ΠΩΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΙΣ ΜΙΑ ΕΙΔΗΣΗ..........!Αστυνομικός σκότωσε αμυνόμενος(;) μετανάστη!!!!!!
ΠΩΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΙΣ ΜΙΑ ΕΙΔΗΣΗ..........!Αστυνομικός σκότωσε αμυνόμενος(;) μετανάστη!!!!!!

Θέλω να σας παρουσιάσω μια είδηση που δε θα τη σχολιάσω καθόλου. Θα παραθέσω αυτούσιο το άρθρο για ενα και μόνο σκοπό. Ο σκοπός αυτος ειναι ενα εκπληκτικό σχόλιο απο εναν αναγνώστη της συγκεκριμενης είδησης στον ιστοτοπο skai....ναι αυτον που εχει αδερφακι τον ομόλογο τηλεοπτικό σταθμό με τους μπαμπηδες και λοιπους που επι τοσα χρονια μας μιλανε για την "ευλογια" των μνημονιων....!!!!!

Δειτε την ειδηση........

Ιταλία: Αστυνομικός σκότωσε αμυνόμενος(;) μετανάστη

Καραμπινιέρος πυροβόλησε θανάσιμα 26χρονο μετανάστη στο Ροζάρνο της νότιας Ιταλίας. Σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο, λίγο πριν από τις 12 το μεσημέρι ξέσπασαν επεισόδια μεταξύ των μεταναστών που ζουν σε παραγκούπολη στην περιοχή αυτή της Κάτω Ιταλίας, γνωστή για την μεγάλη παραγωγή της σε ντομάτες και πορτοκάλια.

Όπως κατέθεσε ο καραμπινιέρος, ενώ προσπαθούσε να χωρίσει μετανάστες που είχαν έρθει στα χέρια, ο ένας επιτέθηκε σε συνάδελφό του με μαχαίρι τραυματίζοντάς τον στο μάτι και ο ίδιος αναγκάσθηκε να πυροβολήσει για να αμυνθεί, σκοτώνοντας τον 26χρονο Σέκινε Τριόρε από το Μαλί.

Όπως αναφέρει πάντως η εφημερίδα La Repubblica στην διαδικτυακή της πύλη, η επίσημη αυτή εκδοχή θα πρέπει να εξακριβωθεί, από την στιγμή που φέρεται ότι αμφισβητείται από άλλες καταθέσεις μεταναστών που βρίσκονται στην περιοχή.

Το Ροζάρνο είναι γνωστό στην Ιταλία για την οικονομική εκμετάλλευση των μεταναστών, οι οποίοι για λίγα ευρώ την ημέρα και υπό την ασφυκτική πίεση της τοπικής μαφίας, εργάζονται και για 10 ώρες αδιάκοπα στα χωράφια όπου καλλιεργούνται οπωροκηπευτικά προϊόντα. http://www.skai.gr/news/world/article/317070/italia-astunomikos-skotose-amunomenos-metanasti

Το ερωτηματικό στον τίτλο είναι για εμάς ή για εσάς Κύριε δημοσιογράφε; Όπως και να χει μιας και τα παν αλλιώς οι υπόλοιποι μαχαιροβγάλτες τριγύρω, εμάς δεν μας έμεινε αμφιβολία για το ότι ο αστυνομικός εν υπηρεσία ήταν ένα "φασιστικό γουρούνι" που διψούσε για αίμα. Αυτό δεν θες να γράψεις; E γράψτο βρε παιδάκι μου και μη μας τυραννάς με ερωτηματικά και άλλα περίεργα. Δεν θα σε παρεξηγήσουμε... Τη δουλειά σου κάνεις..

SINOMOSIOLOGOS

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications