Σωστός τίτλος: Χαλασμένη Μπαταριά ηλίθιου! απο ηλεκτρονικό τσιγάρο εξερράγη!
Σωστός τίτλος: Χαλασμένη Μπαταριά ηλίθιου! απο ηλεκτρονικό τσιγάρο εξερράγη!

Βρε βρε πιάστηκαν οι διαμορφωτές κοινής γνώμης protothema.gr άλλη μια φορά!! οι κομμουνιστές του ellinikahoaxes.gr. να βγάλουν και ενα αληθινό Hoax απο τους ομοίους τους !και να φανταστεί κάνεις οτι αν και τους έκανε να καταψηφίσουν συριζα,με έξυπνη πλύση εγκεφάλου ειναι ακομα στην πρώτη θέση!καμια σωτηρία!,στο θέμα μας:

Μιλά στο protothema.gr ο μηχανικός που βίωσε την εφιαλτική εμπειρία - Τρεις ώρες στο χειρουργείο αλλά ακόμη ο τραυματισμός δεν έχει αποκατασταθεί πλήρως!!!

Την ώρα που ο αριθμός των καπνιστών μειώνεται και οι χρήστες ηλεκτρονικού τσιγάρου αυξάνονται με ραγδαίους ρυθμούς, τα ατυχήματα από τη χρήση της εναλλακτικής μορφής καπνίσματος πολλαπλασιάζονται. Εδικά αν οι συσκευές δεν είναι πιστοποιημένες από τις αρμόδιες υπηρεσίες ή πρόκειται για χαμηλού κόστους κατασκευές που εύκολα μπορεί να μετατραπούν σε “μίνι βόμβες”.
Διόρθωση : εύκολα μπορεί να μετατραπούν σε “μίνι βόμβες” οτι έχει μπαταριά στα χεριά ηλίθιων!

Όπως η περίπτωση μηχανικού στην Αθήνα, ο οποίος λίγο έλειψε να χάσει το χέρι του, όταν το ηλεκτρονικό τσιγάρο “έσκασε” την ώρα που το είχε βάλει στο στόμα του και ρουφούσε τον ατμό. Ο νεαρός μετά από σειρά χειρουργείων, πόνο και ταλαιπωρία αποφάσισε να κινηθεί νομικά, αλλά και να δημοσιοποιήσει την περιπέτεια του προκειμένου να προειδοποιήσει τους χρήστες του ηλεκτρονικού τσιγάρου για τους πιθανούς κινδύνους.
Διόρθωση : να προειδοποιήσει τους χρήστες του ηλεκτρονικού τσιγάρου για τους πιθανούς κινδύνους, αυτόν περίμεναν!!όταν το ηλεκτρονικό τσιγάρο “έσκασε” η η μπαταριά “έσκασε”???

Έσκασε σαν βόμβα!!!(σοβαρά? και ζει ακομα?)
Η περιπέτεια για τον Απόστολο Πεταυράκη ξεκίνησε τον περασμένο Αύγουστο. Τότε που αποφάσισε να αγοράσει ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο το οποίο όπως επισημαίνει στη μήνυση του, παραδόθηκε χωρίς να υπάρχουν οι σχετικές οδηγίες χρήσεως. “Δεν ήμουν συστηματικός καπνιστής. Κάπνιζα ελάχιστα και για αυτό το λίγο που κάπνιζα, είχα επιλέξει το ηλεκτρονικό τσιγάρο γιατί μου άρεσαν οι γεύσεις του” περιγράφει στο ΘΕΜΑ. Σύμφωνα με τη μήνυση που κατέθεσε, λίγες ημέρες πριν το τσιγάρο εκραγεί και του σκάσει στα χέρια, επειδή η μπαταρία του είχε χαλάσει πήγε και αγόρασε ένα ανταλλακτικό το οποίο τον τοποθέτησε στον ατμοποιητή και δούλευε κανονικά.

Η μπαταριά είχε χαλάσει ?και κατηγορείς το ηλεκτρονικό τσιγάρο ετσι αόριστα και όχι την ηλιθιότητα σου? είσαι ωραίος!!!
Δεν χρειάζεται να αναφέρουμε κατι άλλο απο αυτο το Hoax!άπλα να πούμε μερικά πράγματα:

1 Δεν γράφει πουθενά μάρκα,2 Δεν υπάρχουν αποδειξεις φώτο κτλ ΟΤΙ ΣΤΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΠΑΘΕ ΖΗΜΙΆ στο χέρι οπως λέει! πως γίνεται ένας άσχετος να βάζει δικηγόρο εναν γνωστό και διάσημο τόσα λεφτα έχει; όχι απλό άλλη βαρύτητα έχει η παρακάτω πλύση εγκεφάλου!

Ο συνήγορος του νεαρού κ. Γιάννης Μαρακάκης μιλώντας στο ΘΕΜΑ τονίζει πως “Αρκετοί χρήστες ηλεκτρονικού τσιγάρου στην προσπάθειά τους να προστατεύσουν την υγεία τους, πίστεψαν σ αυτή την εναλλακτική ως απολύτως ασφαλή. Τελικώς, αποδεικνύεται ότι σε αρκετές περιπτώσεις οι κίνδυνοι κατά τη χρήση του τεχνητού αυτού μέσου είναι πολύ σοβαρότεροι κι απρόβλεπτοι.

Κάντε μια αναζήτηση στο Google για εκρήξεις πάσης φύσεως φορητών συσκευών.... Θα δείτε πολλά αποτελέσματα για συσκευές Οτιδήποτε φέρει μπαταρία, έχει αυτόν τον κίνδυνο!!!αλλα ο στόχος ειναι ξεκάθαρος εδώ,

Μπορεί να γίνει μια μήνυση απο τις εταιρίες στον τύπο που συκοφαντεί ετσι αόριστα χωρίς αποδειξεις ,αλλα και αν πήρε λεφτα; που ειναι τα στοιχειά για τα λεγόμενα τους? συνεχίστε να διαβάζεται έγκυρες πήγες πλύσης εγκεφάλου,πλάκα εχουν οι πληρωμένοι σχολιαστές πάντως εκεί, αν δεν ειναι απο την ίδια την σελίδα, που προσπαθούν να υποστηρίξουν με λυσσά το Hoax! ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications