Η κομμουνίστρια  μάνα  εκείνου του Φύσσα,  άνω κάτω τα έκανε στο δικαστήριο για να γίνει πρώτο θέμα πάλι!
Η κομμουνίστρια  μάνα  εκείνου του Φύσσα,  άνω κάτω τα έκανε στο δικαστήριο για να γίνει πρώτο θέμα πάλι!

«Κόλαση» επικράτησε στο Εφετείο Αθηνών σήμερα Δευτέρα κατά την πρεμιέρα της "δίκης της Χρυσής Αυγής" λενε οι αριστεροί πίσω απο έγκυρες ιστοσελίδες!αλλα εδώ δεν είμαστε ούτε ηλίθιοι με e1d1 ούτε αριστεροί! δίκης της Χρυσής Αυγής; πάλι προπαγάνδα κανουν ! να δείτε που επίτηδες έβαλαν να κάνει φασαρία, για να κανουν ομαδικά λίγη πλύση εγκεφάλου! δλδ αν ένας οπαδός μιας ομάδας κάνει δολοφονία θα κατηγορηθεί όλη η ομάδα ως εγκληματική οργάνωση; ασε που ήταν κομμουνιστής και ο άλλος οπως έχει δηλώσει ο ίδιος! "Στην Ελλάδα τα γεγονότα στήνονται". Ο Ρουπακιάς δεν έφευγε, αλλά περίμενε εκεί μέχρι να τον συλλάβουν, οι κομμουνιστές ειναι γνωστό απο παλιά οτι άπλα εκτελούν εντολές χωρίς συνείδηση!δίποδα ζώα που έλεγε και η Μπλαβάτσκυ!σκυλια των εβραιων! και άμα έχει τα κότσια η κυρία ας βγει να πει την αλήθεια σωθήκαμε τώρα! κομμουνιστές και αλήθεια δεν πάνε μαζί!γεννημένοι αδίσταχτοι!

Κομφούζιο έγινε όταν πέρασε ο δολοφόνος του Παύλου Φύσσα Γιώργος Ρουπακιάς από διάδρομο για να βγει από τον χώρο, παρουσία ισχυρής αστυνομικής δύναμης, και αντέδρασε στη φωτογράφηση, σηκώνοντας το χέρι του για να κατεβάσει την κάμερα της Τατιάνας Μπόλαρη: «Τι κανείς μωρή κ@@@α!».

Οι έντονες διαμαρτυρίες των φωτογράφων αλλά και μελών του ακροατηρίου, και της οικογένειας Φύσσα, είχαν ως αποτέλεσμα να φυγαδευτεί από τον χώρο, καθώς η κατάσταση έτεινε να γίνει ανεξέλεγκτη, με ύβρεις και χειρονομίες.

Αμέσως μετά, επεισόδιο ξυλοδαρμού εκτυλίχθηκε ανάμεσα στον θείο του Παύλου Φύσσα και τον συνήγορο υπεράσπισης Καρυδομάτη… Η πρώτη αντιπαράθεση ήταν πάντως λεκτική και εκτυλίχθηκε ανάμεσα στην οικογένεια Φύσσα και μέλος του ακροατηρίου, σε χώρο όπου χωρίζεται με κιγκλίδωμα. Η μητέρα του Παύλου Φύσσα κατήγγειλε ότι απειλήθηκε και υβρίστηκε, αντιδρώντας, μαζί με τον αδελφό της: βδέλυγμα, φασίστα…

Δείτε το στυλ της σημιτικής φυλής δλδ όλοι οι αριστεροί κομμουνιστές! μου αρέσει που πληρώνουν κάποιους να λενε περί καθαρού ελληνικού DNA!(της λευκής άριας φυλής!!) όταν οι ίδιοι πληρώνουν πάλι άλλους να λενε δεν υπήρχε Ινδοευρωπαϊκή άρια φυλή!!!!

δλδ ούτε οι ίδιοι δεν τα βρίσκουν με τα ψεμματα τους!και την διαστρέβλωση της ιστορίας! άμα βάλεις στην σειρά τα ψεμματα που λενε τα σκυλια των εβραιων δεν ταιριάζουν μεταξύ τους! ΕΓΩ ΕΧΩ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΟΤΙ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΕΔΩ!(Οι Άριοι και οι λεγόμενοι «ινδοευρωπαίοι» είναι ένα και το αυτό,οι πρώτοι Άριοι ήταν οι Αχαιοί ελληνικό φύλο )καμια σχέση με αυτή την μαύρη φυλή στην φώτο!(απο το γεγονός οτι ειναι και κομμουνίστρια,γιατι υπάρχει και άρια φυλή με κάστανα μαλλιά λόγο εκφυλισμού... )

Η άλλη πλευρά φώναξε, μαζέψτε την, κάνετε την να σωπάσει, και το επεισόδιο έληξε με παρέμβαση της αστυνομίας. Η δίκη έχει χιλιάδες παρατράγουδα, με την Πολιτική Αγωγή να διαμαρτύρεται μεταξύ άλλων και για το γεγονός ότι ενώ υπήρχαν κενές θέσεις, δεν επιτρεπόταν στο κοινό να τις καταλάβει – επιτρεπόταν μόνον στη μια πλευρά του κιγκλιδώματος. Η πρόεδρος αποφάσισε τελικά να καταληφθούν όλες οι κενές θέσεις.

Η αντιφασιστική συγκέντρωση απο εβραϊκά μιασματα έδωσε «κλίμα» το πρωί, έξω από την αίθουσα τελετών όπου διεξάγεται η ακροαματική διαδικασία, ενώ προβλήματα είχαν προκληθεί με τον έλεγχο των εισερχόμενων – ακόμη και μαρτύρων – για την πρόσβαση στον χώρο, ο οποίος παρεμπιπτόντως έχει γεμίσει κάγκελα.

Σημιτική φυλή τουρκόσποροι = ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΤΣΟΠΑΝΟΣΚΥΛΑ(ΠΑΣΟΚ κκε συριζα συνήθως αριστερα! χωρίς σύνορα οπως οι συγγενείς τους Εβραίοι που ειναι πόντου!) και αφρικανοσποροι = ΠΡΟΒΑΤΑ(οπού τους λενε οι πρώτοι!) και οποιος έχει αντίρρηση σε αυτο, να κάνει εξετάσεις DNA ΕΓΩ ΤΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ ΧΩΡΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙς ΚΑΝ! και το παραμύθι περί καθαρού DNA άλλου! καθαρό ειχαν αυτοί που ειχαν μαζέψει τα σκυλια απο το παιδομάζωμα, λίγοι απόγονοι των αρχαίων Ελλήνων εχουν μεινει στην Ελλάδα αυτός ήταν και ο λόγος που εκαναν παιδομάζωμα αν δεν το ξέρετε! κατά εκτίμηση μόνο ενα 40% ειναι Έλληνες στην Ελλάδα ....Στην αρχαία Σπάρτη κατι τέτοια μιασματα τα πετούσαν στο Καιάδα απο μωρά, πριν μαγαρίσουν και άλλους!

Oι λίγοι "φασίστες" γνήσιοι Ευρωπαίοι απόγονοι των Ελλήνων σκορπισμένοι, που εχουμε μεινει σε διάφορες χώρες ,είμαστε αναγκασμένοι να ανεχόμαστε τα πρόβατα και τα σκυλια! αρκεί που έριξαν και το τελευταίο οχυρό που που ήταν μαζεμένοι οι πιο πολλοί της άριας φυλής!(ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ) το θέμα δεν ειναι το DNA όμως! αλλα κατι άλλο χειρότερο! η άρια φυλή οπως και ο γράφων δεν λέει ψεμματα οπως η σημιτική,να το θυμούνται κάποιοι αυτο! και να διασταυρώσουν , τα λεγόμενα μας με δίκη τους ερευνά αρκεί μην ειναι σημιτική φυλή η μολυσμένο DNA,που θα αντιδράσει με το γνωστό τρόπο , βλέπε πως κανουν οι αριστεροί αν ακούν περί ναζι! ειναι γραμμένο στο DNA τους η ήτα που έφαγαν με τον "ναζιστή" Μεγα Αλέξανδρο! (άρια φυλή) ;-) ο συνεχιστής του Χίτλερ δεν τα πήγε τοσο καλα,αλλα ο καιρός γαρ εγγύς.Η ΝΕΜΕΣΙΣ ΘΑ ΞΑΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ.... !!!ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

Παύλος=φαύλος= σαύρος= σφαύλος = Saber

Β.Θ.

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications