Ομπάμα : Να είσαστε έτοιμοι για ηλεκτρομαγνητική επίθεση(EMP)για κατασκευασμένες πανδημίες,μαζικούς σεισμούς και στρατιωτικό νόμο!
Ομπάμα : Να είσαστε έτοιμοι για ηλεκτρομαγνητική επίθεση(EMP)για κατασκευασμένες πανδημίες,μαζικούς σεισμούς και στρατιωτικό νόμο!

Στις 31 Μαΐου, ο Αμερικανός Πρόεδρος Ομπάμα ,πήρε χρόνο από πολύ πολυάσχολο πρόγραμμά του,για να παραδώσει σε μια διεύθυνση του εθνικού κέντρου συντονισμού της FEMA,την απάντηση της Ουάσιγκτον για να τονίσει στους Αμερικανούς πολίτες να πρετοιμάζονται για επικείμενη καταστροφή και σχέδιο έκτακτης ανάγκης για οποιοδήποτε δεδομένο σενάριο, που θα μπορούσε να φέρει μεγάλο πρόβλημα στο εγγύς μέλλον.

Τι μπορεί να γνωρίζει ο Πρόεδρος που δεν ξέρουμε και μας προετοιμάζει;Υπάρχει προειδοποίηση από τους σεισμολόγους για μεγάλο σεισμό στη Δυτική ακτή,που μπορεί να φέρει τσουνάμι,στα Δυτικά ή ακόμα και στις ανατολικές ακτές.

Υπάρχει το σενάριο με την πτώση μετεωρίτη,η Ισλαμική τρομοκρατία,μια ηλεκτρομαγνητική επίθεση, που μπορεί να «ρίξει» το ηλεκτρικό δίκτυο,ο κυβερνοπόλεμος,η οικονομική κατάρρευση και οι κοινωνικές ταραχές που θα επιφέρει,και η επιβολή του στρατιωτικού νόμου. Μακάρι να ήταν μόνο αυτά. Είμαστε επίσης σε επιφυλακή για το ενδεχόμενο σημαντικής ηφαιστειακής έκρηξης, ή τη δυνατότητα μιας κατασκευασμένης πανδημίας

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, ο Ομπάμα δεν δίστασε να αναφερθεί σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης και ότι τα καταφύγια της FEMA πρέπει να είναι έτοιμα για να καταφύγουν εκεί οι Αμερικανοί πολίτες.Βέβαια αυτά τα καταφύγια είναι στρατόπεδα εγκλεισμού αφού κλειδώνονται απέξω.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications