εντολές! βλέπετε είμαστε απο τις ελάχιστες ανεξάρτητες σελίδες στην Ελλάδα!.

Από σχόλιο στην σελίδα τους!!!!

Δείγμα κομμουνιστών σημιτική φυλή!troll στην σελίδα τους να υποστηρίξουν, το γνωστό τουπέ που εχουν όλοι αυτοί!η άλλη ειρωνεύεται όσους δεν θέλουν λαθρο!λες και τους βάζει σπίτι της,πάλι καλα που εχουν αρχίσει να βλέπουν τι ρόλο παίζει αυτή η σελίδα τσάμπα η διαφήμιση που εκαναν στην αριστερή ΕΡΤ!,και στο τέλος θα μείνουν μονοί τους οι αριστεροί με τους κομμουνιστές! (εχουμε καλύψει τις αριστεροκομμουνιστικες μογγολικές φάτσες τους, με αυτο που ειναι...δεν ξέρω για εσάς εγω τους αναγνωρίζω πια και απο τα σχόλια εκτός απο τις φάτσες τους! εχουμε σουτάρει αρκετά τέτοια μιασματα απο την σελίδα μας,γιατι σχολίαζαν επί σκοπού πάντα! να χλευάζουν και να ειρωνεύονται! όμοιοι τους σας χειραγωγούν πίσω απο "έγκυρες" σελίδες!)

Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

Συγγνώμη ρε παιδιά αλλά η κ. Λίλα η χαρτομάντισσα δεν "το είδε" στα χαρτιά για να προσυλαχτεί από την περιπέτεια;

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications