Ματσούκα: Γκουγκλάρω τον εαυτό μου- Δες πως για ολα τα κακά στο κόσμο ειναι τα γνωστά σκυλια!  που λέγαμε!
Δες πως για ολα τα κακά στο κόσμο ειναι τα γνωστά σκυλια!  που λέγαμε!

Η ηθοποιός Δήμητρα Ματσούκα παραχώρησε συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό και πιο συγκεκριμένα στον Δημήτρη Παπανώτα, στην οποία δεν δίστασε να αποκαλύψει πράγματα που την έχουν ενοχλήσει.

Μάλιστα, η πάντα γοητευτική ηθοποιός ανέφερε χαρακτηριστικά περιστατικό που της έχει συμβεί γράφοντας το όνομα της στην αναζήτηση του διαδικτύου.

«Έχω αισθανθεί σχεδόν κυνηγημένη από την κακοήθεια κάποιων. Έχουν γραφτεί φρικτά πράγματα για μένα. Φρικτά! Ήταν χοντρά. Γκουγκλάρεις τον εαυτό σου και βλέπεις επικεφαλίδα που αναφέρεται σε μία π@ρνοστάρ, την οποία όμως λένε «η σωσίας της Δήμητρας Ματσούκα σε π@ρνοταινία», με μικρά! Είναι ντροπή τους! Αυτό το έχω υποστεί τη χρονιά εκείνη που έπαιξα στην Επίδαυρο κι έκανα παράλληλα τα «Ματωμένα Χώματα» του Κουτσομύτη. Αισθάνθηκα ντροπή.

Είναι πολύ χυδαίο. Σκέφτηκα να πάω στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος, έχουν περάσει 7 χρόνια και δεν έχουν κάνει τίποτα», ανέφερε χαρακτηριστικά η πανέμορφη ηθοποιός.

Εκ πρώτης όψεως δεν θα καταλάβει κανείς τίποτα απο αυτο το άρθρο σωστά; ναι αλλα πίσω απο αυτά ειναι τα γνωστά σκυλια που λέμε εδώ:Το τέρας έχει μεγαλώσει πολύ, ειναι παντού τα σκυλια και μολύνουν με λυσσά και τους τελευταίους μη μολυσμένους!, ειναι πίσω απο έγκυρες πήγες πλυσης εγκεφάλου,και χειραγωγούν τα πρόβατα! έχει πολλά σκυλια στο ellinikahoaxes.gr που μας εκαναν και πόλεμο!

Άλλα για να δούμε γιατι τα έβαλαν με την Ματσούκα...Ματωμένα χώματα
Τα Ματωμένα χώματα είναι ένα από τα πιο γνωστά μυθιστορήματα της Διδώς Σωτηρίου. Εκδόθηκε για πρώτη φορά στην Αθήνα το 1962 και έχει μεταφραστεί σε πολλές γλώσσες (μεταξύ των οποίων αγγλικά, βουλγαρικά, εσθονικά, γαλλικά, γερμανικά κ.ά.). Σύμφωνα με τον εκδοτικό οίκο Κέδρο, μέχρι το 2008 είχε κυκλοφορήσει σε περισσότερα από 400.000 αντίτυπα

Στο βιβλίο περιγράφεται η ζωή του Μανώλη Αξιώτη ο οποίος υπηρέτησε στα οθωμανικά Αμελέ Ταμπουρού (Τάγματα Εργασίας) του 1914–1918, αργότερα έγινε φαντάρος του Ελληνικού Στρατού και στη συνέχεια έζησε την καταστροφή της Μικράς Ασίας, την αιχμαλωσία και την προσφυγιά. Το βιβλίο αναφέρεται γενικότερα στη ζωή των Ελλήνων της Μικράς Ασίας και στη Μικρασιατική Καταστροφή.

Κατάλαβες τώρα γιατι; οι ίδιοι που λενε ναζι φασίστα οποιος βλέπει τα αυτονόητα !δεν ειναι καν Έλληνες Ιταλοί Ισπανοί κτλ δεν εχουν πατρίδα, γέμισαν την Ελλάδα μετα το 1945 που κατάσφαξαν σαν αρνιά τους μη μολυσμένους! και εκαναν παιδομάζωμα αλλα αφου πρώτα εκαναν Θηριωδίες κατά Γερμανών για να εχουν ελεύθερο το πεδίο!και άλλαξαν τα πάντα υπέρ τους για καλύψουν τα αίσχη τους!

Έχουν τρομερό μίσος για κάθε τι πατριωτικό και σημερα εχουν την εξουσία σε όλη την Ευρώπη!Αφού πρώτα τους εχουν δώσει εξουσία οι Εβραίοι! γιατι απο μονοί τους; όχι εξουσία μπορούν να πάρουν, αλλα ειναι τόσοι ηλίθιοι και αναίσθητοι που τα ρομπότ εχουν καλύτερη λογική! πέρα που ειναι αδίσταχτοι και τους διακατέχει αυτο το γνωστό χαρακτηριστικό :να υποστηρίζουν με λυσσά το σύστημα σαν τα άγρια σκυλια που φυλάνε το αφεντικό τους !

Η αποστολή τους ειναι μια : να αφανίσουν την Ευρωπαϊκή φυλή ,να κανουν παιδιά με μη μολυσμένες , οπως και κουβαλούν αδέλφια τους λαθρο στην Ευρώπη!,ειναι η ίδια η ράτσα των δίποδων σκύλων που άρχισε τους 2 παγκόσμιους πολέμους κατά της Γερμανίας και όχι το αντίστροφο οπως λενε!(ήταν η μονή περιοχή που είχε μεινει καθαρή απο Οθωμανούς, γιαυτό και την κανουν ισλάμ σημερα,) και πίσω απο κάθε τι κακό που γίνεται σε αυτο τον κόσμο! απο το πιο μικρο έως το πιο μεγάλο!

ειδικά κατι σελίδες που ειναι γεμάτες μιασματα,υπολογίζω οτι στην Ελλάδα εκτός οτι εχουν μαγαρίσει κάπου το 67% και τα εχουν μετατρέψει σε πρόβατα,απο αυτο το 67% κάπου το 40 με 50 % ειναι αυτά τα τσοπανόσκυλα!αυτο το 67% βγαίνει απο αυτούς που έλεγαν οτι δεν γίνονται αεροψεκασμοί σε δημοσκόπηση το 2013. Ο μοναδικός ερευνητής που έχει μιλήσει για αυτά τα "σκυλια" ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ, και ξέρω τι ήξερε ο Χίτλερ ,ίσως φταίει η κοινή καταγωγή της άριας φυλής!δεν θα πω περισσότερα!εξάλλου αυτά ειναι για τους λίγους "καθαρούς/ες "σαν έμενα,που έμειναν μετα την τουρκοκρατία στην Ελλάδα και την σφαγή των Ελλήνων από το Βυζάντιο και την Εκκλησία! ! μόνο αυτοί μπορούν να καταλάβουν! άσε που θα αρχίσουν πάλι ιντερνετικο πόλεμο αυτά τα "σκυλια"!

και οποιος έχει πρόβλημα ας μου δώσει χρηματοδωτηση να κάνω μια μικρή ερευνά !θα χρειαστούμε αναλύσεις DNA και ψυχολογικό δικό μου τεστ εφεύρεση να εντοπίζονται εύκολα σε "κάποιους", έχει γίνει δοκιμή και σε 2 γνωστά πρόσωπα! σε μερικούς δεν χρειάζεται καν καμια ανάλυση !,απο την συμπεριφορά τους την στάση στο ίντερνετ!,την φάτσα τους, και τα ψέμματα που λενε καταλαβαίνεις αμέσως την φυλή τους!! λενε ακριβώς τα ίδια λες και ειναι το ίδιο άτομο/μίασμα!

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications