Πρόγραμμα Monarch – Ο Σκοτεινός Έλεγχος της Ψυχής
Πρόγραμμα Monarch – Ο Σκοτεινός Έλεγχος της Ψυχής

Μια εύλογη απορία κάποιου σκεπτόμενου ατόμου της εποχής μας είναι το πώς είναι δυνατόν να υπάρχουν άνθρωποι τόσο πιστά υποταγμένοι στις σατανικές επιταγές της Νέας Τάξης.

Ένας ασυνείδητος αστυνομικός που ασκεί αδικαιολόγητη βία, ένας “πληρωμένος” δολοφόνος, ένας σταρ της μουσικής και του κινηματογράφου που προωθεί διάφορες επιζήμιες συμπεριφορές για την κοινωνία (ομοφυλοφιλία, ναρκωτικά, βία, λατρεία για χρήμα και δόξα), ένας στρατιώτης που δεν διστάζει να σκοτώσει αμάχους και πολλά άλλα παραδείγματα. Μπορεί, αναμφίβολα, η ανθρώπινη ματαιοδοξία και αγάπη για χρήμα και φήμη να οδηγήσει πολλούς σε ανάρμοστες ή ακόμα και απάνθρωπες συμπεριφορές αλλά υπάρχουν αρκετές ενδείξεις ότι σε πολλές περιπτώσεις τα άτομα που πρωταγωνιστούν, είτε δεν θυμούνται τι έκαναν ή μπορεί να αισθάνονται πως έχουν δυο διαφορετικούς εαυτούς!

Τι είναι το περιβόητο πρόγραμμα Monarch και πως σχετίζεται με τα παραπάνω? Ας δούμε μια σύντομη ιστορική αναδρομή.

Την περίοδο δράσης των Ναζί, ο Heinrich Himmler (αξιωματικός των SS) ήταν υπεύθυνος για το επιστημονικό έργο Lebensborn. Το πρόγραμμα αυτό είχε σαν σκοπό την δημιουργία μιας υπέρ – Άριας φυλής μέσω της επιλεκτικής ανατροφής και υιοθέτησης παιδιών τα οποία θα ήταν ολοκληρωτικά υποταγμένα στο Τρίτο Ράιχ. Τα παιδιά ήταν ιδιοκτησία του κράτους και τέθηκαν σε ορφανοτροφεία ή τοποθετούνταν σε ανάδοχες οικογένειες των SS. Περίπου 11.000 μωρά Lesenbornανατράφηκαν μεταξύ 1935 – 1945, τα περισσότερα από τα οποία δεν γνώριζαν τους γονείς τους. Επιπλέον, πολλά παιδιά από γειτονικές χώρες είχαν απαχθεί και τοποθετηθεί στο συγκεκριμένο πρόγραμμα. Η εκπαίδευσή τους περιλάμβανε την γνώση κάθε πτυχής της Ναζιστικής θεολογίας και του Ναζιστικού πολιτισμού.

Το πρόγραμμα Lebensborn ήταν η έμπνευση για την δημιουργία στις ΗΠΑ ενός πιο σκοτεινού προγράμματος, που ονομάζεται “πρόγραμμα Monarch”. Το όνομα Monarch έχει βαθιά απόκρυφα νοήματα, αφού αναφέρεται στην μεταμόρφωση μιας πεταλούδας μέσα στο κουκούλι, και έχει αναφορές στον έλεγχο της ψυχής ενός ατόμου.

Αποτελεί ουσιαστικά μια προέκταση του προγράμματος MK – ULTRA και την τελευταία προσπάθεια για την δημιουργία ενός “Manchurian Candidate” (ένα μυαλό ελεγχόμενο, ένας προγραμματισμένος δολοφόνος, ο οποίος στη συνέχεια θα ξεχάσει κάθε συμμετοχή σε μια τέτοια επιχείρηση).

Το έργο περιλαμβάνει άγρια βασανιστήρια, ύπνωση, ναρκωτικά και τελετουργικά αποκρυφισμού για να κάνουν πλύση εγκεφάλου στα παιδιά, προκειμένου να δημιουργηθούν ελεγχόμενοι σκλάβοι. Τα θύματα συνήθως δεν θυμούνται τη διαδικασία που οφείλεται σε ένα μηχανισμό προστασίας που χρησιμοποιείται από τον ανθρώπινο εγκέφαλο σε περιπτώσεις σοκ και ακραίων τραυμάτων.

Κατά την δεκαετία του 1960 λειτουργούσε μέσα στην CIA και τις άλλες υπηρεσίες πληροφοριών ένα εθνικό κύκλωμα απαγωγής παιδιών. Τα παιδιά αυτά συχνά πωλούνταν σε δημοπρασίες ή χρησιμοποιούνταν σαν σεξουαλικοί σκλάβοι, θύματα θυσιών σε σατανικές τελετές και διάφορα παρόμοια.

Η απαγωγή του Johhny Gosch, το 1982 στην Αιόβα, έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσω των προσπαθειών της μητέρας του να ξεσκεπάσει το έγκλημα αυτό. Ο Johnny Gosch κατάφερε να αποδράσει και επί δυόμιση ώρες έδινε πληροφορίες στην μητέρα του. Ο Gunderson γράφει “Τον Μάρτιο του 1997, όταν ο Johnny Gosch ήρθε στο σπίτι της μητέρας του στην μέση της νύχτας, μίλησε με την μητέρα του για την απαγωγή του και ανέφερε το όνομα του συνταγματάρχη Michael Aquino ως κεντρικό δράστη. Ο Aquino ήταν τότε ένας αξιωματικός στον στρατό, και αναφέρεται ως υπεύθυνος της Επιχείρησης Mind War για την κυβέρνηση των ΗΠΑ. Η επιχείρηση Mind War ήταν ένας κλάδος του Προγράμματος MK – ULTRA.”

Προγράμματα όπως το Monarch και μάλιστα πολύ πιο προηγμένα και σατανικά, πιθανότατα να υπάρχουν και σήμερα. Τα παιδιά που χρησιμοποιούνται είναι πιο πιθανό να γεννήθηκαν και να μεγάλωσαν εξ ‘ ολοκλήρου μέσα σε τέτοια προγράμματα, προκειμένου να αποφευχθούν τυχόν επιπτώσεις όπως του Johhny Gosch.

Μπορεί κανείς μόνο να φανταστεί τα είδη της γενετικής μηχανικής που έχουν εφαρμοστεί στους ανθρώπους “αντικείμενα” των εργασιών αυτών. Αυτά τα πειράματα περιλαμβάνουν πρόκληση ενόχλησης στο άτομο με διάφορα ηχητικά κύματα, ναρκωτικά, σωματική και σεξουαλική κακοποίηση και τελετές αποκρυφισμού. Σκοπός αυτών των προγραμμάτων είναι η δημιουργία εκείνων ο οποίοι θα είναι διανοητικά τελείως ελεγχόμενοι σκλάβοι και θα αποτελέσουν μια μέρα τους υπέρτατους υπάκουους στρατιώτες της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

Παρακάτω, αναφέρονται μερικά παραδείγματα ανθρώπων που αρκετοί θεωρούν ότι μπορεί να σχετίζονται με το πρόγραμμα Monarch. Στην βιομηχανία της μουσικής, αρκετοί σταρ έχουν δηλώσει πως έχουν αγκαλιάσει το λεγόμενο alter ego τους, έναν άλλο δεύτερο εαυτό τους. Χαρακτηριστικά παραδείγματα είναι η “Sasha Fierce” της Beyonce, ο “Slim Shady” του Eminem, o “Roman Zolanski” της Nicki Mina, και o “Jo Calderon” της Lady Gaga.

Σε μια δήλωσή της η γνωστή ράπερ Nicki Minaj ανέφερε: “Κάποιες φορές, αν είναι πολύ νωρίς το πρωί, ο Roman γίνεται γκρινιάρης και δεν θέλει να σηκωθεί από το κρεβάτι. Ο Roman…θέλει να μένει έξω όλη τη νύχτα και να μην ξυπνάει το πρωί οπότε το πρωί στέλνω την Nicki στον κόσμο”.Ο ψυχολόγος Dr Cory Hammond, είναι ένας επιστήμονας που μελέτησε σε βάθος τις διαδικασίες του προγράμματος Monarch. Σε μια ομιλία του το 1992 δήλωσε μεταξύ άλλων και τα εξής:

“Όταν ανακαλύπτεις τις ίδιες υψηλά εσωτερικές πληροφορίες σε διαφορετικές πολιτείες από την Φλόριντα μέχρι την Καλιφόρνια και από διαφορετικές χώρες, αρχίζεις να έχεις μια ιδέα ότι κάτι συμβαίνει, κάτι πολύ μεγάλο και πολύ καλά οργανωμένο. Έτσι, κατέληξα από κάποιος που δεν ξέρει τι να σκεφτεί σχετικά με το θέμα, σε κάποιον που ξεκάθαρα πιστεύει ότι οι τελετές κακοποίησης είναι πραγματικότητα.

Το τι πραγματικά κάνουν σε αυτά τα προγράμματα (Monarch κλπ) είναι ότι παίρνουν ένα παιδί και αρχίζουν να το προγραμματίζουν σε βασικές συμπεριφορές, από την ηλικία περίπου των δυόμιση ετών, αφού το έχουν ήδη κάνει να έχει διασπαστική (διασχιστική) διαταραχή. Το κάνουν να έχει αυτές τις διαταραχές, όχι μόνο μέσω κακοποίησης, όπως σεξουαλική, αλλά κάνοντας πράγματα όπως να του τοποθετούν μια ποντικοπαγίδα στα δάχτυλα και να λένε στους γονείς, “δεν θα μπείτε μέσα μέχρι το παιδί να σταματήσει να κλαίει. Μόνο όταν σταματήσει θα μπείτε και θα του βγάλετε την ποντικοπαγίδα.” Ξεκινούν με στοιχειώδη πρότυπα συμπεριφοράς στην ηλικία των δυόμιση ετών και φτάνουν στο μέγιστο, από ότι φαίνεται, στην ηλικία των έξη με εξήμισι. Συνεχίζουν κατά την διάρκεια της εφηβείας με περιοδικές ενισχύσεις κατά την ενηλικίωση.

“Ποιος είναι ο σκοπός?” Η καλύτερη εκτίμησή μου είναι ότι θέλουν έναν στρατό από Manchurian Candidates, δεκάδες χιλιάδες από πνευματικά ρομπότ τα οποία θα ασχολούνται με την πορνεία, την παιδική πορνογραφία, θα παίρνουν ή διακινούν ναρκωτικά ή όπλα, θα φτιάχνουν snuff films (ταινίες τρόμου που δείχνουν πραγματικές δολοφονίες ή είναι πολύ αληθοφανείς) και άλλες κερδοφόρες δραστηριότητες. Αυτοί οι “Manchurian Candidates” θα κάνουν το θέλημα των αφεντικών τους, έτσι ώστε οι μεγαλομανείς στην κορυφή της πυραμίδας να πιστέψουν ότι μπορούν να φτιάξουν μια Σατανική Τάξη που θα κυβερνήσει τον κόσμο.”

Ένα από τα πιο ισχυρά παραδείγματα του Dr Hammond, το οποίο αναφέρθηκε και αυτό στην συγκεκριμένη ομιλία, ήταν τα ευρήματα του Bernard Diamond, ο οποίος είχε εργαστεί μαζί με τον Sirhan Sirhan (το άτομο που φυλακίστηκε το 1969 για την δολοφονία του Robert F. Kennedy). Μέχρι τις μέρες μας, ο Sirhan έχει ολική αμνησία της πράξης της δολοφονίας του Kennedy, αλλά όταν βρίσκεται σε κατάσταση ύπνωσης μπορεί και θυμάται τα πάντα με κάθε λεπτομέρεια. Δείχνει αυτό το γεγονός ότι η πράξη του Sirhan ήταν προϊόν του προγράμματος Monarch? Μήπως το διασπαστικό alter ego του είχε προγραμματιστεί και ενεργοποιηθεί για να φέρει εις πέρας αυτή την πράξη “Μανκουριανού (Manchurian) στυλ”?

Δεν μπορούμε να απαντήσουμε με σιγουριά στο παραπάνω ερώτημα, καθώς δεν υπάρχουν άμεσες αποδείξεις σύνδεσης του προγράμματος Monarch με τα παραδείγματα που αναφέρθηκαν. Οι περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα παραμένουν απόρρητες και άγνωστες. Παρ ‘όλα αυτά, είναι κατά τη γνώμη μου σαφές, ότι αρκετά “προϊόντα” της Νέας Τάξης είναι αποτελέσματα του συγκεκριμένου ή άλλων παρόμοιων προγραμμάτων.

diadrastika

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications