Λυσσαλέα η αντίσταση των  δίποδων σκύλων με νοημοσύνη χειρότερη απο ζώα ! λεγόμενοι isis στη Φαλούτζα
Λυσσαλέα η αντίσταση των  δίποδων σκύλων με νοημοσύνη χειρότερη απο αυτή του σκυλιών !  λεγόμενοι isis στη Φαλούτζα με χορηγία USA!!

Τα δίποδα τέρατα εν δράση! που να δείτε και τα δίποδα ελληνόφωνα τέρατα που εχουν εξουσία και λόγο στην Ελλάδα!(ξερουν αυτοί που τους έσφαζαν σαν αρνιά κατά χιλιαδες και τους πετούσαν στα πηγάδια το 40 και σημερα σας καταριούνται απο εκεί ψηλά! γιατι κάνατε ήρωες τα τέρατα δολοφόνους τους, μερικοί αυτοαποκαλουμενοι Έλληνες Τούρκοι, το πρόβλημα δεν ειναι οτι ειναι τουρκόσποροι αλλα κατι χειρότερο!!) ανησυχίες εξέφρασε ο ΟΗΕ την ώρα που τους ταΐζουν! άρθρο απο το έθνος ethnos.gr

Έντονες ανησυχίες για το ενδεχόμενο ανθρωπιστικής καταστροφής στην πολιορκημένη από τις ιρακινές δυνάμεις Φαλούτζα εξέφρασε ο ΟΗΕ, ενώ χθες τα ξημερώματα στη Συρία και συγκεκριμένα στην Ιντλίμπ τουλάχιστον 23 άμαχοι έχασαν τη ζωή τους από σφοδρούς αεροπορικούς βομβαρδισμούς.

Η επίθεση των ιρακινών δυνάμεων ασφάλειας και των πολιτοφυλακών στη Φαλούτζα, όπου βρίσκονται εγκλωβισμένοι περίπου 50.000 άμαχοι, ανακόπηκε προσωρινά στα νότια της πόλης από σφοδρή τετράωρη αντεπίθεση των μαχητών του Ισλαμικού Κράτους (ISIS). Οπως έγινε γνωστό, οι δυνάμεις των τζιχαντιστών με επιθέσεις αυτοκτονίας, ελεύθερους σκοπευτές και επιθέσεις μέσα από τούνελ και ορύγματα, κατάφεραν να ανακόψουν την προέλαση του ιρακινού στρατού και των ειδικών δυνάμεων της αντιτρομοκρατικής στη συνοικία Σουχαντά, με αποτέλεσμα την καθήλωση των πολιορκητών στα 500 μέτρα απόσταση από τα πρώτα κτίρια της πόλης. Το πιο ανησυχητικό όμως είναι πως υπάρχουν αναφορές σύμφωνα με τις οποίες οι περίπου 1.200 μαχητές του Ισλαμικού Κράτους μετακινούνται εντός της πόλης πάντα με συνοδεία αμάχων, χρησιμοποιώντας τους ουσιαστικά ως ανθρώπινες ασπίδες.

Οι άμαχοι Σύμφωνα με τον ΟΗΕ, ελάχιστοι είναι αυτοί που καταφέρνουν να ξεφύγουν από τον έλεγχο που έχει επιβάλει το ISIS στις μετακινήσεις εντός της πόλεως, όμως περίπου 3.700 άνθρωποι έχουν καταφέρει να αποδράσουν από τη Φαλούτζα. Μεταξύ αυτών που έχουν διασωθεί τα τελευταία 24ωρα από τις ιρακινές δυνάμεις είναι δύο γυναίκες Γιαζίντι, καθώς και περίπου 500 νέοι άνδρες και αγόρια κάτω των 12 ετών, οι οποίοι όμως βρίσκονται υπό την επιτήρηση των αρχών ασφαλείας. Οπως ανέφερε ο γενικός γραμματέας του Νορβηγικού Συμβουλίου Προσφύγων Γιαν Ενγκελαντ: «Μια ανθρωπιστική καταστροφή βρίσκεται σε εξέλιξη στη Φαλούτζα. Οικογένειες ολόκληρες βρίσκονται εν μέσω διασταυρούμενων πυρών χωρίς ασφαλή έξοδο διαφυγής.

Οι αντιμαχόμενες πλευρές πρέπει να εξασφαλίσουν ασφαλείς διόδους για τους αμάχους πριν να είναι αργά και χαθούν κι άλλες ζωές». Από την αρχή της επιχείρησης περικύκλωσης της Φαλούτζα εδώ και μία εβδομάδα περίπου έχουν χάσει τη ζωή τους τουλάχιστον 50 άμαχοι και 20 τζιχαντιστές, ενώ από τη χθεσινή αντεπίθεση απώλειες είχαν κι οι ιρακινές δυνάμεις, με τους στρατηγούς όμως να μη δίνουν συγκεκριμένα νούμερα.

Την ίδια ώρα τραγική είναι κατάσταση για τους αμάχους και στα θέατρα συγκρούσεων στη Συρία. Από τον αεροπορικό βομβαρδισμό χθες ξημερώματα στην Ιντλίμπ, η οποία ελέγχεται από μια ομπρέλα οργανώσεων ανταρτών, μεταξύ των οποίων και το Μέτωπο Αλ Νούσρα, το συριακό σκέλος της Αλ Κάιντα, έχασαν τη ζωή τους τουλάχιστον 23 άμαχοι.

Το συμβάν Η εν λόγω επιδρομή κοντά σε νοσοκομείο έδωσε την αφορμή για μια νέα διπλωματική κόντρα Τουρκίας-Ρωσίας, με τους πρώτους να κατηγορούν τις ρωσικές δυνάμεις για το πλήγμα και τους δεύτερους να αρνούνται κάθε ανάμειξη στην επίθεση. Στα βόρεια του Χαλεπιού υπάρχουν μαρτυρίες σύμφωνα με τις οποίες οι πρόσφυγες από τη Μαρέα δεν γίνονται δεκτοί στην Αζάζ (που βρίσκεται υπό τον έλεγχο των μετριοπαθών ανταρτών), αλλά ούτε και σε περιοχές που ελέγχουν Κούρδοι υπό τον φόβο ότι μεταξύ τους μπορεί να κρύβονται μαχητές του ISIS.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications