ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Πως οι Γαλλικές Μυστικές Υπηρεσίες Απέτρεψαν έναν Ελληνικό Ξεσηκωμό κατά της Κυβέρνησης Τσίπρα!
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Πως οι Γαλλικές Μυστικές Υπηρεσίες Απέτρεψαν έναν Ελληνικό Ξεσηκωμό κατά της Κυβέρνησης Τσίπρα!

Κανένας δεν κατάλαβε τους λόγους της επίσκεψής του Γάλλου Πρωθυπουργού Μανουέλ Βαλς στην Αθήνα?

Δηλαδή τι? Ηρθε να συναντήσει τον Τσίπρα, για να του πεί το ποσο «Ζηλεύω τον Τσίπρα που πέρασε 7.500 σελίδες απο τα μέτρα χωρίς αλλαγές, χωρίς απεργίες», αναφερόμενος φυσικά στο πολυνομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα που πέρασε από την Βουλή…

Η ιδιαιτερότητα μυστήριο που αποδίδει η γαλλική κυβέρνηση στην επίσκεψη μαρτυρείται και από το γεγονός ότι –την ώρα που ο Βάλς καταφτάνει στην Αθήνα εν μέσω κοινωνικής αναταραχής στη Γαλλία– έχει ήδη ακυρώσει το επίσημο ταξίδι του στον Καναδά, το οποίο ήταν προγραμματισμένο για τις 15-19 Ιουνίου, ακριβώς λόγω των εξελίξεων στο εσωτερικό.

Και το Μυστήριο Αποκαλύφθηκε,απο τις Γαλλικές Μυστικές Υπηρεσίες! Με Εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι στους δρόμους του Παρισιού κατά της μεταρρύθμισης του ασφαλιστικού, και με το σύνθημα….«ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ» οι διαδηλωτές, προσπαθώντας να κάνουν και άλλους λαούς της Ευρώπης να ξεσηκωθούν και να βγουν στους δρόμους.

Τα συνδικάτα που αντιτίθενται στο σχέδιο νόμου για την αλλαγή των εργασιακών σχέσεων κάλεσαν να «ενισχυθούν οι κινητοποιήσεις»,Μάλιστα Γαλλικό κλιμάκιο απο διάφορα εργατικά συνδικάτα, ηταν έτοιμα να ταξιδέψουν και να επισκεφτούν τα αντίστοιχα ελληνικά εργατικά συνδικάτα, μπας και μας ξυπνήσουν απο τον λήθαργο του καναπέ, και βγούμε κι εμείς στους δρόμους!

Απ οτι φαίνεται,αυτό απετράπη απο τις Γαλλικές Μυστικές Υπηρεσίες,παρεμποδίζοντας την έξοδο απο την Γαλλία, ολον αυτο των συνδικαλιστών, μάλιστα στις βαλίτσες μέσα του Γάλλου Πρωθυπουργού Μανουέλ Βαλς προς την αθήνα,δεν έφερε μόνο τα εσώρουχα του,αλλα ολα τα προσωπικά στοιχεία των Γάλλων συνδικαλιστών, και των προβοκατόρων στοιχείων,βάσει της γαλλικη κυβέρνησης, που θα προσπαθήσουν να εισέλθουν στην Ελλάδα ως απλή τουρίστες, και να περάσουν απαρατήρητη απο τις ελληνικές αρχές!

Ετσι ενημερώθηκαν η ΕΥΠ,και η Ελληνικες κρατικές αρχές,με τον Βαλς,να επιθεωρεί τον Τσίπρα,και την κατάσταση στην Ελλάδα, κατ ιδίοις όμμασι, και να φέυγει ικανοποιημένος απο την Ελλάδα, ενημερώνοντας τον άλλον ΤσιπρΟλαντ, που κοροίδεψε με ψέματα τον Γαλλικό λαό για να ανέβει στην εξουσία,αλλα Τσίπρας,οτι δεν κινδυνεύει να ξεκινήσει ενα δέυτερο λαικό μέτωπο στην Ελλάδα, που θα παρασύρει τις Χώρες της μεσογείου, Ιταλία,Ισπανία,Πορτογαλία!

Πλάκα Πλάκα,εγώ λίγο πολύ, τα έγραψα στο Άρθρο Μου με τίτλο: Αναβλήθηκε Γία Μετά το Τέλος του X FACTOR ,Η Φερόμενη Επανάσταση στην Έλλαδα! Η Γαλλιά Φλέγεται,και Έντρομη Προειδοποιεί τον Τσίπρα,Αλλά η Ελλάδα Κοιμάται!

ΣΠΥΡΟΣ ΠΡΙΦΤΗΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications