Το «φυσικό» και το «παρά φύσιν»… στη «νέα εποχή», της ιμπεριαλιστικιής «αριστεράς» με γεύση απο δημοκρατία της Βαϊμάρης!
Το «φυσικό» και το «παρά φύσιν»… στη «νέα εποχή», της ιμπεριαλιστικιής «αριστεράς» με γεύση απο δημοκρατία της Βαϊμάρης!

Η κουλτούρα των γκ@ι… είναι το «φυσικό», το «ομαλό» και το «προοδευτικό»

Η αρχαία ελληνική γλώσσα… είναι το «παρά φύσιν», το «ανώμαλο», το «οπισθοδρομικό»

Η Βρετανική Αυτοκρατορία αφου έκανε 2 πολέμους και τα φόρτωσαν ολα στους "κακούς ναζι" και διάλυσε χώρες σε μικρότερες πιο ελεγχόμενες, κάνει οτι θελει σημερα με τα κατά τόπους τοπικά πιόνια!

Κανένα νέο Χίτλερ να σώσει την κατάσταση δεν βλέπω, αντίθετα βλέπω πολλά πρόβατα,και λύκους,όποτε πάει για ισλάμ όλη η Ευρώπη!το όνειρο του Εβραίου και πάτερα του κομμουνισμού Μαρξ γίνεται Πραγματικότητα!(η ευρωπαϊκή φυλή πρέπει να εξαφανιστεί)δικά του λόγια ειναι!

δλδ η ινδοευρωπαϊκή φυλή , και στην θέση της να μπει η αφρικανική -μογγολική φυλή ,αριστεροί κομμουνιστές!που δεν είχε ούτε θα έχει καμια σχέση η μια με την άλλη ούτε καν κοινή καταγωγή!(Κομμουνισμός Σοσιαλισμός όταν το εγχειρίδιο κατάληψης της εξουσίας απο τους Εβραίους γίνεται ιδεολογία και κόμμα απο ορδές Καθυστερημένων!) πολύ ενδιαφέρον θα ήταν μια ανάλυση σε μια αδελφή, γιατι όλοι ειναι αριστεροί! και γιατι τους υποστηρίζουν οι Εβραίοι! .... ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications